2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağolun umut verdiniz bana bugün yine kanda beta hcg baktırdım sırf ne olcak düştümü diye inanın duramıyorum yerimde içim kıpır kıpır ...
Bende suan keseyi gormeyi zor bekliyorum zaman geçmiyor, Dr banada suan tani olarak şüpheli gebelik dedi ama arkadaslar haftaya gorursun diye motive ettiler sagolsunlar, hepimiz umutla bekliyoruz once hcg artmasini sonra kese sonra kalp derken boyle kucagimiza alacagiz

sın adet tarihin ne zamandı acaba?

benim de işk bebeğimde 7. haftada başlamıştı mide bulantım diye hatırlıyorum şimdi sadece hassasiyet var asla o rqhaysız edici bulantı başlamadı.. insan bir yandan da istiyor başlasın belirtiler:)

Ben bugünde kan testi baktırdım 23,14 dünki değer bugün 35,60 yarına daha artarmı dersiniz

Ben bugünde kan testi baktırdım 23,14 dünki değer bugün 35,60 yarına daha artarmı dersiniz
Doktor bişey dedi mi canım bana normal geldi artış hızı %60 civarı artar seninki iyi bence kimyasal gebelikten çekiniyorsan o bir günde binlerce artış yapıyor için rahat olsun gayet güzel artışın

benim de işk bebeğimde 7. haftada başlamıştı mide bulantım diye hatırlıyorum şimdi sadece hassasiyet var asla o rqhaysız edici bulantı başlamadı.. insan bir yandan da istiyor başlasın belirtiler:)
Benim ilk bebeğim, alt karina bir sızı giriyor gibi oluyor ayakta fazla kaldigimda anlık ama sonra geçiyor, birde bu sabah peynir yiyemedim sanki her zamanki gibi degilmis gibi aşırı bir kokusu vardi igrendim

Doktor bişey dedi mi canım bana normal geldi artış hızı %60 civarı artar seninki iyi bence kimyasal gebelikten çekiniyorsan o bir günde binlerce artış yapıyor için rahat olsun gayet güzel artışın
Doktora gitmedim henüz yarın adet olmazsam gidicrm inşallah olmam

Iyi aksamlar kızlar bebisler nasil. Benim kasık agrim oldu bugün cok fazla .korktum acikcasi yine düsücek diye. Birde hapşırdığımda kramp giriyor karnima nedense.

Iyi aksamlar kızlar bebisler nasil. Benim kasık agrim oldu bugün cok fazla .korktum acikcasi yine düsücek diye. Birde hapşırdığımda kramp giriyor karnima nedense.
Canım bende de karın agrısı kasık agrısı oluyor ara ara adet olacak gibi, göğüs acisi var belirtiler bunlar

Cnm ben de adete 1-2 gün kala 39 ile öğrendim iki günde bir test yaptırdım en son 750 ye cıkmıstı. 48 saatte bir yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…