- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
Amin inşallah iyi düşünelim iyi olsunBenimde sadece karin agrim var. Sanki icerden etim cürümüş gibi agriyor. Rabbim hayir etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah iyi düşünelim iyi olsunBenimde sadece karin agrim var. Sanki icerden etim cürümüş gibi agriyor. Rabbim hayir etsin
Çok şükür leke yok ama sürekli kontrol halindeyim çarşamba gidicem neyse ki şunun şurasında kaç gün kaldıGittim doktora ama daha kese falan görünmedi. Arkadaşımda folik asit kullanmadan hamile kaldı hicbir sorun da olmadı olmaz inşallah
Ya bende cuma günü gideceğim ama nasıl gelecek o cuma bilmem benimde bel karın ağrısı çok oluyo tedirgi oluyorum aslında ama lekelenme falan hicbirsey yok çok şükür
Evet ne kaldı ki hemen geçer inşallah zamanÇok şükür leke yok ama sürekli kontrol halindeyim çarşamba gidicem neyse ki şunun şurasında kaç gün kaldı
Belli olmaz canım ama acele etme bazen daha geç bile duyulabiliyo
İçimi ferahlattın canım ya inşallah bebiş gelişiyodur daha yeni kendime geliyorum bulantı var mı sende de
Yok canım ya öyle şeyler düşünme bence bugün ben fazla yorulduğumdan da tetiklendi bir de sıcağı hiç sevmiyorum eşimin memleketindeyiz burası da öyle sıcak ki bu ara psikolojik olarak da etkilenmiş olabilirim tetikledi bulantımı
Hafif var canim bulantim keskin kokulara.
Acele etmiyroum da ilk gebeligimdeki heyecan 2.cide yerini telasa birakti :)
Cnm keseyi kalp atışını duymadan emin olamazsın. Gün aşırı betahcg testine baktır iki katı artarsa hamilesin demek. Ama dediğim gibi yinede bu durum kesenin boş olup olmadığını göstermez. Şuan grupda çoğu kişi kese görmek için gün sayıyor. Binbesyuz falan olunca kese goruluyomusKızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam
Gözünaydın tatlım hoşgeldinBennnnn gellllll diiiiiiimçizgimi gördüm yerime yerleşmeye geldim
KurkmantoluSero gülme bacım annemin haber hızı çok yüksektir teyzelerim 10 dakika içinde öğrenir,gizli bebek olsun bu seferHaftaya kan vereceğim annemlerdeyim şu an gizli görev kimsecikler söylemeyeceğim 3 ay
İkimci mi bu canımKurkmantoluSero gülme bacım annemin haber hızı çok yüksektir teyzelerim 10 dakika içinde öğrenir,gizli bebek olsun bu sefer
Evet 7 yaşında bir oğlum var Rabbim nasip ederse 2.olacakİkimci mi bu canım☺
maşallah Allah bağışlasın kuzumEvet 7 yaşında bir oğlum var Rabbim nasip ederse 2.olacak
Daha giden olmadı topikte bildiğim kadarı ile canım. 7.haftada çağırdı beni doktorKalp atışı için gittini mi doktora kaçıncı haftada gittiniz
Ben de 7. haftada gideyim o zamanmaşallah Allah bağışlasın kuzum
Daha giden olmadı topikte bildiğim kadarı ile canım. 7.haftada çağırdı beni doktor
Kese de zaten 5. Haftada gözüküyor kuzum. 7.haftada git bi taşla iki kuşBen de 7. haftada gideyim o zaman
Bende adet günü ovulasyon testi yaptim koyu cikti, dördüncü gün bi daha ovu. Yaptm kopkoyu, sonra gebelik testi yapip pozitifi gordum canim ayni gun kan verdigimde 284 tü yani senin gibi bir gun once bile yapsaymisim erken ogrenecekmisim, simdi degerler hep iki kat artti 5. Haftamda olmama ragmen bu hafta kese goremedim ins. Yarin gorurum bence seninde artacak moral motivasyonu yuksek tut guzel dusun guzel haberler al hamilesin benceKızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam
Çok sağolun umut verdiniz bana bugün yine kanda beta hcg baktırdım sırf ne olcak düştümü diye inanın duramıyorum yerimde içim kıpır kıpır ...Bende adet günü ovulasyon testi yaptim koyu cikti, dördüncü gün bi daha ovu. Yaptm kopkoyu, sonra gebelik testi yapip pozitifi gordum canim ayni gun kan verdigimde 284 tü yani senin gibi bir gun once bile yapsaymisim erken ogrenecekmisim, simdi degerler hep iki kat artti 5. Haftamda olmama ragmen bu hafta kese goremedim ins. Yarin gorurum bence seninde artacak moral motivasyonu yuksek tut guzel dusun guzel haberler al hamilesin bence