- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
Cok sukur canim iyiyim kolik 2 bebek olunca biraz uzak kalma durumu oldu yavas yavas buyuyoruz cok sukur sizleri merak ettim bakayim dedimHoşgeldin uzun zaman oldu uğramamalı nasılsınız? Nasıl geçiyor zamanin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur canim iyiyim kolik 2 bebek olunca biraz uzak kalma durumu oldu yavas yavas buyuyoruz cok sukur sizleri merak ettim bakayim dedimHoşgeldin uzun zaman oldu uğramamalı nasılsınız? Nasıl geçiyor zamanin
2 si de kolik mi Allah yardımcın olsun cok zor. Komsumunda ikizleri var fon makinesi ve aspiratör altında uyutuyormus bebekleri. Şimdi 2.5 yaşındalar.hic sallamamış beyaz gürültü ile uyuyorlar. Ne guzel arkadaşlar birbirine görsen kimseye ihtiyaçları olmuyor. Sende guzel günlerin geleceğini düşün canim.Cok sukur canim iyiyim kolik 2 bebek olunca biraz uzak kalma durumu oldu yavas yavas buyuyoruz cok sukur sizleri merak ettim bakayim dedim
İkisi de kolik canim 5 aylik olmamiza az kaldi ama halen gaz krizlerimiz oluyor epeyce azaldi yine de cok sukur2 si de kolik mi Allah yardımcın olsun cok zor. Komsumunda ikizleri var fon makinesi ve aspiratör altında uyutuyormus bebekleri. Şimdi 2.5 yaşındalar.hic sallamamış beyaz gürültü ile uyuyorlar. Ne guzel arkadaşlar birbirine görsen kimseye ihtiyaçları olmuyor. Sende guzel günlerin geleceğini düşün canim.
İçme suyunu kaynatıp soğutup veriyorumKizlar suyu nasil veriyorsunuz bana doktor 6 aydan once verme dedi ama asiri sicak cok terliyor. Suan da 5 ay olmak uzere.Icme suyunu direk veriyormusinuz yoksa kaynatiyormusunuz ?
Bende aynen oyle veriyorum Eezoooo sabah öğle aksam vermeye çalışıyorum bazen 2 ogun veriyorum. açken guzel içiyor tok olduğunda almıyor suyu☺İçme suyunu kaynatıp soğutup veriyorum
Tazyikli mi hala sutun? Çayı da icm3 istersen birde dik tutarak emzir ya da ayakta dans eder gb ilk etapta alsin . Kizim da şekilden şekile giriyordum cok zor oluyorBizde çok ciddi meme reddi yaşıyoruz napıcam bilmiyorum
Tam uyudu diyorum tekrar uyaniyor.1 e yakindi sanirim uyudukGeçecek inşallah canim. Allah yardımcımız olsun. Keyiften mi uyumuyor huysuzluk mu üzerind e
Oturmaya başladınız mı canım karşına oturtarak emzirmeyi dene bir deBizde çok ciddi meme reddi yaşıyoruz napıcam bilmiyorum
4.5 olana kadar kucakta oturttuk son 10 gundur falan da 2 dk 3 dk kadar destekli oturyuyoruz gunde 2 3 seferKizlar mrn 4. Ayi 24 nde doldrduk hemsire destekli otrablir artik dedi ama cok erken degilmi yaa
Sizler oturtuyor musunuz bebeklerinizi
Gec uyuyor canim normal vücudu yorgun düşüyor olabilir gündüz uykusu mu fazla alıyor acaba? 11 gb uyuduğunda bazen 5 te uyaniyor bazen 4 te ama net bisey diyemiyorum bazen 3 te olabiliyor ruh halleri cok karışık bu bebelerin zo uyurken uyuma samsun olmuyordur ablası uyanıyor mu erkenTam uyudu diyorum tekrar uyaniyor.1 e yakindi sanirim uyuduk
Uyuyunca da kalkmiyor.sabah 7ydi ben kaldirdim emzirdim.bu kadar uyanmamasi da normal mi bilemedim hep bi düşünceli hal annelik
4.5 aylıkken gunde 4/5 dk destekli oturmaya başlanabilir diyor fizyoterapistler.ben cesaret edemiyorum daha oturtmaya beline zarar vermekten korkuyorum. 5 ay i görelim hele birKizlar mrn 4. Ayi 24 nde doldrduk hemsire destekli otrablir artik dedi ama cok erken degilmi yaa
Sizler oturtuyor musunuz bebeklerinizi
Ben de net bsy diyemiyorum gunduz bazen uzun olduğu oluyor bazen kısa kisa.malesef ev isi buyuk kiz derkem gunduz cok yogun geçiyor aksam erken yatsalar oh dicem o da yokGec uyuyor canim normal vücudu yorgun düşüyor olabilir gündüz uykusu mu fazla alıyor acaba? 11 gb uyuduğunda bazen 5 te uyaniyor bazen 4 te ama net bisey diyemiyorum bazen 3 te olabiliyor ruh halleri cok karışık bu bebelerin zo uyurken uyuma samsun olmuyordur ablası uyanıyor mu erken
Aynen bende 6. Aydan once tehlikei buluyorm ya pusette bile guvenemiyorm nasl oturtaym4.5 aylıkken gunde 4/5 dk destekli oturmaya başlanabilir diyor fizyoterapistler.ben cesaret edemiyorum daha oturtmaya beline zarar vermekten korkuyorum. 5 ay i görelim hele bir
Kakası nasıl peki cıvık mi macun kıvamında mi bizik ki doğduğundan beri 5 günde bir yapıyor kabız değil yalnız Dr da anne sütü aldığı için normal dedi.Nisan ayından beri oglum büyük tuvaletini 4 5 gunde bir hatta bazen haftada bir yapmaya basladi.gecen ayki doktor kontrolünde doktor normal dedi.
Pzt baska doktora gittik ona da sordum.hergun yapmasini isteriz dedi surup ve makata lavman verdi.3 gun surup kullan yapmazsa lavmani yapicaksin dedi.bgn lavman yaptik suruba da devam dedi.
Huzursuz olmasini buna da bağlıyorum ben.umarim duzene girer tuvaleti.
Civik degil yaptiginda.1.5 aya kadar hergun yapardı.birden boyle oldu.Kakası nasıl peki cıvık mi macun kıvamında mi bizik ki doğduğundan beri 5 günde bir yapıyor kabız değil yalnız Dr da anne sütü aldığı için normal dedi.
Hiç birşey fayda etmiyor artık sadece uyurken alıyor.Tazyikli mi hala sutun? Çayı da icm3 istersen birde dik tutarak emzir ya da ayakta dans eder gb ilk etapta alsin . Kizim da şekilden şekile giriyordum cok zor oluyor
Malesef memeyi görünce arkaya doğru bayılıyor gibi yapıyorOturmaya başladınız mı canım karşına oturtarak emzirmeyi dene bir de