2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@Snmmrt Bence de gayet sevimli annesii😍😍
İsmi ne olacak paylaşmak ister misiin😁
Ben Defne, İpek ve Duruyu listeme atmıştım. Duruyu eledim cevremde çok duymaya başladım 😊 Burada arkadaşlar çok Defne duyduğunu söylüyor ama benim cevremde neredeyse hiç yok sadece 1 kişide var. O yüzden şimdilik Defne ve İpek arasındayım. Listeye yeni isimler atabiliriim😁
Benm yegenimin adida defne ama cidden çok var defnede. Ama guzel isim . Ipek fena değil ama onemli olan senin begenmen bikac isimde ben oneriyim 😁😁nehir , ada , nil , nilüfer, bahar

Defne ve ipek ikiside güzel. Bembeyaz pamuk gibi bir kızın olursa ipek çok uyar 🙏🏻 ben lise yıllarımda ileride kızım olursa adını nisa koyacağım demiştim.Allahım nasip ederse yıllar önce koyduğum ismi hazır kızımın ❤🧿
Cinsiyet öğrendiniz isime basladnz dusunmeye ayy valla cok sabirsizim ya yarın ins bakaryaa of of

Gözün aydın kuzum maşallah 😍
Demek bir prenses daha geliyoorr sağlıkla gelsin🌸🤗

Happy mom ve gün gün gebelikten takip ediyorum yazılan bilgiler vs hoşuma gidiyor 🤗 Bir de Hamilelik+ diye bir uygulama var başta yazdığım ikisinden biraz farklı ama arada oraya da bakıyorum bebeğin görüntüsünü güzel yapmışlar son yazdığım uygulamada😁

Maşallah kuzum hep böyle sağlıkla ilerlesin😍
Ultrason serüvenimiz aynı ilerlemiş. Tek fark doktorun vurmasına rağmen bizimkinde tık yoktu keyifçi😂 Yarın tekrar görecek olmak da güzel inşallah uygun pozisyonda olur 😍

evet canım göremedim 1 ay sonra gel dese yıkılırdım valla☺️ Kadıncağız 10 dakikadan fazla uğraştı hakkını yiyemem yarın hayırlı haberlerle gelirim inş🤲 Sen de en kısa sürede netleştirirsin inşallah canım ❤️

Gözün aydin cnm senin kac hafta kac gunluk peki

Sağol canım benim son adete göre 12+5 im ama ultrasonda 11+6 çıktı ben de anlamadım doktor geç döllenme dedi. Doğum tarihi olarak son adet tarihini mi ultrasonu mu baz alıcam anlamadım valla doktora sorayım bakayım yarın.. canım sen de çok merak ediyorsan doktorunu biraz zorla bence 16 çok geç bence ben de bekleyemiyorum senin gibi ☺️Dedim hocam sizden bir tahmin almadan bu odadan çıkmam valla😀 o zaman yarın gel bakalım daha iyi bir pozisyonda olur inşallah dedi. 2 dk göremedim deyip bırakmasın biraz uğraştır ☺️

Kızlar siz folik asit kullanmayı bıraktınız mı? Doktorum bana bıraktırdı. İçinde kalmıştı içim acıdı valla boşa gitti. Regnesis max verdi ona devam et dedi. Sizde durumlar nedir hangi takviyeleri alıyorsunuz.
Bende folik asit bırakıp regnesis Max a başladım başka vitamin kullanmiyorum

Yaaa herkes tahmin de olsa artik cinsiyeti hakkında biseyler duymuş.Daha bizim 1hafta var dr. kontrolüne.Meraktan catliycam.Daha cinsiyet belli olsun.Evde çok iş var yapılacak.Daha abisi öğrenecek. :KK43:

Benm yegenimin adida defne ama cidden çok var defnede. Ama guzel isim . Ipek fena değil ama onemli olan senin begenmen bikac isimde ben oneriyim 😁😁nehir , ada , nil , nilüfer, bahar
Az önce Defne ile ilgili farklı bir anlam buldum üzüldüm elemek zorunda kalacağım galiba 😑 çok seviyordum gerçekten. Saydıkların arasından Bahar ve Nil ismini de beğeniyorum🤗 Nil kuzenimin bebeğinin adı diye listeme hiç atmadım ama Bahar düşünülebilir🌸😍

evet canım göremedim 1 ay sonra gel dese yıkılırdım valla☺ Kadıncağız 10 dakikadan fazla uğraştı hakkını yiyemem yarın hayırlı haberlerle gelirim inş🤲 Sen de en kısa sürede netleştirirsin inşallah canım ❤
Kuzum bizim de doktor geçen hafta görememişti 2 defa ultrasona girdim gez gel demişti toplamında yarım saat baktı olmadı normalde 1 ay sonra cağıracaktı o da cok merak etti haftaya gel demişti dün gittim işte artık kız olduğunu düşünüyormuş biz de net olduğunu düşünüyoruz artık. Birdaha değişirse şok yaşarım 😂 Senin içinden ne geçiyor 🤗💕

Annem benim adımı koyarken babamla çok kavga etmiş ama istediğini almış 😅 Kızım olursa kendi adımdan daha güzel daha hoş bir isim arıyorum bende😬😬 İdil, ipek, özgü düşündüm 😄 oğlum olursa Kutay istiyorum😄 isim çok önemli iyice düşünmek lazım

Az önce Defne ile ilgili farklı bir anlam buldum üzüldüm elemek zorunda kalacağım galiba 😑 çok seviyordum gerçekten. Saydıkların arasından Bahar ve Nil ismini de beğeniyorum🤗 Nil kuzenimin bebeğinin adı diye listeme hiç atmadım ama Bahar düşünülebilir🌸😍
Daha baya düşünülür kimswye bakma icine en sineni koy cnm

Sağol canım benim son adete göre 12+5 im ama ultrasonda 11+6 çıktı ben de anlamadım doktor geç döllenme dedi. Doğum tarihi olarak son adet tarihini mi ultrasonu mu baz alıcam anlamadım valla doktora sorayım bakayım yarın.. canım sen de çok merak ediyorsan doktorunu biraz zorla bence 16 çok geç bence ben de bekleyemiyorum senin gibi ☺Dedim hocam sizden bir tahmin almadan bu odadan çıkmam valla😀 o zaman yarın gel bakalım daha iyi bir pozisyonda olur inşallah dedi. 2 dk göremedim deyip bırakmasın biraz uğraştır ☺
Doktorum biraz ciddi cekiniyorum ama bakalım aramizda 2 gun varms bende 12+3 yarin 12+4 olck ins bisiyler derya . Onemli degil bncede dediyse gec dollenmedir cnm

Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs🥳 doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun. 🥳🥳🥳

Bugun ikili test sonucumu aldım. Riskler 10000 de 1 den bile az cıkmıs🥳 doktorum bir daha tarama yapmicaz sonuc cok iyi, ayrıntılı ultrason var sırada dedi. Yani üclü yada dörtlüye gerek görmedi. Fetal dna da önermedi. Cok cok sevindim. Asıl sevincim ise cinsiyet kızmış. Hep kız hissediyordum kız istiyordum. Cok mutluyuz biz bugun. 🥳🥳🥳
Gozun aydin cnm cok sevindim..
Ay bi cinsiyet ogrenen daha valla catladum bugun orta yerimden meraktan herkes sirayla cinsiyet yaziyo ben ogrenemedim meraktan ölüyorum darisi bana 😁😪
Tarama testi sonucuna cok sevindim cnm ins bendede ole çıkar bende yarin ikili teste gidicem

Herkesin kizi olucak sanrm bi iki kisi hariç acaba mart ayı kiz ayimi benm cin takviminde erkek cikti cinsiyeti bilmiyorum henuz öğrenen arkadaşlarım tersi cikan oldumu cin takviminin

Gozun aydin cnm cok sevindim..
Ay bi cinsiyet ogrenen daha valla catladum bugun orta yerimden meraktan herkes sirayla cinsiyet yaziyo ben ogrenemedim meraktan ölüyorum darisi bana 😁😪
Tarama testi sonucuna cok sevindim cnm ins bendede ole çıkar bende yarin ikili teste gidicem
Amin canımm ben 14+3 üm Az daha sabret😊

Bu arada çin takvimi dogru cıktı. Kız diyodu kız oldu😄 nub tahmini dogru cikti. Bi de annenin hamile kaldıgı ayki yaşı çift sayıysa ve yıl cift sayıysa kız derlermiş. 28 im yıl da 2020 🤣 ye ekşiyi de dogruymus ne limonlar yedim 🤣

X