2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence senin kaygın Erkek olsaydı hemen cinsiyeti belli olurdu. Belli olmaması acaba kız mı diye kaygılanıyorsun gibi geldi bana kesinlik istiyorsun.
Zaten doktor hic bakmadiki gorundu görünmedi belli oldu olmadi olayina hic giremedik asla bakmam diyor kadin 16dan once ondan o gorsede solemez ama bakmadi zaten bi ton laf soktu hakaret ettti surekli

Gozun aydin canimBen hala ilac kullaniyorum canim bu hafta da kullan dedi, haftaya kesicem

Görüntüler hic belli degil net değil nedense cnm gözün aydın valla cidden insan olan doktor kibarca tahmin ediyor ne giciklar varya benmki bakamam diye tutturdu dun gicik kadin . Ne dedi doktorun
Canım benimkide kesin değil değişebilir dedi kızım var çekemedim çok net bilmiyor ama bana değişecek gibime geliyor erkek demesine alışamadım sağlıklı ya çok şükür sende sakın ol kuzum merak etme sonra stresten ağrın sancın olur ALLAH korusun

4 gun ilerdesin cnm benden ins doktorun bisyler soler benmki gicik cikti 16. 18. Haftadan once bakamam dedi . O kdrda hopladi zipladi bebişim hatta bi ara bacak arasini bile acti ama doktor bakmadi bile malesef .
Benim dr um ikiliden 1 hafta sonra sonuç çıktığında gel o zamana cinsiyetide görürüz büyük ihtimal demişti.
Ya şimdi o dr daha önce bu konuyla ilgili sıkıntı yaşadıysa eğer kesinlik olmadan söylememe yemini etmiştir belki

Benim devam ediyor bir gün iyiyim bir gün kötü ben genelde akşam on onbir gibi kusuyorum niyeyse kusarken karnım kasılıyor bebeğe zararı olurmu acaba kustuktan sonra zor kendime geliyorum elim ayağım çok titriyor falan

Ben de ilki kız olsun cok isterdim hatta hepsi olabilir gönlüme göre oldu ama korkuyorum değişmez heralde ya
Gerçekten Allah gönlümüze göre verdi değişmez inşallah daha birdahaki kontrol ne zaman? Ben gidince doktor %100 birşey artık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…