- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Benm yegenimin adida defne ama cidden çok var defnede. Ama guzel isim . Ipek fena değil ama onemli olan senin begenmen bikac isimde ben oneriyim@Snmmrt Bence de gayet sevimli annesii
İsmi ne olacak paylaşmak ister misiin
Ben Defne, İpek ve Duruyu listeme atmıştım. Duruyu eledim cevremde çok duymaya başladımBurada arkadaşlar çok Defne duyduğunu söylüyor ama benim cevremde neredeyse hiç yok sadece 1 kişide var. O yüzden şimdilik Defne ve İpek arasındayım. Listeye yeni isimler atabiliriim
Cinsiyet öğrendiniz isime basladnz dusunmeye ayy valla cok sabirsizim ya yarın ins bakaryaa of ofDefne ve ipek ikiside güzel. Bembeyaz pamuk gibi bir kızın olursa ipek çok uyarben lise yıllarımda ileride kızım olursa adını nisa koyacağım demiştim.Allahım nasip ederse yıllar önce koyduğum ismi hazır kızımın ❤
Gözün aydın
Gözün aydın kuzum maşallah❤
Demek bir prenses daha geliyoorr sağlıkla gelsin
Happy mom ve gün gün gebelikten takip ediyorum yazılan bilgiler vs hoşuma gidiyorBir de Hamilelik+ diye bir uygulama var başta yazdığım ikisinden biraz farklı ama arada oraya da bakıyorum bebeğin görüntüsünü güzel yapmışlar son yazdığım uygulamada
Maşallah kuzum hep böyle sağlıkla ilerlesin❤
Ultrason serüvenimiz aynı ilerlemiş. Tek fark doktorun vurmasına rağmen bizimkinde tık yoktu keyifçiYarın tekrar görecek olmak da güzel inşallah uygun pozisyonda olur ❤
Gözün aydin cnm senin kac hafta kac gunluk peki
Bende folik asit bırakıp regnesis Max a başladım başka vitamin kullanmiyorumKızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Az önce Defne ile ilgili farklı bir anlam buldum üzüldüm elemek zorunda kalacağım galibaBenm yegenimin adida defne ama cidden çok var defnede. Ama guzel isim . Ipek fena değil ama onemli olan senin begenmen bikac isimde ben oneriyimnehir , ada , nil , nilüfer, bahar
Kuzum bizim de doktor geçen hafta görememişti 2 defa ultrasona girdim gez gel demişti toplamında yarım saat baktı olmadı normalde 1 ay sonra cağıracaktı o da cok merak etti haftaya gel demişti dün gittim işte artık kız olduğunu düşünüyormuş biz de net olduğunu düşünüyoruz artık. Birdaha değişirse şok yaşarımevet canım göremedim 1 ay sonra gel dese yıkılırdım valla☺ Kadıncağız 10 dakikadan fazla uğraştı hakkını yiyemem yarın hayırlı haberlerle gelirim inşSen de en kısa sürede netleştirirsin inşallah canım ❤
Valla kuzum bu kadar erken beklemiyordum ama ikiz olunca yerleri dar ondan erken olabilir diyorumIkinci cocukta hissedilirmis daha erkn doktor ole diyor
Olablr bncede ne guzelValla kuzum bu kadar erken beklemiyordum ama ikiz olunca yerleri dar ondan erken olabilir diyorum
Daha baya düşünülür kimswye bakma icine en sineni koy cnmAz önce Defne ile ilgili farklı bir anlam buldum üzüldüm elemek zorunda kalacağım galibaçok seviyordum gerçekten. Saydıkların arasından Bahar ve Nil ismini de beğeniyorum Nil kuzenimin bebeğinin adı diye listeme hiç atmadım ama Bahar düşünülebilir
Doktorum biraz ciddi cekiniyorum ama bakalım aramizda 2 gun varms bende 12+3 yarin 12+4 olck ins bisiyler derya . Onemli degil bncede dediyse gec dollenmedir cnmSağol canım benim son adete göre 12+5 im ama ultrasonda 11+6 çıktı ben de anlamadım doktor geç döllenme dedi. Doğum tarihi olarak son adet tarihini mi ultrasonu mu baz alıcam anlamadım valla doktora sorayım bakayım yarın.. canım sen de çok merak ediyorsan doktorunu biraz zorla bence 16 çok geç bence ben de bekleyemiyorum senin gibi ☺Dedim hocam sizden bir tahmin almadan bu odadan çıkmam vallao zaman yarın gel bakalım daha iyi bir pozisyonda olur inşallah dedi. 2 dk göremedim deyip bırakmasın biraz uğraştır ☺
Aynen kuzum. Daha çok zaman var şükürDaha baya düşünülür kimswye bakma icine en sineni koy cnm
Yokya tabikide kalmaz annesiAynen kuzum. Daha çok zaman var şüküryine de içimde çocuğum isimsiz kalacak tedirginliği var
Gozun aydin cnm cok sevindim..Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmısdoktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun.
Amin canımm ben 14+3 üm Az daha sabretGozun aydin cnm cok sevindim..
Ay bi cinsiyet ogrenen daha valla catladum bugun orta yerimden meraktan herkes sirayla cinsiyet yaziyo ben ogrenemedim meraktan ölüyorum darisi bana
Tarama testi sonucuna cok sevindim cnm ins bendede ole çıkar bende yarin ikili teste gidicem