- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
İlk gebelik te 16 hafta bitmiş 17 den gün almıştım hissettiğim deBen hala hissetmiyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gebelik te 16 hafta bitmiş 17 den gün almıştım hissettiğim deBen hala hissetmiyorum ya
Belki benim hissettiğimde başka birşey ama daha önce hissetmediğim birşey farklı yani ama emin olamıyorum hiçBen hala hissetmiyorum ya
Ikinci gebelikte daha erken hedefliyormuş birde 2 tane olunca bence olur neden olmasınBen hissediyorum aklım almıyor çok küçük nasıl hissediyorum bilmiyorum ama yani eminim ya ikinci çocuk benim ve ikiz yeri dar oluyor ondan mı erken hissettim bilmiyorum cuma doktora gidecem soracam mümkün mü diye
Belkide daha zamanı vardırİlk gebelik te 16 hafta bitmiş 17 den gün almıştım hissettiğim de
İndirdim beğendim şimdi teşekkür ederimF
Gün gün gebelik diye bir program var çok memnunum tavsiye ederim
Gözün aydın kuzum maşallah ❤Çok teşekkür ederiz canım. Ben çıktım. Çok şükür ultrason değerleri çook iyi çıktı.kan sonucu birkaç güne çıkacak. Cinsiyetine %80 kız dedi ❤❤
Happy mom ve gün gün gebelikten takip ediyorum yazılan bilgiler vs hoşuma gidiyor Bir de Hamilelik+ diye bir uygulama var başta yazdığım ikisinden biraz farklı ama arada oraya da bakıyorum bebeğin görüntüsünü güzel yapmışlar son yazdığım uygulamadaAyrıca kızlar kullandığınnz hamileligi takıp ettiğiniz memnun kaldığınız uygulama var mi
Maşallah kuzum hep böyle sağlıkla ilerlesin❤Doktordan çıktım her şeyi sağlığı falan çok iyi maşallah ❤ Ama sırtı dönüktü ya doktor baya karnıma vurdu dürttükçe nasıl zıplıyor görmeniz lazım çok tuhaf hissettim bacaklarını kollarını oynatıyor ❤ Yarın yine gel dedi doktor yüzünü bize dönerse lütdedip cinsiyetini söylerim dedi bol çikolata yiyip gidicem bakalım ❤
Amin canım. Evet artık bende kız diyebilirim herhalde ❤Gözün aydın kuzum maşallah ❤
Demek bir prenses daha geliyoorr sağlıkla gelsin
Happy mom ve gün gün gebelikten takip ediyorum yazılan bilgiler vs hoşuma gidiyor Bir de Hamilelik+ diye bir uygulama var başta yazdığım ikisinden biraz farklı ama arada oraya da bakıyorum bebeğin görüntüsünü güzel yapmışlar son yazdığım uygulamada
Maşallah kuzum hep böyle sağlıkla ilerlesin❤
Ultrason serüvenimiz aynı ilerlemiş. Tek fark doktorun vurmasına rağmen bizimkinde tık yoktu keyifçi Yarın tekrar görecek olmak da güzel inşallah uygun pozisyonda olur ❤
Ben hic hissetmiyorum henuzKızlar bebiş hareketlerini artık hisseden var mı ben galiba hissediyorum
Ben de kızım diye seviyorum ama içten bi korkmuyor değilim güvenimi sarstı minnoşAmin canım. Evet artık bende kız diyebilirim herhalde ❤
Evet ben severken sıpa diye seviyordum, erkekse küsmesin diye artık ben de severim kızım diye. İsim hazır mı? kız olunca işler değişti sendeBen de kızım diye seviyorum ama içten bi korkmuyor değilim güvenimi sarstı minnoş
Yaaa hâlâ sıpayı atamadim ağzımdan isim var bir iki ama net değilim yaEvet ben severken sıpa diye seviyordum, erkekse küsmesin diye artık ben de severim kızım diye. İsim hazır mı? kız olunca işler değişti sende
Yaaa hâlâ sıpayı atamadim ağzımdan isim var bir iki ama net değilim ya
[/QUOTE
minik sıpam diye sevmek çok sevimli geliyor bana ben koydum ismini çoktan
Defne ve ipek ikiside güzel. Bembeyaz pamuk gibi bir kızın olursa ipek çok uyar ben lise yıllarımda ileride kızım olursa adını nisa koyacağım demiştim.Allahım nasip ederse yıllar önce koyduğum ismi hazır kızımın ❤Snmmrt Bence de gayet sevimli annesii
İsmi ne olacak paylaşmak ister misiin
Ben Defne, İpek ve Duruyu listeme atmıştım. Duruyu eledim cevremde çok duymaya başladım Burada arkadaşlar çok Defne duyduğunu söylüyor ama benim cevremde neredeyse hiç yok sadece 1 kişide var. O yüzden şimdilik Defne ve İpek arasındayım. Listeye yeni isimler atabiliriim
Yakın bir arkadaşım da seninle aynı düşündü pamuk gibi bir kızın olursa İpek çok yakışır dedi. Eşimde beyaz tenli ben de öyleyim ben beyazın beyazıyım hatta İsmi ile yaşasın prenses, Nisa ismini çok severim çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi❤Defne ve ipek ikiside güzel. Bembeyaz pamuk gibi bir kızın olursa ipek çok uyar ben lise yıllarımda ileride kızım olursa adını nisa koyacağım demiştim.Allahım nasip ederse yıllar önce koyduğum ismi hazır kızımın ❤
Sağol canım, aminnn ismiyle yaşasın yavrularımız. İkinizde beyazsanız ipek ismine yoğunlaşabilirsin ipek gibi bir kız olsun inşallah ❤Yakın bir arkadaşım da seninle aynı düşündü pamuk gibi bir kızın olursa İpek çok yakışır dedi. Eşimde beyaz tenli ben de öyleyim ben beyazın beyazıyım hatta İsmi ile yaşasın prenses, Nisa ismini çok severim çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi❤
Oyy inşallah yaa. Amiin canım benim.❤ Evde deneme yapıyorum severken, çağırırken, kızarken ve dahası, her tonda deniyorum En sonunda bi karar vereceğim inşallah bende sevdimSağol canım, aminnn ismiyle yaşasın yavrularımız. İkinizde beyazsanız ipek ismine yoğunlaşabilirsin ipek gibi bir kız olsun inşallah ❤
Teşekkür ederim takıp edıyorlar sımdılıkGeçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah
Valla net hissediyorum canım cuma günü mutlaka soracamBelki benim hissettiğimde başka birşey ama daha önce hissetmediğim birşey farklı yani ama emin olamıyorum hiç
Ikinci gebelikte daha erken hedefliyormuş birde 2 tane olunca bence olur neden olmasın
Ikinci cocukta hissedilirmis daha erkn doktor ole diyorBen hissediyorum aklım almıyor çok küçük nasıl hissediyorum bilmiyorum ama yani eminim ya ikinci çocuk benim ve ikiz yeri dar oluyor ondan mı erken hissettim bilmiyorum cuma doktora gidecem soracam mümkün mü diye
Gözün aydin cnm senin kac hafta kac gunluk pekiDoktordan çıktım her şeyi sağlığı falan çok iyi maşallah ❤ Ama sırtı dönüktü ya doktor baya karnıma vurdu dürttükçe nasıl zıplıyor görmeniz lazım çok tuhaf hissettim bacaklarını kollarını oynatıyor ❤ Yarın yine gel dedi doktor yüzünü bize dönerse lütdedip cinsiyetini söylerim dedi bol çikolata yiyip gidicem bakalım ❤