2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

K
Defne ve ipek ikiside güzel. Bembeyaz pamuk gibi bir kızın olursa ipek çok uyar 🙏🏻 ben lise yıllarımda ileride kızım olursa adını nisa koyacağım demiştim.Allahım nasip ederse yıllar önce koyduğum ismi hazır kızımın ❤🧿
[/QUOKızımın ismi Nisa Aişe bayılıyorum Nisa ismine kadın demek 😍

Bu arada çin takvimi dogru cıktı. Kız diyodu kız oldu😄 nub tahmini dogru cikti. Bi de annenin hamile kaldıgı ayki yaşı çift sayıysa ve yıl cift sayıysa kız derlermiş. 28 im yıl da 2020 🤣 ye ekşiyi de dogruymus ne limonlar yedim 🤣
Etrafımda herkes erkek diyor ben inatla kız 😁 çin yaş erkek kese tahmini kız İkra Meyra yaptı erkek bebek fobim var ilk baş sağlıklısı sonra kızlısini nasip etsin😁😁 eşim kız aşığı erkek olacak sanırım diyip ısınamadı bile 😔bizde değişik kız aşıklığı var 😍

Ben hissediyorum aklım almıyor çok küçük nasıl hissediyorum bilmiyorum ama yani eminim ya ikinci çocuk benim ve ikiz yeri dar oluyor ondan mı erken hissettim bilmiyorum cuma doktora gidecem soracam mümkün mü diye
Ben geçen hafta kontrolde hissettim ve o esnada ekranda hareket göründü doktor hissetmen imkansız daha rahim duvarın bile değmiyor dedi bende heaaa dedim ama hissediyorum ikiz olduğu için galiba. İlk hamileliğimde 20. Hafta falandı hissettiğimde ama bunlar öyle değil. Sana da bu haftalarda imkansız diyecektir bilesin 🤭

Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs🥳 doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun. 🥳🥳🥳
Çoook sevindiiiimmm😍❤ Bi kız daha geliyor olleeyy😁😁 Maşallah kuzum 😍❤ Biz de direk ayrıntılıyı bekleyeceğiz başka test yapmayacağız.🌸 Allah mutluluğunuzu daim etsin 😍

Merhaba arkadaslar😊 benim kontrolum vardi bugun, sukur hersey yolunda, tam gunu gunune gidiyor dedi doktorum, demir ilacina basladik kullandigim vitaminlere ilave olarak, proluton igneye devam dedi, 30. Haftaya kadar kullanicaz onu dedi, protein agirlikli beslen dedi veee oglusun olacak dedi 🥰 alenen gosterdi bizim sipa kendini valla🙏🏻 Allahim sonuna kadar boyle devam etsin ve saglikla alalim kucagimiza insallah🙏🏻❤️🧿

Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs🥳 doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun. 🥳🥳🥳
Gozun aydin canim 🙏🏻❤️

Ohh, gözün aydın canım çok sevindim. Allahım bizlere de nasip etsin 🙏🏻sağlıkla gelsin kızın 🙏🏻

Merhaba arkadaslar😊 benim kontrolum vardi bugun, sukur hersey yolunda, tam gunu gunune gidiyor dedi doktorum, demir ilacina basladik kullandigim vitaminlere ilave olarak, proluton igneye devam dedi, 30. Haftaya kadar kullanicaz onu dedi, protein agirlikli beslen dedi veee oglusun olacak dedi 🥰 alenen gosterdi bizim sipa kendini valla🙏🏻 Allahim sonuna kadar boyle devam etsin ve saglikla alalim kucagimiza insallah🙏🏻🧿
Maşallah kuzucuuum 😍 kızların arkasından bir erkek bebiş haberi geldi ❤ gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah 🤗 Bana demir ilacı vermedi doktorum ya. Bakıyorum da bir-çok kişi başlamış 🤔

Merhaba arkadaslar😊 benim kontrolum vardi bugun, sukur hersey yolunda, tam gunu gunune gidiyor dedi doktorum, demir ilacina basladik kullandigim vitaminlere ilave olarak, proluton igneye devam dedi, 30. Haftaya kadar kullanicaz onu dedi, protein agirlikli beslen dedi veee oglusun olacak dedi 🥰 alenen gosterdi bizim sipa kendini valla🙏🏻 Allahim sonuna kadar boyle devam etsin ve saglikla alalim kucagimiza insallah🙏🏻🧿
Aaa bir oğluş geliyor ❤🙏🏻 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim 🧿

Gözün aydin canım ❤❤

Herkesin kizi olucak sanrm bi iki kisi hariç acaba mart ayı kiz ayimi benm cin takviminde erkek cikti cinsiyeti bilmiyorum henuz öğrenen arkadaşlarım tersi cikan oldumu cin takviminin
Benim çin takvimi kız diyordu. Kese, nub erkekti😁
Eğer yine sürpriz olmazsa kızım geliyor. Nub teorisi tutmadı 😁

Benim çin takvimi kız diyordu. Kese, nub erkekti😁
Eğer yine sürpriz olmazsa kızım geliyor. Nub teorisi tutmadı 😁
Benimde tüm takvimler kız gösterdi. İkrameyra nub için 'olmayabilir emin değilim ama erkek olabilir 1hafta sonra tekrar gönderin' dedi. Tekrar göndermedim ama kendi de olmayabilir demişti zaten. Sürpriz olmaz inşallah 🥰🙏🏻

Maşallah kuzucuuum 😍 kızların arkasından bir erkek bebiş haberi geldi ❤ gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah 🤗 Bana demir ilacı vermedi doktorum ya. Bakıyorum da bir-çok kişi başlamış 🤔
Sagol canim benimmm 🥰❤️ Ne zaman gideceksin bi daha benim demirim falan iyiydi ama baslayalim dedi, bir sonraki kontrole gitmeden once de kan vericem, tekrar bakicaz. Dilersen numarasi varsa ara sor yarin bi..

images (3).jpeg

Kizlar bu gorselde 1.kadin hamile olmayan digerleri 1.ay 2.ay 3.ay diye gidiyo yani 4.siradaki kadin 3 aylik hamile siz kacsiniz şuan ben 3.sıradaki kadar varim tam 2 aylik olan gibi

X