Ben biontech oldum.1 ay olmustur.2.dozu bekliyorum.sadece kol ağrısı oldu.Kızlar günaydın nasılsınız
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Gecmis olsun şifa olsun bunyeden bünyeye değişiyor biontech oldum sadece kolunda hafif asi ağrısı oldu o da normal. Çalıştığım için oldum sonuçta erya da geç isbizi bekliyor otobüs kullanacağım beş koduna tanımlanacakmis asi olmayanlara sinirlamagelebilirBende çalışan oldgum için aşı cıktı sinovak oldum dün akşam.hayırlısı olur inşallah. Biontek biraz ağır oldgu için tercih etmedim acıkcası. Eşimde annem de biontek oldu biraz halsizlik kolunda ağrı baş ağrısı oldu. Bende şuan maşallah diyim bşy yok sinovak oldugum için mi bılmıom
Ben oldumKızlar günaydın nasılsınız
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Bi covid gecırmısız aşıdan mı sakınacazBen dün 9da sinovak oldum canım. Biontek ağır olabılır die ondan tercih etmedim. Bende olmak istemiyordum ama bebeğime de antikor geçer die oldum.
Bende kızım ve abisiyle yuvarlanıp gidiyorum işteGünaydın ben ve oğluşum iyiyiz :) sen nasılsın?
Ben aşı yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorumsağlık çalışanıyım ama henüz başladım, Eylül de başlayacağım. Beni ileri derecede zorlayana kadar da aşı olmayı düşünmüyorum. Ancak engelliyici uygulamalar gelirse belki. Eşim aşı oldu ama.
Ben de henüz çalışması tamamlanmamış bir aşı olması sebebiyle olmak istemiyorum. Yoksa herhangi bir aşı karşıtlığım yok. İlerleyen yıllarda vücudumda nasıl etki edecek, kronik hastalık mı oluşturacak? Hepsi muamma. Bu sebeple olmak istemiyorum.
Fakat doktorlar emziren anneler için bir engel oluşturmadığını söylüyor. Bebeğe antikor da geçiyor. Zaten buradaki asıl sıkıntı anne için, bebek için değil.
Ben akşam ilk uykusundan sonra kundağı açıyorum gündüzde kendisi açmaya çalışıyor az çok uyanma zamanına göre de takipteyim bizimki de yüzüne doğru götürüyor.. Ablasının dişler erken çıkmıştı sanki canım yanlış mı hatırlıyorum öyleyse diş gelebilir.. Dişlik vs vermedim daha çok da tuttuğu bi şey yok canım serçe parmağımla yardımcı olmaya çalışıyorum ama kendi eli daha tatlı geliyor bizimde damaklar kabarık..Kızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
Bende daha aşı olmadım kararsızım ama seyahat yasağı çıkarsa olurum herhalde ailem başka şehirdeKızlar günaydın nasılsınız
Önü hep ıslak neredeyse, elı hep agzında snrm bu ayın özellıgı tum bebekler aynıKızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
Amin cnm inşallahGecmis olsun şifa olsun bunyeden bünyeye değişiyor biontech oldum sadece kolunda hafif asi ağrısı oldu o da normal. Çalıştığım için oldum sonuçta erya da geç isbizi bekliyor otobüs kullanacağım beş koduna tanımlanacakmis asi olmayanlara sinirlamagelebilir
Aynen öleBen oldum
Bi covid gecırmısız aşıdan mı sakınacaz
Hala yarım kundak yapıyorum uyandırıyo kendini tükürükde başladı çok oldu Dr anneler dişe yoruyolae ama onunla alakası yok dedi eli de ağzında sürekli hatta benim elimi de götürmeye çalıyordu Du yakalık tak mutlaka dediKızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
bunlarin hepsi var bizde de.doktor 4.ayda gecer dedi sicramalar ozaman da dönmeler baslayacak gene uyanacaklarKızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
Evet canım ablası 4.5 aylıkken 4 dış birden çıkardı Dr bile şaşırdı çok ağrısı vardı herhalde ağliyordu Dr gitmiştik.2eliyleoyuncagikavramaya başladı ağzına götürüyor kısa zaman tutuyor elindeBen akşam ilk uykusundan sonra kundağı açıyorum gündüzde kendisi açmaya çalışıyor az çok uyanma zamanına göre de takipteyim bizimki de yüzüne doğru götürüyor.. Ablasının dişler erken çıkmıştı sanki canım yanlış mı hatırlıyorum öyleyse diş gelebilir.. Dişlik vs vermedim daha çok da tuttuğu bi şey yok canım serçe parmağımla yardımcı olmaya çalışıyorum ama kendi eli daha tatlı geliyor bizimde damaklar kabarık..
Sıçrama hala var bızde de maalesefKızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
Bizde De var. Hatta sıçrayarak uyanıyor. Çocuğu dövmüşüz gibi ağlıyor. Kv tutturdu cami hocasına muska yazdırınSıçrama hala var bızde de maalesef
Merhaba ben 2. ayda başladım aptamille gaz sorunu yoksa tavsiye ederim en iyi kilo aldıran mama olarak biliyorum bir sıkıntısını yaşamadıkSelam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Emmiyor mi bebiş sık sık. Bebelac kullananlar kabız yaptı diyor kuzenim ama memnun olanda var. ben aptamil kullanmıştım kızımda .Selam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Canım bizimki de öyle. 3700 doğdu şuan 3 ay 1 haftalık. 5900.Selam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz