2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla mucize benim icin oyle soyliyim, gecen hafta ilacim bitmisti yenisine baslamiyim nasil olsa 12-13 haftalik oldum kesilir herhalde bulantilarim dedim, 2 gun anamdan emdigim sut burnumdan geldi, 2 gunde 1 kilo verdim, ne su ne yemek hic bisi gitmedi bogazimdan ve en son safrayla kan geliyordu:KK43: hemen doktorumu aradim devam et kullanmaya dedi, 2. Gunun sonunda kullanmaya basladim ertesi aksam gozumun onu aydinlandi. O sebeple eger doktorun veriyorsa bence ilac kullanabilirsin canim. Benim 3. Kutum bitecek, 4. Yu de al 16 ya kadar kullan dedi doktorum.
Bakalim ne dicek doktor 16vda gecer insallah

Tavuk et pirinç pilavı makarna her yemekte salata yoğurt 1 kase tam buğday ekmeği 1 er dilimi geçmiycek ara öğün ceviz fındık elma muz üzüm 3 saatte bir salatalık yiyorum tansiyonum düşük tuzlu yorum reflü m var birde 😂ama çok işime yaradı ama kızımda çok tatlı yiyordum kendime engel olamıyordum şimdi agzima surmüyorum şekerim düşer gibi olursa hurma atıyorum ağzıma umarım sende de işe yarar💞
Bende de reflü var salatalik gaz yapiyor normal öğünü sindiremiyorum ki ara öğüne geceyim:KK33:

Arkadaşlar anlamı sebebi ile eşimin çok sevdiği bir isim var. Zaman zaman cümle içinde de kullanırız hatta.😊 Muhtemelen sevmeyeler çok olur gibi gibi, buna rağmen hoşuma da gitti sanırım..🤗🌸

Sizlere sormak istiyorum "Elzem" nasıl olur kızım için.😊
Anlamı: Çok gerekli olan, vazgeçilmez.
Diğer anlamı: Güvenilir, kararlı.
Bence cok manali ve hatta sizin icin anlami oldugundan romantikmis ama hep sey geliyor aklima boyle isimlerde acaba okulda cocukla dalga gecerler mi isminden dolayi?

Son düzenleme:
Sizin kac hafta kac gunluk benmde yarın kontrolum ve ikili var 12+4 olucak gerci saat itibariyle oldu bile cinsiyet ile ilgili bsdy derse doktorun etiketle cnm merak ettim yakinizya bakalm ne diycek doktorlar

doktora gidicem diye bu sefer beşte değil ama 7 de kalktım.🤷‍♀️😀 Canım benim pek umudum yoktu dün bi de benimki 5 gün geriden geliyor geç döllenme olmuş 11+6 çıktı ultrasonda dedim hiç söylemez çok küçük daha. Ama dün doktor tahmin yapmak için baya uğraşınca acaba mı dedim. 11 de randevum yazacağım mutlaka ☺️🥰

2li için usg de herşeye bakılıyor eğer bir perinatolog yada radyolog yapıyorsa muayeneyi. Böbrekleri hariç herşeyi gösterdi doktor ve raporladı anlattı. İlk hamileliğimde kendi doktorum yapmıştı sadece bir kaç şeye bakmıştı diye hatırlıyorum. Bu muayenem çok detaylı ve güzel oldu.

2li için usg de herşeye bakılıyor eğer bir perinatolog yada radyolog yapıyorsa muayeneyi. Böbrekleri hariç herşeyi gösterdi doktor ve raporladı anlattı. İlk hamileliğimde kendi doktorum yapmıştı sadece bir kaç şeye bakmıştı diye hatırlıyorum. Bu muayenem çok detaylı ve güzel oldu.
Sende mi ayrıntılı ultrason yaptırdın canım

Hâlâ bu kahverengi akıntısı devam eden varmı kızlar ya? Progestan fitil kullanıyorum ve haftalık iğnem var.Ama hala devam ediyor.

doktora gidicem diye bu sefer beşte değil ama 7 de kalktım.🤷‍♀️😀 Canım benim pek umudum yoktu dün bi de benimki 5 gün geriden geliyor geç döllenme olmuş 11+6 çıktı ultrasonda dedim hiç söylemez çok küçük daha. Ama dün doktor tahmin yapmak için baya uğraşınca acaba mı dedim. 11 de randevum yazacağım mutlaka ☺🥰
Bende uyuyamadim dogru durust sabaha kadar bnmde randevum 10da smdi uyandim cnm gunaydin bakalm nelee olucak🥰

X