2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de vermiyordum geçen hafta doktora sordum verebilirsin dedi.ama fazla verme ki midesi dolmasin yoksa emmez seni dedi
Ben de gidince sorayim bi
Mamaya başladıysan ver canim bebeğine. Ben emziriyorum yinede veriyorum az az alıyor zaten.
Biraz arastirdim gerek yok deniyor mama icse bile ama ben havalardan dolayi versem mi diyordum birde doktorun fikrini alirim bakalim

Kizlar bebeklerinizi emzirdikten sonra dilinde beyaz süt kalıntısı oluyor mu benim bebekte arada oluyor su veriyorum çay kaşığıyla sizler neler yapiyorsunuz

Bu ara bebeler diyette snrım yemıyorlar

Biraz arastirdim gerek yok deniyor mama icse bile ama ben havalardan dolayi versem mi diyordum birde doktorun fikrini alirim bakalim
Ben sadece anne sutuyle beslıyorum dun doktor kontrolunde su vereyım mı dedım gerek yok dedi.. ama bı kac kere vermıstım belkı yıne verırım doktorlar frklı konusuo hep

Ben sadece anne sutuyle beslıyorum dun doktor kontrolunde su vereyım mı dedım gerek yok dedi.. ama bı kac kere vermıstım belkı yıne verırım doktorlar frklı konusuo hep
Bazı yazilarda anne sütü ve formül mama icen bebeklerde ilave suya gerek yok diyor ama bazı yerler azicik verilmeli diyor ben de sadece cok sıcak günlerde arada vereyim bari diyorum ama kararsizim doktora gidince soracagim

Normal sartlarda mama da verilse emzirilse de 6 aydan once suya gerek yok deniliyor.ki ben kizimda hic vermedim 6 ay dolmadan.ama ogluma şimdi veriyorum çünkü çişi azaldı.bunu soyledim doktora terle de atiyordur falan dedi.ama az da olsa verebilirsin dedi su

Anladım canım. Bizde bezde degisim olmadi mamadan sonra cogaldi hatta. Disarilar cok sicak ama evimiz serin oluyor genelde sanirim ondan.

Bazı yazilarda anne sütü ve formül mama icen bebeklerde ilave suya gerek yok diyor ama bazı yerler azicik verilmeli diyor ben de sadece cok sıcak günlerde arada vereyim bari diyorum ama kararsizim doktora gidince soracagim
Ben veriyorum canım su içeceğini anlayınca bi mutlu oluyor ki çok sıcak var suyun zararı olacağını düşünmüyorum

Ben veriyorum canım su içeceğini anlayınca bi mutlu oluyor ki çok sıcak var suyun zararı olacağını düşünmüyorum
Yaa tepki veriyor mu suya yerim onu benn. Aynen bir zarari olmaz ben gerek yoksa bosuna vermeyeyim diye dusunuyordum sadece ek gidaya bile yeri geliyor baslanmasi gerekiyor bu ayda. Su verince ne olacak sanki

Bende bugun basladm bir cay kasigiyla doktorun boyle demesi rahatlatti beni smdi
Idrari koyu renkti, terledigi icin susuz kaliyordur ver dedi doktorumuz afiyet olsun bebisinize
Ne yazik ki benim.bebisime şu aralar bi kerede 120 cc yedirmek imkansiz. Sanirim sicaktan boyle oluyor. Doktor da 6. Ayina kadar en az 7800 gr olmali dedi iyice stres oldum. Daha cok var cunku o kilolara Umarim benimki de beslenmeye baslar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…