2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tüp bebek anneleri benim gözümde ilah gibi , hem fiziksel hem duygusal o kadar yıpranıyorsunuz ki , bazen diyorum o kadar uğras o kadar çaba , ben yapabilir miydim acaba diye , allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben evlenip ilk geceden hamile kalanlara nasıl ya filan deyip uzaylı gibi bakıyordum cidden :) tüp bebek süreci çok yıpratıcı hele embiryo devam ediyor mu vs derken çok şükür bugünlere
Heh o bakışları ben yengelerime attım. Biri ilk geceden hamile kaldı diğeri ister istemez kaldı. 2. Çocuklarına da aynı şekilde ne zaman istediler hop o ay hamileler maşallah cidden hayret ediyorum bana sanki normali bizmişiz gibi gelmeye başladı malum bir bebek nasıl oluşuyor ne aşamalardan geçiyor en ince ayrıntısına kadar öğrendik bu süreçte.. Ah gerçekten embriyo beklemek ve transfer sonucu beklemek ömrümden kaç yıl aldı bilmiyorum çok zordu çook. Gerçekten çok şükür

Rabbim kimseye vermesin evlat öyle birşey ki çok zor süreç ama o kadar istiyorsun ki bi canın olsun diye. Gözün başka birşey görmüyor onun hasreti ile yapıyorsun sen de yapardın eminim bu yüzden. Allah kimseyi sınamasın anne olamama duygusu ile. Allah razı olsun rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤

Rabbim çok şükür ki çok bekletmedi yıllarca tüp bebek deneyen var Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Valla ben de cok korkarak baslamistim ama Allah cok buyuk, inan yardim ediyor, gucunu veriyor Allah isteyen herkese nasip etsin valla

Bana da öyle geliyordu ama is basa düşünce herseyi her yolu deniyor insan. 8 yıl içerisinde 6 ay ilac tedavisi 2 asilama 3 tüp bebek denemesi yaptık. Alternatif tipla yaptıklarımızi yazsam buralara sığmaz zaten. Bu devirde dogal yolla hamile kalmak gerçekten büyük bir lütuf büyük bir mucize

Gebeliğiniz ikiz mi tek mi?bende prolutexi bıraktım haftada 1 doğuma kadar prulotona geçtik kanama alanı inşallah geçer benimkiler ikiz, benimde tüp bebek

benim de kistim patladı, gebelikten önceydi , 15 dakika falan süren bir ağrıydı hatta apandist mi acaba deidm , leke falan olmadı zaten içi sıvı doluymuş , ultrasonda görmüştü

benim de kistim patladı, gebelikten önceydi , 15 dakika falan süren bir ağrıydı hatta apandist mi acaba deidm , leke falan olmadı zaten içi sıvı doluymuş , ultrasonda görmüştü
Benim bütün gün sürdü ağrısı ama sandim ki patlayınca vücuttan da çıkacak içindeki sıvı inşallah hepsi gitmiştir ben doğumda gider diye düşünüyordum çünkü bebek büyüdükçe kist sancı yapıyormuş korkutuyordu beni

Ah canım benim sağolasın biizi anladığın için.
12.yılda 4.denemem de hamile kaldım psikolojik boyutu çok fena kendine ben anne olamayacağım sözünü itiraf etmek 15 yıllık evliyim dediğind e acıyan gözlerle bakılması,gittiğin doktorların hiçmi hamile kalmadın diye ısrarla sorması,çevre faktörü eşinle özel günlerde buruk bi yürekle o günü atlatmak öyle zor ki...
rabbim bize çifte evlat nasip etti inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Allahım kimseye evlat acısı da evlat yokluğu da göstermesin

Evet tanidiklarima anne olmak şimdiden çok zormuş diyorum en güzel gunlerindesin şuan diyolar
Canım korkma sakın kızımda 9 ay ev den çıkamadım birşey olmaz ALLAHin izni ile strese girme yeter
Çok kusmuyorum ama o kadar az yiyorumki aclikdan olucekmisim gibi iki kaşık yiyorum üçüncüyü yersem çıkıyor ne bilim valla çok anlamadım bu işi bebisler sağlıklı olsunlar da

Ben hep ikizim olsun istedim hatta tüp bebek hikayesine baslicagimiz zamandada doğal olsaydı belki tek olurdu ikiz olacağı için Allah sana tüp bebek kapısını açtı belkide dedim şuan çok şükür ikizlere hamileyim. şu bı gerçek tüp bebek çok çok zorlu bı surec insan sonucundaki umuda bağlı olmasa bu kadar şeye katlanamaz

Benim gibi ilk hamileliği olanlar, her hangi bir kitap aldınız mı? Ben bu kitabı çok duydum. Bunu alcağım büyük ihtimal. Birde uyku eğitimi için Kim West in kitabını düşünüyorm. Farklı alternatifi olanlar var mı?

Eklentiler

• 12F70684-A44F-444E-9369-6DD3E0344092.png
    380 KB · Görüntüleme: 18
Elif pınar çakır bebekler ne ister kitabını arkdasim hediye etti içeriği çok hoşuma gitti çok bilgilendirici kitap a dan Z ye herşeyi anlatmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…