- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyunu nasil değerlendirdi doktorunuz? Kac cm uzamış? Düşük miktarda verirsin emzirip üzerine vermeyi dene istersen tokkende sütünü sagip anne sütü ver istersen mamalarına karistirMerhaba Mart anneleri,
Bugün bebeğimi 4. ay kontrolüne götürdüm ve sadece 200 gr aldığını gördüm çok moralim bozuldu. Bütün ay memme reddiyle uğraşmıştık zaten. Sadece uykuluyken emiyordu. Doktorumuz kilosunun az olduğunu kaşık mamalara veya devam sütüne geçmemiz gerektiğini söyledi (üstünde 4 ay yazanlardan alacakmışız). Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? doktorlarınız nasıl bir yol izledi? İlk iki ay birer kilo 3. ay 850 gr almıştı bebeğim. Mamaya başlarsam memeyi tümden bırakır mı diye de korkuyorum açıkcası.
Ah insallah gerek kalmaz genel anestezili bir islemmis düsünmek bile istemiyorum insallah açılır ne yaparsam yapayim olmuyor çok moralim bozuluyor bu konudan.Bizde eşim yapıyor oglan olan cok kıpırdak dokundurmuyor 2 gündür daha iyi gb alıntı yok gb insallah geçer. Ameliyata gerek kalmaz ameliyat bile olsa korkutma kendi lı basitmiş operasyonu
Yaa öyle mi maşallah ama hemen kabul etmesine çok sevindim yesin yarasın inşallahEvet canım alerjik olduğumuz için malum kısıtlı yiyorum sütüm yetersz kalıyor ek gıdaya geçtik yavaştan elma ve muz püresi yiyor birazda su veriyorum ardından uyku süreleri uzamaya başladı zaten hemen kabul etti şükür
İyilik kuzum koşturmacaya devam, hoşgeldin bebislerinin kolik oldugunu yazmissin insallah atlatirlar büyümüslerdir baya. Allah kolaylik versin sanaKizlar nasilsiniz
Bizde bugün 4. Ay kontolune gittik doktorumuz kucaginizda istedigi kadar oturtabilirsiniz dedi. Kol altlarina dogru doldurarak koltukta durur ama yüz üstü kapaklanir o yüzden kucakta otursun bir süre dedi. Ben arada desteklide oturtuyorum kucakta da.Kizlar mrn 4. Ayi 24 nde doldrduk hemsire destekli otrablir artik dedi ama cok erken degilmi yaa
Sizler oturtuyor musunuz bebeklerinizi
Merhaba biz de bugün 4. Ay kontrolü icin doktora gittik bu ay sadece 500 gr almis malesef bebegim hep sinirda kilo aliyor sadece ilk ay 1 kilo civari aldi artik bu ay mama takviyesi baslamamiz gerekti ve doktorum 1 numara mama almamizi istedi.Merhaba Mart anneleri,
Bugün bebeğimi 4. ay kontrolüne götürdüm ve sadece 200 gr aldığını gördüm çok moralim bozuldu. Bütün ay memme reddiyle uğraşmıştık zaten. Sadece uykuluyken emiyordu. Doktorumuz kilosunun az olduğunu kaşık mamalara veya devam sütüne geçmemiz gerektiğini söyledi (üstünde 4 ay yazanlardan alacakmışız). Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda? doktorlarınız nasıl bir yol izledi? İlk iki ay birer kilo 3. ay 850 gr almıştı bebeğim. Mamaya başlarsam memeyi tümden bırakır mı diye de korkuyorum açıkcası.
Az öncekı yazını okudum 500 gr almıs, boyu uzamıs mı oeki?Kızlar bebeğimin kilo alımı yetersiz oldugu icin mamaya basladık. Aptamil aldık yok asla içmiyor aranizda birkaç cesit mama deneyen var mı bebeginiz hangisini sevdi?
Evet 4 cm uzamis 1 aydaAz öncekı yazını okudum 500 gr almıs, boyu uzamıs mı oeki?
Ya ben bu doktorları anlamıyorum 500 gr az değil boyu da uzamıs neden az almıs dıyor ve mamaya baslattırıyor ki, ben başlamazdım bnm oglan da 600 gr almıs doktor gayet iyi dedıEvet 4 cm uzamis 1 ayda
Bizim doktorda mamaya baslatmadi 2 aydir sınra yakin aliyordu hatta sinirdan asagi aldi yine mama vermedi ama artik bu ay büyüme cizgisi asagi dönmüs dedi. Dogdugundan itibaren kac kg aldi bebeginYa ben bu doktorları anlamıyorum 500 gr az değil boyu da uzamıs neden az almıs dıyor ve mamaya baslattırıyor ki, ben başlamazdım bnm oglan da 600 gr almıs doktor gayet iyi dedı
3200 almıs ama bunun 1 kg ılk ay da almıstı sonrakı aylar 600-700 gibi aldıBizim doktorda mamaya baslatmadi 2 aydir sınra yakin aliyordu hatta sinirdan asagi aldi yine mama vermedi ama artik bu ay büyüme cizgisi asagi dönmüs dedi. Dogdugundan itibaren kac kg aldi bebegin
2500 kilo almis benimki. İlk ay 1 kg aldi dedigin gibi sonra az az. Eger 600 gr alsaydi mamaya baslamazdik ama 3 aydır bi gelisme olmuyor3200 almıs ama bunun 1 kg ılk ay da almıstı sonrakı aylar 600-700 gibi aldı
Hosbuldum kuzumİyilik kuzum koşturmacaya devam, hoşgeldin bebislerinin kolik oldugunu yazmissin insallah atlatirlar büyümüslerdir baya. Allah kolaylik versin sana
Sma yi sevmisti benimkiler kuzu onu bi dene istersen kac kilo suan minnosKızlar bebeğimin kilo alımı yetersiz oldugu icin mamaya basladık. Aptamil aldık yok asla içmiyor aranizda birkaç cesit mama deneyen var mı bebeginiz hangisini sevdi?
Anladım cnm yanı mama da verılır verılmez degıl de sankı senı bi panik gördum..2500 kilo almis benimki. İlk ay 1 kg aldi dedigin gibi sonra az az. Eger 600 gr alsaydi mamaya baslamazdik ama 3 aydır bi gelisme olmuyor
Boyunu ve bas cevresini olcmedi bilehep olcerdi 200 gr aldigini gorunce hic oralara bakmadi cok az dedi. Bir de bezine bakti idrari cok sari az emdigi icin susuz kaliyor takviye yapalim dedi hava da cok sicakBoyunu nasil değerlendirdi doktorunuz? Kac cm uzamış? Düşük miktarda verirsin emzirip üzerine vermeyi dene istersen tokkende sütünü sagip anne sütü ver istersen mamalarına karistir
Biz de dun hipp vermeyi denedik midesi cok bulandi istemediKızlar bebeğimin kilo alımı yetersiz oldugu icin mamaya basladık. Aptamil aldık yok asla içmiyor aranizda birkaç cesit mama deneyen var mı bebeginiz hangisini sevdi?
Oy maşallah ya zaman nasil geçiyor insallah atlatirlar kolik annelerini görüyorum gercekten sabır işi.Hosbuldum kuzum
1 hafta sonra 5 aylik oluyoruz ama halen kolik krizlerimiz gecmedi bakalim insallah atlatirlar yakinda ama azaldi cok sukur
Senin bebik de 4 ay olmus kuzucuk masallah buyuyolar
Yaa öyle mi cogu kisi sma demiş ben de sma yı deneyecegim. Bu zamana kadar sütümü de sagip veriyordum fırsat buldukca. Ama suan o biberonu da kabul etmiyor yine süt sagdim yok istemiyor yani biberon. Ne yapacagim bilemedim. 5500 şuan kilosuSma yi sevmisti benimkiler kuzu onu bi dene istersen kac kilo suan minnos
Panik degilim aslinda ama 6. Aydan sonra zaten kilo alimlari baya düşecek o yüzden o aya kadar biraz toparlasa güzel olacak. Hicbir mamayi sevmeyecek heralde endişesine kapildim sanki ondan öyle yansıdı sanirimAnladım cnm yanı mama da verılır verılmez degıl de sankı senı bi panik gördum..
Öyle mi. Ben de hipp mi alsam diyordum ama birçok kisi sma demis sanirim onu deneyecegimBiz de dun hipp vermeyi denedik midesi cok bulandi istemedi
Evet guzel emerken alabiliyordu kilo. Simdi emmek istemiyor. 500 gr da az degilmis. Bizim doktorumuz kasik mamalar var 4 ay olanlar onlardan verebilirsin demisti. Bugun seftali ve muz puresi olani verdik 3 kasik o 1 numara mamaya gore daha iyi yedi. En azindan yedi yani. Sizinki de mamayi sevmemis ya Belki doktorunuza danisip kasik mama deneyebilirsinizMerhaba biz de bugün 4. Ay kontrolü icin doktora gittik bu ay sadece 500 gr almis malesef bebegim hep sinirda kilo aliyor sadece ilk ay 1 kilo civari aldi artik bu ay mama takviyesi baslamamiz gerekti ve doktorum 1 numara mama almamizi istedi.
Bu arada ilk ay 930 2. Ay 500 3. Ay 640 4. Ay 550 gr aldı.
2. Ve 3. Ay doktorumuz şans verdi emmeyi arttırabiliriz belki diye. Direk mama önermedi. Sizin ilk defa az olmuş kilo alimi o da meme reddi ile alakali bir durum bence.