2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elif pınar çakır bebekler ne ister kitabını arkdasim hediye etti içeriği çok hoşuma gitti çok bilgilendirici kitap a dan Z ye herşeyi anlatmis
Onuda bir araştırayım. Ama bilirsiniz kitapların çoğu aynı bilgiyi veriyor. Ama basit bir şekilde mantığa oturtarak vermesi benim için önemli. Zaten Allh nasip ederse yüksek lisansımı sırf bu bebek için çock gelişimi alannda seçdim. İşimede yarayack bir kitap olsun istiyorm

21 eylülde yani 15 haftalık olucak

Ben harika haftalari almistim cok merak ediyordum, diger 3 unu de dogum yapan bir arkadasim verdi

Eklentiler

• 11A7B0CA-CB06-475B-AA91-F99A65202564.jpeg
    105,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 2E91ED25-CC04-42B3-AE53-ACDB45B56A9E.jpeg
    121,3 KB · Görüntüleme: 11
  • 8FD74853-839E-45B6-93CA-C661F39BC66E.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 11
  • E65534E3-5597-431C-AFC4-5F91D9557720.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 10
Ya herkes kontrole gittim deyip müjdeleri veriyor.Benim de haftaya kontrolüm.Ama herkesten güzel şeyler duydukça hem çok mutlu oluyorum hem de çok heyecanlanıyorum.Tam 1ay oldu.Nasil neler yapıyor çok merak ediyorum.

Rabbim gönlüne göre vermiş yavrularını sağlıkla kucaklarsın inşallah ❤ Dediğin gibi zor ama sonu güzel ve o güzel son için yapılan herşey katlanılır oluyor.

Benim de 5. Tüp bebek denemem. İlkinde tuttu kalbi durdu . Ben de şu an ultrason için ne zaman doktora gidecek olsam gece uyuyamıyorum O masaya yatınca kalbim yerindeN fırlayacak gibi oluyor ta ki doktor hareket ediyor kalp atışı iyi diyene kadar .. şu süreçte öyle şeyler yaşadım ki .. Rabbim kimseyi evladıyla da evlatsızlıkla da sınamasın .. çok canım acıdı günlerce gecelerce ağladım Bir gün ben de anne Olabilir miyim diye . Bugünümüze şükür . Yeter ki sağlıklı olsunlar biz her şeye katlanırız

Kızlar iki gündür içimde bi kıynaşma hissediyorum kelebek uçuşu gibi derler ya öyle kızımda 18. Hafta civarı hissetmiştim bu sefer erken hissettim aranızda hisseden var mı? Bi de armut gibi göbeğim çıktı şekilsiz birşey

Harika haftaları almıştım yanlış gelmiş iade ettim tekrar alacağım bir de fotoğraftaki 4. Kitaba bakıyordum onun içeriği nasıl
Ben onunla basladim canim henuz cok okuma firsatim olmadi 20 sayfa falan okudum ama basit dille yazilmis ve cok guzel anlatiyor, arkadasim cok begenerek okudugunu soylemisti..

21 eylülde yani 15 haftalık olucak
En azından tahmin edilebilir bence ya
Canım çok geçmiş olsun benimde bu 4. Gebe kalışım. İlkinde kalbi durdu ikinci kimyasal 3. Dış gebelik teşhisi. Tam tüp bebek yapıcakken rabbim nasip etti. Kayıpları olan daha tedirgin oluyor tabiki. Ben dr uma kontrollerin 2 haftayı geçmemesini rica edicem yoksa bende iyimi öylemi böylemi diyip duruyorum en azından hareketlerini hissedene kdr. Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşaallah

Ben boşuna para kaybı olan 2 sini söylesem olur mu Bebeğinizi beklerken sizi ne bekler ve bebeğinizin ilk yılında sizi ne bekler tam bir para israfı Abd sistemine uygun bir çeviri Türkiye ye hiç uymuyor . Hamilelik için ben Banu Çiftçiyi aldım çok da beğendim bebek için ben de bu kitabı almayı düşünüyorum

Kizlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? ben özel doktora daha gitmedim devlet doktoru da folik asiti bırak dedi ama vitamin hiç soykemedi ne balık yiyebiliyorum ne et ne sebze yemeği sadece domates peynir salatalık yeşil biberle ve ekmekle besleniyorum. Decavit haricinde ne kullanıyorsunuz multivitamin ve omega3

Benim elimde şuan regenesis max var. Ama ayrıyetden paraya kıyıp iyinir omega hapı alcağım. Artık sezonda açıldığı için ayrıyetden balık yemeye önem verceğim. 4 aylık oldu. Beyin gelişimi için gıda önemli. Doğal yollardan almaya çalışsakda ilaçlar daha etkili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…