Bende aynı. Valla bebeğe birşey olmazda , sıpa uyuyrsa uyanır. Uyansın o da.. annelik hakkı valla ödenmez. Bence midemiz yediklerimizi sindiremiyor, atıyor. Ben hatta ekşili şeyler yiyince çıkartıyorum. Erik , nektar gibi. Tatlıcı benm yavru.Benim devam ediyor bir gün iyiyim bir gün kötü ben genelde akşam on onbir gibi kusuyorum niyeyse kusarken karnım kasılıyor bebeğe zararı olurmu acaba kustuktan sonra zor kendime geliyorum elim ayağım çok titriyor falan
Tesekur ederimHayırlı olsun canım çok sevindim
Canım korkma sakın kızımda 9 ay ev den çıkamadım birşey olmaz ALLAHin izni ile strese girme yeterBenim devam ediyor bir gün iyiyim bir gün kötü ben genelde akşam on onbir gibi kusuyorum niyeyse kusarken karnım kasılıyor bebeğe zararı olurmu acaba kustuktan sonra zor kendime geliyorum elim ayağım çok titriyor falan
Canım korkma sakın kızımda 9 ay WC den çıkamadım birşey olmaz ALLAHin izni ile strese girme yeter
17. Haftada detaylı var onda görülür zatenGerçekten Allah gönlümüze göre verdi değişmez inşallah dahabirdahaki kontrol ne zaman? Ben gidince doktor %100 birşey artık artık
Canım gözün aydın kız bebiş çok sanki bu aralar
Tesekur ederim evet kiz senesi galibasaglikla gelsin tum bebisler
Yok anam yok belli değilKızlar oldu sanırım bu seferWC kaçıp gizlice çektim Eki Görüntüle 2688772 Eki Görüntüle 2688773 Eki Görüntüle 2688772
Teşekkür ederim canım karnında ağrı hissettim ama kist ağrısı ayrı oluyor onun biliyorum ertesi gün doktora gittiğimde patlamış zararı olmaz dedi doktor ama hiç leke falan birşey de olmadı için rahat etmediAa gecmis olsun cnm onemli bisiy degildir umarim .
Bencede git icin rahatlar rahat rahat beklersin diger randdvunu . Aynen haklsiin cinsiyeti ogrenip hareketleride hissedince daha rahatlariz dogru
Yok anam yok belli değilmaalesef.
Ne kadar ilginc ben de agzima tatli koyamiyorum, bebek hareket etsin diye sali gunu kontrol oncesi ufak bir parca yedim gunum igrenc gecti bulantidanBende aynı. Valla bebeğe birşey olmazda , sıpa uyuyrsa uyanır. Uyansın o da.. annelik hakkı valla ödenmez. Bence midemiz yediklerimizi sindiremiyor, atıyor. Ben hatta ekşili şeyler yiyince çıkartıyorum. Erik , nektar gibi. Tatlıcı benm yavru.
O kadar iyi anliyorum ki bu yazdiklariniBenim iki kontrol arasındaki en büyük korkum kalbi hala atıyor mu oluyor. Daha once yasadigim tecrübeden kaynaklı olabilir. Bu hamileligimde de lekelenmelerim kanama alanı vs olunca cinsiyet sormak hic aklima gelmedi açıkçası pek merak etmiyorum da. Benim için çocuk yapmak uzaya mekik fırlatmak kadar zordu belki bazılarına abartılı gelebilir bu tabir ama o kadar şey yaşadım ki.... Beni en iyi tup bebek anneleri anlar. Buz gibi ameliyathane transfer için doktoru beklerken yasadigim stres. Transferden sonra geçmek bilmeyen 12 gun sonunda testte negatifi gorunce yaşadığım o boşluk hissi...emeklerinin ziyan olmasi ve boşuna o kadar hormon tedavisi görüp duzenli olan adet düzeninin de bozulması.. ve daha birsuru şey tek dileğim bebegimi sağlıklı bir sekilde kucagima alabilmek. Bu forumda umarim baska kayıp yaşamayız hepimiz ve sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebislerimizi
Çok iyi anlıyorum canım çok şükür kaybım olmadı ama kaybetme korkusu hep vardı ilk kızımda tedavi ile oldu masaya yatıyordum ilk sorduğum şey yaşıyor mu oluyordu. Artık doktor ilk yaşıyor diyordu o derece. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi darısı ikizlere ve hepimizin bebeğine. Hareket etmeye başlayınca ben rahat etmiştim o zaman kontrole güle oynaya gidiyordumBenim iki kontrol arasındaki en büyük korkum kalbi hala atıyor mu oluyor. Daha once yasadigim tecrübeden kaynaklı olabilir. Bu hamileligimde de lekelenmelerim kanama alanı vs olunca cinsiyet sormak hic aklima gelmedi açıkçası pek merak etmiyorum da. Benim için çocuk yapmak uzaya mekik fırlatmak kadar zordu belki bazılarına abartılı gelebilir bu tabir ama o kadar şey yaşadım ki.... Beni en iyi tup bebek anneleri anlar. Buz gibi ameliyathane transfer için doktoru beklerken yasadigim stres. Transferden sonra geçmek bilmeyen 12 gun sonunda testte negatifi gorunce yaşadığım o boşluk hissi...emeklerinin ziyan olmasi ve boşuna o kadar hormon tedavisi görüp duzenli olan adet düzeninin de bozulması.. ve daha birsuru şey tek dileğim bebegimi sağlıklı bir sekilde kucagima alabilmek. Bu forumda umarim baska kayıp yaşamayız hepimiz ve sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebislerimizi
Gözün aydın canım, bu sene kız senesi galibaGünaydın kızlarşimdi çıktım doktordan.Hamile kaldığım ilk günden beri hep dediğim tek şey. Ben hamileyim ve kız geliyor. Çok şükür Rabbime kızım geliyor
Ben başlarken fiyat sordum normal doğum ve sezaryen 2700 tl prenses doğum +500 tl muayene ücreti 120 tl fakat doğum yılbaşı sonrası olacağı için fiyatlar değişecektir dedilerKızlar bşy merak ediorum özele gidiyoruz hepimiz de gördüğüm kadarıyla. Ben hastaneye başladığımda 2bin normal 2700 sezeryan demişlerdi uzman Dr için. Ama birebir görüşmedim tlfnda öğrenmiştim. Doçent Dr a başladım ben. Doçent in daha fazla 2250 normal 3bin sezeryan 130 TL muane ücretiydi. Az önce tekrar aradım zam gelmiş 2500 normal 3500 sezeryan olmus doçent Dr. Ocakta tekrar zam gelecek dediler. Sormak istedgim şu Dr başladgınıxda hastaneyle doğum ücretlerini konusarak mı başladınız. Sizde durumlar nasıl
Canım kızın geliyor demek çok sevindiim❤ Mide bulantıların ise gerçekten üzüldüm.. Ne zaman geçecek ki acabakızlar merhaba 15+2'deyim kız bebeğim olacağını öğrendim çok şükür. ancak hala bulantı ve kusmalarım tam gaz devam ediyor sadece bugün sabahtan beri 4. kez kustum. sizlerden hala devam eden var mı ya da önerisi olan?
Dualarım seninle 40 yaşında doğum yapmış insanlar tanıyorum 18 yaşında olup düşük tehlikesi gecirenide ALLAH düşmanımız i bile evladla sınamasın evladlarimizla imtihan etmesin inşALLAHKızlar merhaba, dünden beri ikili test sonucumu bekliyordum. Bir gerginlik, bir stres hiçbirşey yazamadım burada. Biraz önce aradı doktorum. Çok şükür çok güzel çıkmışYaşım 34 olmasına rağmen yaş riski de çıkmamış şükürler olsun. Beklemek çok zormuş.tüp bebek tedavimdeki transfer sonrasını beklemek kadar gerdi beni. İçimde hep korku vardı. Allahım sonucunu bekleyen herkese önce sabır versin, sonra hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
Tüp bebek anneleri tam da içimdeki ses oluyor burada. Gerçekten içimdeki endişe korku bambaşka her anne diyor tabiki önce sağlık diye fakat bilmiyorum daha farklı hissediyorum çok emek çektim çok zorlandım tedavi bana ağır geldi daha çok ruhen. Çok korkuyorum herşey başa sararsa diye. Bir bebeğin doğal yolla oluşabilmesi mucize, kendiliğinden hamile kalmış anne adayları çok çok şanslı. Ben de kendimi şanslı hissediyorum ama. Tüp bebek sürecine başladığımdan beri anne hissediyorum kendimi. Fedakarlık yapmaya çok önceden başladım diyorum. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.Çok iyi anlıyorum canım çok şükür kaybım olmadı ama kaybetme korkusu hep vardı ilk kızımda tedavi ile oldu masaya yatıyordum ilk sorduğum şey yaşıyor mu oluyordu. Artık doktor ilk yaşıyor diyordu o derece. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi darısı ikizlere ve hepimizin bebeğine. Hareket etmeye başlayınca ben rahat etmiştim o zaman kontrole güle oynaya gidiyordum
Ben evlenip ilk geceden hamile kalanlara nasıl ya filan deyip uzaylı gibi bakıyordum cidden :) tüp bebek süreci çok yıpratıcı hele embiryo devam ediyor mu vs derken çok şükür bugünlereTüp bebek anneleri tam da içimdeki ses oluyor burada. Gerçekten içimdeki endişe korku bambaşka her anne diyor tabiki önce sağlık diye fakat bilmiyorum daha farklı hissediyorum çok emek çektim çok zorlandım tedavi bana ağır geldi daha çok ruhen. Çok korkuyorum herşey başa sararsa diye. Bir bebeğin doğal yolla oluşabilmesi mucize, kendiliğinden hamile kalmış anne adayları çok çok şanslı. Ben de kendimi şanslı hissediyorum ama. Tüp bebek sürecine başladığımdan beri anne hissediyorum kendimi. Fedakarlık yapmaya çok önceden başladım diyorum. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Ben 17. Haftada normal rutin kontrole gideceğim nasipse. Doktorum detaylı için bilgi veririm demişti yani benim daha var detaylıya girmeme.17. Haftada detaylı var onda görülür zaten