2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hâlâ bu kahverengi akıntısı devam eden varmı kızlar ya? Progestan fitil kullanıyorum ve haftalık iğnem var.Ama hala devam ediyor.
Ya sormayın benimde 5 gündür bitmedi, doktorda dinlen önemli değil diyor. Akşamları bir tek progestan kullanıyorum sabah bi kalkıyorum yine kahverengi lekeler. Dinlenmeme rağmen geçmiyor, geçerse ertesi gün yine görüyorum. Sizin doktorunuz ne diyor duruma ?

Hiç kg almadin.Belli bile değil hamile olduğun. yoksa bu da mi oğlan.Daha göbeğin çıkmamış.Bebek gelişmiyormu yoksa?
Ya bu insanların sözleri beni öldürecek ya.
Siz napiyosunuz kızlar böyle durumlarda.
Cahil insan ile munakaşaya girmek kaliteni düşürür canım. Tıp okumuş gibi yorum yapıyorlar

Dualarımız sizinle canım güzel haberler ile gel inşallah hem cinsşyet te söyler :)
Teşekkür ederim kuzum. Aslında çok takılmadım. Çünkü doktor kağıda bakınca herşey güzel dedi. Sonra şurda ufak bi şey var dedi ne olduğunu açıklamadı ama her ihtimale karşı zaten detaylı isteyecektim ben senden dedi. O yüzden endişe etmedğm 😇

Günaydın kızlar 🥰 Bugün kontrolü olan arkadaşlar, hayırlı haberlerle gelin inşallah 🙏🏻

Ya sormayın benimde 5 gündür bitmedi, doktorda dinlen önemli değil diyor. Akşamları bir tek progestan kullanıyorum sabah bi kalkıyorum yine kahverengi lekeler. Dinlenmeme rağmen geçmiyor, geçerse ertesi gün yine görüyorum. Sizin doktorunuz ne diyor duruma ?
Kontrolüm haftaya.Kanama olmadığı sürece normal diyor ama bi süre sonra moralim bozuluyor acaba bisey mi var diye.

Eylemeylemce Eylemeylemce K KurkmantoluS ayrintili zaten 20. Haftada degil mi simdi neden bu kadar ayrintili bakiyor? Neyse ben severim ayrinti😁
Benim doktorum direkt bir perinatolog önerdi ona gittim. 35 yaş üstü riskin yüksek olması sebebiyle olabilir. 20 de tekrar daha daha detaylısı yapılacak. Down sendromunda Allah korusun mesela kalpte omur ilikte vs bir sürü sıkıntı olabiliyormuş. Benden giden kan akım hızı, rahim ağzı uzunluğuna kadar herşeye baktı.

Bugün kontrolü olan arkadaşlar
Hayırlı haberlerle gelin inşallah.

Değişik geliyor ilk duyunca ben de öyle oldum ben alışırım ama ilk duyan herkese değişik gelecek önemli olan "ay bu ne yeaaa" denmemesi😂 anlamı cidden benim için güzel. Kulağa gelişi nasıl bunu merak ediyorum.. Oğlumuzun ismi sabitti ve değişmeyecekti nettik kızı da netleyip bu stresi üzerimden atmak istiyorum 😁
Anlamı güzel cümle icindede kullanırım zaman zaman ama hiç isim olarak düşünmemiştim herkese farklı geleceği kesin kuzum ama siz istiyorsanız neden olmasın. Garip anlamsız isimler türedi onlar hoş olmuyor ama anlamlı isimler güzel olur :KK36: :KK36: :KK36:

Kızlar ikili test yaptırıp sonuç alanlar bişey sorcam. Kimler yaptırmış

Ben yaptırdım canım
Hani kutucuklar varya sağ aşağı köşede kuzum. Yaş riski, ikili test, kombine risk vs yazıyor.
o herkeste farklı mı oluyor bilmiyorum ama benim ikili test yazan yerde 1:378 cut off değerinin altında yazıyor. Doktor oradan dolayı detaylı ultrason dedi. Sende kaç yazıyr orası kuzum

X