2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorumu değiştiricem kendi doz bile ayarlayamiyo surekli ona git buna git . Bisey olursa ben bisiy yapaMam falan filan . Sonuclzr icin 10 gun sonra gidicem bdahada gitmeyi düşünmüyorum izmirde doktor onerisi olan varmi
Bende senin gibi çok pimpirikliyim. Benimde önemli bir romatizmal hastalığım var sürekli takip edilmesi gereken. Yıllardır uğraşıyorum bu hastalıkla. Benim doktorum kadın doğumcu olmasına rağmen o hastalığımla bile ilgileniyor. Gerekirse yönlendiririm riskli gebelik bölümüne, birlikte takip ederiz diğer doktorla diyor. Eğer özel hastane düşünüyorsan kendi doktorumu önerebilirim. Aşırı sabırlı ve ilgili bir doktor.

Merhabalar kızlar malum bebelerin cinsiyeti belli değil bende kendim için alışveriş yapıyorum. İnternetten ay ne güzel hamile kıyafetleri var. :KK200: 2. gebeliğim ama ilki gb heyecanlıyım göbüşler bir şişse. Birde sis harketleri hissediyormusunuz ben tamolarak hareket demesem de kasılma olur gb hissediyrum gün içinde

Canım kendi doktorun mu çekti fotoğrafını? Bizim hep siyah beyaz. Özel bir talepte mi bulunuyoruz bunun için? Bende istiyorum aşırı tatlı çıkmış maşallah 🥰 sımsıkı tutmuş kordonunu maşallah 🧿
Bu perinatolog muayenesiydi. Kendisi gösterdi en son. Fotoğraf olarakta verdi. Kendi doktorumda verdi o zaman çok küçüktü 9+3 tü. Tam belli olmuyor daha kaju fıstığı kadardı burda☺️☺️

Eklentiler

• 469E0CBD-0794-4CA7-923B-6C8045EC22BF.jpeg
    469E0CBD-0794-4CA7-923B-6C8045EC22BF.jpeg
    45,8 KB · Görüntüleme: 21
Doktorumu değiştiricem kendi doz bile ayarlayamiyo surekli ona git buna git . Bisey olursa ben bisiy yapaMam falan filan . Sonuclzr icin 10 gun sonra gidicem bdahada gitmeyi düşünmüyorum izmirde doktor onerisi olan varmi

• Beğen
Reactions: H M
Çok stres yapıyosun. Doktor bana söyledi ama kesin demedi mesela. Kafamda yine de soru işareti var. Hem öğrenen arkadaşların çoğu senden ileri haftadalar. Böyle şeyler için kendini üzme.

Videoya alsana. Ben son muayenede tek girdim. Bütün muayeneyi videoya çektim açıp açıp izliyorum.
Yasakmış vide o cnm alamadim

Bence cok manali ve hatta sizin icin anlami oldugundan romantikmis ama hep sey geliyor aklima boyle isimlerde acaba okulda cocukla dalga gecerler mi isminden dolayi?
Anlamı gerçekten hoşuma gidiyor özellikle olmazsa olmaz vazgeçilmez kısmı çünkü evlat öyle değil midir? Vazgeçilmez..❤ Kesinlikle bunları düşünüyorum ileride dalga geçilir mi vs. Az önce arkadaş yazmıştı Elzem adında arkadaşı varmış zemzem diyorlarmıs ona😁 bundan başka nasıl türetebilirler aklıma gelmiyor🤔

Anlamı güzel cümle icindede kullanırım zaman zaman ama hiç isim olarak düşünmemiştim herkese farklı geleceği kesin kuzum ama siz istiyorsanız neden olmasın. Garip anlamsız isimler türedi onlar hoş olmuyor ama anlamlı isimler güzel olur :KK36: :KK36: :KK36:
Aynen dediğin gibi cümle içinde kullanıyoruz arada ama isim olarak düşününce farklı geliyor 😁 Biz bu ismi koyarsak kulağımız alışacağı için garip gelmeyecek ama ilk duyan kişi nasıl tepki verir bilemiyorum alacağımız tepkiler üzer mi çocuğum büyüyünce neden bu isim der mı? Kafamda çok soru var bu isim koyma olayı bende cidden yük oldu 😑 bir ömür taşıyacak ne de olsa 🤗
Son zamanlarda çıkan isimler hiç hiç hoşuma gitmiyor benimde ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

Bende senin gibi çok pimpirikliyim. Benimde önemli bir romatizmal hastalığım var sürekli takip edilmesi gereken. Yıllardır uğraşıyorum bu hastalıkla. Benim doktorum kadın doğumcu olmasına rağmen o hastalığımla bile ilgileniyor. Gerekirse yönlendiririm riskli gebelik bölümüne, birlikte takip ederiz diğer doktorla diyor. Eğer özel hastane düşünüyorsan kendi doktorumu önerebilirim. Aşırı sabırlı ve ilgili bir doktor.
Ozel dusunuyorum cnm hangi doktor hangi hastane ücretler ne

Bu perinatolog muayenesiydi. Kendisi gösterdi en son. Fotoğraf olarakta verdi. Kendi doktorumda verdi o zaman çok küçüktü 9+3 tü. Tam belli olmuyor daha kaju fıstığı kadardı burda☺☺
Ayy harika ❤ maşallah 🧿 bu ultrason cihazları farklı sanırım. 4 boyutlu diye geçiyor galiba. Çok tatlı çıkmış. Söyleyeceğim doktora bende istiyorum diye 🥰

Melek Merhaba canım. Ayy sana ilk yazdığım msj bulamıyorum yaa. Esra hoca doçent dimi Medipol de görev yapıyor şuan. Ben hsg film sonucumu götüreceğim. Histereskopi olma hitimalim var. O bakıp yorumlar dimi. bir de Histereskopi yi yapacak iyi bir doktor istiyorum.
Evet doçent canım medipol de. . Valla iyi tatlı Bi bayan ilk kez gittim ama yarın inşallah bidaha gidicem. Bakar tabi nie bakmasın.

Evet
Ayy harika ❤ maşallah 🧿 bu ultrason cihazları farklı sanırım. 4 boyutlu diye geçiyor galiba. Çok tatlı çıkmış. Söyleyeceğim doktora bende istiyorum diye 🥰
[/QUOTE
Teşekkür ederiz. Bence de söylemekte fayda var. Belki vardır usgsinden o özellik

Goruntu almakda yasakmis doktor iki dk çıkınca cektm ama hic net degil . Ekranda sacma bi goruntu kalmsiti . Onu cektim ne yapalım 10 gun sonra tekrar bakicK ama sonucl birlikte bebege
Canım sağlıklı olsun geç öğrenelim cinsiyeti. Bnm Dr eşimi içeri bile almadı özel bide. Ama devlete gittiğimde o Dr aldı. Bnm de aşırı oynuyordu bide ben derin derin nefes almaya çalışıo dum çok heyecanlıydım Dr Dern nefes almamaya çalış dedi nefesimi bile tuttum yani. Yarın 10.gün bidaha gidicem yarın 12 hafta oluom Allahın izniyle bakalım hayırlısıyla saglıcakla kucagımıza alalım inşallah 🤲

X