2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım valla rahatlattın içimi ya, doktoru aradım bi sıkıntı olur mu dıye lekelenmen bitmediyse 1 hafta daha bekle dedı, ama sen de lekelenmeyle devam etmişsin sanırım çok şükür bişey olmamış, ya zaten eşimle ilişkiden bilerek kaçınıyoduk ama artık ben rüyalarımda görmeye başladımAllah korusun bebeklerimizi ama bu da Allahtan gelen işte

bence bu bebek erkek

Selamın aleyküm kızlar maşallah öğrenen olmuş cinsiyetleri ben 13 haftadayım ama doktor bakmadı cinsiyete 2lidede göstermedi dedi doktor artık randevuda görürüm 2 hafta sonra hem belli olur sıpa

Dogru sonucta istek ALLAH tarafindan geliyor utanılacak bisey degil bu . 1 hafta daha bekle lekelenme varsa sonra dene bakalim sorun olmazsa devam edersin cnm

Bugün de bana baktı Dr muz 1.23 dedi. Şuan normal herşey inşallah böyle devam eder hamilelik dedi. Haftaya devlette 2li test için gidicem bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Bende erkeğe benzettim. İnşallh erkekdir. İlk çock bence erkek olmalı. 2 çockdan yanayım ikincisi kız olmalı. Psikolojide çocuk sıralamasında Adler yaklaşımını benimsediğimden.

Bende ilk çocuk hep erkek olsun istedim oldu çok şükür.Ben en büyüktüm.Hem abla hem abi gibi oldum kardeşlerime.Ama hep bi abim olsun istedim.Oglum abi olacak bakalım 2.'nın cinsiyeti ne olacak.?

Canım bence erkek bu rabbim gönlündekini nasip etsin

Kizlsr benim gibi spor ysptigi halde 3.5 kilo alan varmi . Simdide 25 dk kalca calstim yuruyus yapiyorum bandimda
Hamilelikten önce spor yaptığım zamanlar tartıda daha fazla çıkıyordum.O da kas yapınca ağırlık olarak + görüyordum tartıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…