Tamamen kesildi diyemem bende ama öncekine göre yemek yiyebiliyorum bazen 2 3 gün çıkaramadığım oluyor ama dün yine 2 defa çıkardım mesela ama bulantısı günüm geçmiyor bir kiz bebiş daha gözün aydın olsunkızlar merhaba 15+2'deyim kız bebeğim olacağını öğrendim çok şükür. ancak hala bulantı ve kusmalarım tam gaz devam ediyor sadece bugün sabahtan beri 4. kez kustum. sizlerden hala devam eden var mı ya da önerisi olan?
Aa gecmis olsun cnm onemli bisiy degildir umarim .Canım gözün aydın kız bebiş çok sanki bu aralar
Hepimiz iple çekiyoruz bebisler görmeyi emin ol sen daha fazla heyecanli ve panikledim sadcecinsiyeti öğrenince biraz daha rahatlarsın bi de tekmeleri hareketleri hissedince iyi olduğunu da bileceğiz o zaman daha rahat oluruz bende daha 2 hafta var normal randevuya ama yarına başka doktordan randevu aldım çikolata kisti vardi o patlamış dedi diğer doktor üzerinde durmadı o tedirgin ettiği için hemen gitmek istedim
Bende kontrol araları uzun olunca günler geçmek bilmiyor malesefKizlar dun bisey sormustum kimse görmemiş arada kaldi sanirim tekrarliyim birdahaki kontrolu her seferinde gun sayan varmi yoksa bir benmi oleyim cinsiyetdd ogrenemedim ya ondanmi acaba bu bekleyişlerim kendi doktorumdan ümidi kestim zaten 16 18 den once cinsiyet bakmayacagini söyledi cuma gunu sonucumu alicam bebegi gorursem görürüm sonra oglen yeni dktorumla tanisicaz acaba o bakarmiki söylesem hem ilk gun kirmak istemeteblrde belki sonucta 14 hafta olucak tam 13+6 olucak haftaya cuma . Artik goreblrler bence dikkatli bakarda bebek gösterirse sizce ? 14.hafta o kdrda erken degil bnceya valla catliycam hergun acaba kizmi erkekmi diye düşünmekten hicbir yorumda alamadim zatenn off neyse saglikli olsunda insallah onemli olan o sadece mersk iste meraklanmadan duramıyorum
Görüntüler hic belli degil net değil nedense cnm gözün aydın valla cidden insan olan doktor kibarca tahmin ediyor ne giciklar varya benmki bakamam diye tutturdu dun gicik kadin . Ne dedi doktorunKızlar çok şükür düşük tehlikem yok artık 12+6 ama ultroson da 13+1 çıktı rabbim yavrularımıza sağlık versin bir tahmin aldım ama kesin değil değişir benceEki Görüntüle 2688732 Eki Görüntüle 2688734
80 lerden mi kalma bu cihazKızlar çok şükür düşük tehlikem yok artık 12+6 ama ultroson da 13+1 çıktı rabbim yavrularımıza sağlık versin bir tahmin aldım ama kesin değil değişir benceEki Görüntüle 2688732 Eki Görüntüle 2688734
Hayırlı olsun canım çok sevindimSlm kizlarr doktordan geldm smdi 14+2 gunlk olmus kizz geliyor cinsiyetimiz kesinleati cok sukur
4 gun ilerdesin cnm benden ins doktorun bisyler soler benmki gicik cikti 16. 18. Haftadan once bakamam dedi . O kdrda hopladi zipladi bebişim hatta bi ara bacak arasini bile acti ama doktor bakmadi bile malesef .Bende kontrol araları uzun olunca günler geçmek bilmiyor malesefbanada ikili testte dr um erkek gibi dedi ama kesin bişe demedi. Pazartesi kendi dr uma gideceğim o ne diyecek bakalım. Şuan 13+3 üm seninle hemen hemen aynı sanırım
Cihaz boleyss cidden berbat hicbisiy gorunmuyor80 lerden mi kalma bu cihazbebek falan görmedim ben. Veya tekrar net at bi. Telden de kaynaklı olabilir
Valla ben burda çocuğu Bile göremedim bulanık görünüyorKızlar çok şükür düşük tehlikem yok artık 12+6 ama ultroson da 13+1 çıktı rabbim yavrularımıza sağlık versin bir tahmin aldım ama kesin değil değişir benceEki Görüntüle 2688732 Eki Görüntüle 2688734
Bence senin kaygın Erkek olsaydı hemen cinsiyeti belli olurdu. Belli olmaması acaba kız mı diye kaygılanıyorsun gibi geldi banaGörüntüler hic belli degil net değil nedense cnm gözün aydın valla cidden insan olan doktor kibarca tahmin ediyor ne giciklar varya benmki bakamam diye tutturdu dun gicik kadin . Ne dedi doktorun
Bence cuma gunu ogreneblrm o zmn bende 14 de bakıyorlar baksanaSlm kizlarr doktordan geldm smdi 14+2 gunlk olmus kizz geliyor cinsiyetimiz kesinleati cok sukur
Sakin ol canoKizlar dun bisey sormustum kimse görmemiş arada kaldi sanirim tekrarliyim birdahaki kontrolu her seferinde gun sayan varmi yoksa bir benmi oleyim cinsiyetdd ogrenemedim ya ondanmi acaba bu bekleyişlerim kendi doktorumdan ümidi kestim zaten 16 18 den once cinsiyet bakmayacagini söyledi cuma gunu sonucumu alicam bebegi gorursem görürüm sonra oglen yeni dktorumla tanisicaz acaba o bakarmiki söylesem hem ilk gun kirmak istemeteblrde belki sonucta 14 hafta olucak tam 13+6 olucak haftaya cuma . Artik goreblrler bence dikkatli bakarda bebek gösterirse sizce ? 14.hafta o kdrda erken degil bnceya valla catliycam hergun acaba kizmi erkekmi diye düşünmekten hicbir yorumda alamadim zatenn off neyse saglikli olsunda insallah onemli olan o sadece mersk iste meraklanmadan duramıyorum
Hayir gerçekten oyle degil benim icin fark etmez sadece merak ediyorum cok yapi olarakda cok sabirsizimdir . Doktor en azindan bi baksaydi bari ona sinir oldum resmen kadin 16.116.18.haftadan once bakamam bakmayacagim dedi . Ona sinir oldumBence senin kaygın Erkek olsaydı hemen cinsiyeti belli olurdu. Belli olmaması acaba kız mı diye kaygılanıyorsun gibi geldi banakesinlik istiyorsun.
Bende 35im.oglumda yaptirmamistim cok sukurki sağlıklı bundada yaptirmamayi düşünüyorum bakalımBen 40 ı gectım yas riski dısında iyi sonucum oğlumdada aynı cıktı çok sükür oğlumu sağlıkla aldım kucağıma şu anda 9. Ayında merak etme. İnşallah sağlıklı bebişkeeimiz okacak
Görünmezse de 2 hafta daha beklerim 16 da artik görmezlerse bilemiyorumSakin ol canoinşallah bu defa görünür
10 tane kızla ortada mı kaldın sanki ilk çocuk ne olursa baş tacı :) tabi insanın gönlü birine kayıyor ister istemezHayir gerçekten oyle degil benim icin fark etmez sadece merak ediyorum cok yapi olarakda cok sabirsizimdir . Doktor en azindan bi baksaydi bari ona sinir oldum resmen kadin 16.116.18.haftadan once bakamam bakmayacagim dedi . Ona sinir oldum
Yok görünür perinatolog boşuna olunmuyor onlar profesyonel görürGörünmezse de 2 hafta daha beklerim 16 da artik görmezlerse bilemiyorum
Tabikide yani ikisindende yok iksiide cok guzel10 tane kızla ortada mı kaldın sanki ilk çocuk ne olursa baş tacı :) tabi insanın gönlü birine kayıyor ister istemez