- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Rabbim gönlüne göre versin canımNeyse ben bu cinsiyet konusunu kapatiyim en iyisi stres olmaya başladım hayirlisi olsun diyip susuyorum nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim gönlüne göre versin canımNeyse ben bu cinsiyet konusunu kapatiyim en iyisi stres olmaya başladım hayirlisi olsun diyip susuyorum nasip
O da gicik cikiyomus16 dan once soyleyemem diyomusYok görünür perinatolog boşuna olunmuyor onlar profesyonel görür
Aynen insan sadece netleşsin istiyorTabikide yani ikisindende yok iksiide cok guzel
Öyle olursa artık dicem sen de var bir uğursuzlukO da gicik cikiyomus16 dan once soyleyemem diyomus
Zaten doktor hic bakmadiki gorundu görünmedi belli oldu olmadi olayina hic giremedik asla bakmam diyor kadin 16dan once ondan o gorsede solemez ama bakmadi zaten bi ton laf soktu hakaret ettti surekliBence senin kaygın Erkek olsaydı hemen cinsiyeti belli olurdu. Belli olmaması acaba kız mı diye kaygılanıyorsun gibi geldi bana kesinlik istiyorsun.
Kızım daha bilmiyor acale çektimValla ben burda çocuğu Bile göremedim bulanık görünüyor
Bikac parca bsiiy alirim dedim heves alma amaciyla ama ya kiz ya erkek ortak cinsiyette hicbisiy yok belli olsada alsam bseylerAynen insan sadece netleşsin istiyor
Hic olede degilimdir ama görücez cuma gunu kaldi 7 gunÖyle olursa artık dicem sen de var bir uğursuzluk
Gozun aydin canimBen hala ilac kullaniyorum canim bu hafta da kullan dedi, haftaya kesicemkızlar merhaba 15+2'deyim kız bebeğim olacağını öğrendim çok şükür. ancak hala bulantı ve kusmalarım tam gaz devam ediyor sadece bugün sabahtan beri 4. kez kustum. sizlerden hala devam eden var mı ya da önerisi olan?
Canım benimkide kesin değil değişebilir dedi kızım var çekemedim çok net bilmiyor ama bana değişecek gibime geliyor erkek demesine alışamadım sağlıklı ya çok şükür sende sakın ol kuzum merak etme sonra stresten ağrın sancın olur ALLAH korusunGörüntüler hic belli degil net değil nedense cnm gözün aydın valla cidden insan olan doktor kibarca tahmin ediyor ne giciklar varya benmki bakamam diye tutturdu dun gicik kadin . Ne dedi doktorun
Yok yok içime doğuyor belli olacak inşallahHic olede degilimdir ama görücez cuma gunu kaldi 7 gun
Amin canım hepimiz saglıkla kucagımıza alırız InsallahAllah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm
Kızım peşimi bıraktığı an çekicem eski alet maalesef en iyisi.buralarin amabebek ters duruyordu zaten normali beni bulsa da şaşiririm80 lerden mi kalma bu cihaz bebek falan görmedim ben. Veya tekrar net at bi. Telden de kaynaklı olabilir
teşekkür ederim sağolunGozun aydin canm mide bulantisi benm hic olmadi o yuzden bisiy diyemiyorum Allah yardimcin olsun ins biran once gecer ama yardim eden arkadaslar olacaktir
teşekkür ederim sabırla bekleyeceğiz yaniTamamen kesildi diyemem bende ama öncekine göre yemek yiyebiliyorum bazen 2 3 gün çıkaramadığım oluyor ama dün yine 2 defa çıkardım mesela ama bulantısı günüm geçmiyor bir kiz bebiş daha gözün aydın olsun
teşekkür ederim ben de devam ediyorum ilaca bakalım ne zamana kadar devam edecek böyleGozun aydin canim❤Ben hala ilac kullaniyorum canim bu hafta da kullan dedi, haftaya kesicem
Benim dr um ikiliden 1 hafta sonra sonuç çıktığında gel o zamana cinsiyetide görürüz büyük ihtimal demişti.4 gun ilerdesin cnm benden ins doktorun bisyler soler benmki gicik cikti 16. 18. Haftadan once bakamam dedi . O kdrda hopladi zipladi bebişim hatta bi ara bacak arasini bile acti ama doktor bakmadi bile malesef .
Benim devam ediyor bir gün iyiyim bir gün kötü ben genelde akşam on onbir gibi kusuyorum niyeyse kusarken karnım kasılıyor bebeğe zararı olurmu acaba kustuktan sonra zor kendime geliyorum elim ayağım çok titriyor falankızlar merhaba 15+2'deyim kız bebeğim olacağını öğrendim çok şükür. ancak hala bulantı ve kusmalarım tam gaz devam ediyor sadece bugün sabahtan beri 4. kez kustum. sizlerden hala devam eden var mı ya da önerisi olan?
Gerçekten Allah gönlümüze göre verdi değişmez inşallah daha birdahaki kontrol ne zaman? Ben gidince doktor %100 birşey artık artıkBen de ilki kız olsun cok isterdim hatta hepsi olabilir gönlüme göre oldu ama korkuyorum değişmez heralde ya