- 29 Haziran 2020
- 88
- 140
- 33
Bende suan keseyi gormeyi zor bekliyorumÇok sağolun umut verdiniz bana bugün yine kanda beta hcg baktırdım sırf ne olcak düştümü diye inanın duramıyorum yerimde içim kıpır kıpır ...
sın adet tarihin ne zamandı acaba?Bende suan keseyi gormeyi zor bekliyorumzaman geçmiyor, Dr banada suan tani olarak şüpheli gebelik dedi ama arkadaslar haftaya gorursun diye motive ettiler sagolsunlar, hepimiz umutla bekliyoruz once hcg artmasini sonra kese sonra kalp derken boyle kucagimiza alacagiz
Doktor bişey dedi mi canım bana normal geldi artış hızı %60 civarı artar seninki iyi bence kimyasal gebelikten çekiniyorsan o bir günde binlerce artış yapıyor için rahat olsun gayet güzel artışınBen bugünde kan testi baktırdım 23,14 dünki değer bugün 35,60 yarına daha artarmı dersiniz
İki gunde bir ortalama iki kat artmadi gerek seninde oyle artmis gorunuyor yarin yaptirsayidn 50lerde görürdün artar dahaBen bugünde kan testi baktırdım 23,14 dünki değer bugün 35,60 yarına daha artarmı dersiniz
26 mayis ti dr gittigim zaman beta yaklasik 2000lerdeydi dr karindan ultrason ile goremedi perşembe günü. Cumada randvulari doluydu yarin görürüz artik.sın adet tarihin ne zamandı acaba?
Benim ilk bebeğim, alt karina bir sızı giriyor gibi oluyor ayakta fazla kaldigimda anlık ama sonra geçiyor, birde bu sabah peynir yiyemedim sanki her zamanki gibi degilmis gibi aşırı bir kokusu vardi igrendimbenim de işk bebeğimde 7. haftada başlamıştı mide bulantım diye hatırlıyorum şimdi sadece hassasiyet var asla o rqhaysız edici bulantı başlamadı.. insan bir yandan da istiyor başlasın belirtiler:)
Doktora gitmedim henüz yarın adet olmazsam gidicrm inşallah olmamDoktor bişey dedi mi canım bana normal geldi artış hızı %60 civarı artar seninki iyi bence kimyasal gebelikten çekiniyorsan o bir günde binlerce artış yapıyor için rahat olsun gayet güzel artışın
Bilmiyorum inşallah normalde bat yarın bakalım inşallah adet olmamİki gunde bir ortalama iki kat artmadi gerek seninde oyle artmis gorunuyor yarin yaptirsayidn 50lerde görürdün artar daha
26 mayis ti dr gittigim zaman beta yaklasik 2000lerdeydi dr karindan ultrason ile goremedi perşembe günü. Cumada randvulari doluydu yarin görürüz artik.
Bndede ara ara kramp ağrı tarzında bişey oluyo kötü bişey değildir diye dusunuyom.Iyi aksamlar kızlar bebisler nasil. Benim kasık agrim oldu bugün cok fazla .korktum acikcasi yine düsücek diye. Birde hapşırdığımda kramp giriyor karnima nedense.
Bndede ara ara kramp ağrı tarzında bişey oluyo kötü bişey değildir diye dusunuyom.
Benimde öyle hiç belirtim yok sağlam heralde diye düşünüp bugün temizlik yaptımInsallah hayirlidir. Benim baska belirtim falanda yok .
Canım bende de karın agrısı kasık agrısı oluyor ara ara adet olacak gibi, göğüs acisi var belirtiler bunlarIyi aksamlar kızlar bebisler nasil. Benim kasık agrim oldu bugün cok fazla .korktum acikcasi yine düsücek diye. Birde hapşırdığımda kramp giriyor karnima nedense.
Cnm ben de adete 1-2 gün kala 39 ile öğrendim iki günde bir test yaptırdım en son 750 ye cıkmıstı. 48 saatte bir yaptırKızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam
Çin takviminde bi site var otomatik hesaplıyo kız çıktı baska sitede erkekselam kızlar.. cinsiyet olarak ne hissediyorsunuz? çin takviminde vs ne çıkıyor
Çin takviminde bi site var otomatik hesaplıyo kız çıktı baska sitede erkekkendi yaşıma göre erkek çin yaşıma göre kız