2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamen kesildi diyemem bende ama öncekine göre yemek yiyebiliyorum bazen 2 3 gün çıkaramadığım oluyor ama dün yine 2 defa çıkardım mesela ama bulantısı günüm geçmiyor bir kiz bebiş daha gözün aydın olsun

Aa gecmis olsun cnm onemli bisiy degildir umarim .
Bencede git icin rahatlar rahat rahat beklersin diger randdvunu . Aynen haklsiin cinsiyeti ogrenip hareketleride hissedince daha rahatlariz dogru

Bende kontrol araları uzun olunca günler geçmek bilmiyor malesef banada ikili testte dr um erkek gibi dedi ama kesin bişe demedi. Pazartesi kendi dr uma gideceğim o ne diyecek bakalım. Şuan 13+3 üm seninle hemen hemen aynı sanırım

Görüntüler hic belli degil net değil nedense cnm gözün aydın valla cidden insan olan doktor kibarca tahmin ediyor ne giciklar varya benmki bakamam diye tutturdu dun gicik kadin . Ne dedi doktorun

4 gun ilerdesin cnm benden ins doktorun bisyler soler benmki gicik cikti 16. 18. Haftadan once bakamam dedi . O kdrda hopladi zipladi bebişim hatta bi ara bacak arasini bile acti ama doktor bakmadi bile malesef .

Görüntüler hic belli degil net değil nedense cnm gözün aydın valla cidden insan olan doktor kibarca tahmin ediyor ne giciklar varya benmki bakamam diye tutturdu dun gicik kadin . Ne dedi doktorun
Bence senin kaygın Erkek olsaydı hemen cinsiyeti belli olurdu. Belli olmaması acaba kız mı diye kaygılanıyorsun gibi geldi bana kesinlik istiyorsun.

Sakin ol cano inşallah bu defa görünür

Bence senin kaygın Erkek olsaydı hemen cinsiyeti belli olurdu. Belli olmaması acaba kız mı diye kaygılanıyorsun gibi geldi bana kesinlik istiyorsun.
Hayir gerçekten oyle degil benim icin fark etmez sadece merak ediyorum cok yapi olarakda cok sabirsizimdir . Doktor en azindan bi baksaydi bari ona sinir oldum resmen kadin 16.116.18.haftadan once bakamam bakmayacagim dedi . Ona sinir oldum

Ben 40 ı gectım yas riski dısında iyi sonucum oğlumdada aynı cıktı çok sükür oğlumu sağlıkla aldım kucağıma şu anda 9. Ayında merak etme. İnşallah sağlıklı bebişkeeimiz okacak
Bende 35im.oglumda yaptirmamistim cok sukurki sağlıklı bundada yaptirmamayi düşünüyorum bakalım

Hayir gerçekten oyle degil benim icin fark etmez sadece merak ediyorum cok yapi olarakda cok sabirsizimdir . Doktor en azindan bi baksaydi bari ona sinir oldum resmen kadin 16.116.18.haftadan once bakamam bakmayacagim dedi . Ona sinir oldum
10 tane kızla ortada mı kaldın sanki ilk çocuk ne olursa baş tacı :) tabi insanın gönlü birine kayıyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…