2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ka

kaçıncı haftada olduğumu da merak ediyorum. ilk bebeğim 2 hafta geç döllenmişti. şimdi de oyle bir şey olcak diye tahmin ediyorum
Onu en iyi doktor söyler heralde bende merak ediyorum galiba benimde öyle birşey olabilir çünkü adetin 2. günü beta 20 çıkmıştı galiba geç döllenme oldu dedim

Onu en iyi doktor söyler heralde bende merak ediyorum galiba benimde öyle birşey olabilir çünkü adetin 2. günü beta 20 çıkmıştı galiba geç döllenme oldu dedim
evet dr net bir şey söyler muhtemelen. pazartesi randevu alayım ben de inş zaten en erken bir hafta sonraya verirler. ben emzirdiğim için folikasit falan hiçbir şey kullanamadım maalesef. inş sorun olmaz. sen dr a fitmiş miydin? kaç haftalıksın dedi sana dr

Kızlar benim de hafiften midem bulanıyo bugün çok yoruldum sıcakta dışarı çıktık ondan heralde midem ağzıma geliyo hep yatasım var bulantı hiç iyi bişey değil ya

Bana oglumda doktor kese icinde bebis gorunmrye basladigindan itibaren baslar demisti... ben su an keskin kokulara rahatsizlik duyuyorum.

Bana oglumda doktor kese icinde bebis gorunmrye basladigindan itibaren baslar demisti... ben su an keskin kokulara rahatsizlik duyuyorum.
İçimi ferahlattın canım ya inşallah bebiş gelişiyodur daha yeni kendime geliyorum bulantı var mı sende de

Benim hic belirtim yok bende korkuyorum gelismiyormu acaba diye
Yok canım ya öyle şeyler düşünme bence bugün ben fazla yorulduğumdan da tetiklendi bir de sıcağı hiç sevmiyorum eşimin memleketindeyiz burası da öyle sıcak ki bu ara psikolojik olarak da etkilenmiş olabilirim tetikledi bulantımı

Ahhh canim türkiyenin heryeri yaniyor. Benim ev tam güney cephede ev sahuna gibi ,gözkapaklarim yapisiyor birbirine. Vantilatör siparis ettim sarılıp uyumayı düsünüyorum.

Ahhh canim türkiyenin heryeri yaniyor. Benim ev tam güney cephede ev sahuna gibi ,gözkapaklarim yapisiyor birbirine. Vantilatör siparis ettim sarılıp uyumayı düsünüyorum.

Sorma canım bi de sıcak memleket olunca inan durulmuyo bir an önce gidelim diyorum. Yağmur gelse de şöyle bi serinlese ortalık sıcakta midem kötü oluyo

Gittim doktora ama daha kese falan görünmedi. Arkadaşımda folik asit kullanmadan hamile kaldı hicbir sorun da olmadı olmaz inşallah
İyiyim heyecanlıyım ee hafiften gerginim bir an önce çarşamba olsun istiyorum kese görünsün diye . Hafif bel ağrısı var bende sen nasılsın nasıl geçiyor
Ya bende cuma günü gideceğim ama nasıl gelecek o cuma bilmem benimde bel karın ağrısı çok oluyo tedirgi oluyorum aslında ama lekelenme falan hicbirsey yok çok şükür

Sorma canım bi de sıcak memleket olunca inan durulmuyo bir an önce gidelim diyorum. Yağmur gelse de şöyle bi serinlese ortalık sıcakta midem kötü oluyo

Bende sevmem sicaģı vıcık vıcık

Benimde sadece karin agrim var. Sanki icerden etim cürümüş gibi agriyor. Rabbim hayir etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…