2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın nasılsınız 🤗
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Ben biontech oldum.1 ay olmustur.2.dozu bekliyorum.sadece kol ağrısı oldu.
Açıkçası ben de kararsizdim.simdi Instagram'da falan olumsuz yorumlar görünce olmasamiydim diye düşünmüyor değilim 🙈
Umarim ilerleyen yillarda aşıya bağlı bi durum çıkmaz 🤲

Bende çalışan oldgum için aşı cıktı sinovak oldum dün akşam.hayırlısı olur inşallah. Biontek biraz ağır oldgu için tercih etmedim acıkcası. Eşimde annem de biontek oldu biraz halsizlik kolunda ağrı baş ağrısı oldu. Bende şuan maşallah diyim bşy yok sinovak oldugum için mi bılmıom
Gecmis olsun şifa olsun bunyeden bünyeye değişiyor biontech oldum sadece kolunda hafif asi ağrısı oldu o da normal. Çalıştığım için oldum sonuçta erya da geç isbizi bekliyor otobüs kullanacağım beş koduna tanımlanacakmis asi olmayanlara sinirlamagelebilir

Kızlar günaydın nasılsınız 🤗
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Ben oldum
Ben dün 9da sinovak oldum canım. Biontek ağır olabılır die ondan tercih etmedim. Bende olmak istemiyordum ama bebeğime de antikor geçer die oldum.
Bi covid gecırmısız aşıdan mı sakınacaz😂😂

Günaydın ben ve oğluşum iyiyiz :) sen nasılsın?

Ben aşı yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum 🙈 sağlık çalışanıyım ama henüz başladım, Eylül de başlayacağım. Beni ileri derecede zorlayana kadar da aşı olmayı düşünmüyorum. Ancak engelliyici uygulamalar gelirse belki. Eşim aşı oldu ama.
Ben de henüz çalışması tamamlanmamış bir aşı olması sebebiyle olmak istemiyorum. Yoksa herhangi bir aşı karşıtlığım yok. İlerleyen yıllarda vücudumda nasıl etki edecek, kronik hastalık mı oluşturacak? Hepsi muamma. Bu sebeple olmak istemiyorum.

Fakat doktorlar emziren anneler için bir engel oluşturmadığını söylüyor. Bebeğe antikor da geçiyor. Zaten buradaki asıl sıkıntı anne için, bebek için değil.
Bende kızım ve abisiyle yuvarlanıp gidiyorum işte 🤭 aşı karşıtlığım benim de yok ilerisi için endişeleniyorum. Eninde sonunda herkes olacak ama olursam da sinovac olurum diyorum bakalım

Kızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz

Kızlar bebeklerin izin sıçraması devam ediyor mu? Oğlum ellerini açıyor uykusunda kundak yapsam poposuyla kaya kaya yüzünü ortuyor bogulcak birde bu ara tükürük çıkartıyor yakası su içinde dış mi geliyor acaba siz damaklarini kasimasinda yardimcioluyormusunuz
Ben akşam ilk uykusundan sonra kundağı açıyorum gündüzde kendisi açmaya çalışıyor az çok uyanma zamanına göre de takipteyim bizimki de yüzüne doğru götürüyor.. Ablasının dişler erken çıkmıştı sanki canım yanlış mı hatırlıyorum öyleyse diş gelebilir.. Dişlik vs vermedim daha çok da tuttuğu bi şey yok canım serçe parmağımla yardımcı olmaya çalışıyorum ama kendi eli daha tatlı geliyor bizimde damaklar kabarık..

Önü hep ıslak neredeyse, elı hep agzında snrm bu ayın özellıgı tum bebekler aynı

Gecmis olsun şifa olsun bunyeden bünyeye değişiyor biontech oldum sadece kolunda hafif asi ağrısı oldu o da normal. Çalıştığım için oldum sonuçta erya da geç isbizi bekliyor otobüs kullanacağım beş koduna tanımlanacakmis asi olmayanlara sinirlamagelebilir
Amin cnm inşallah 🤲🤲🤲sana da şifa olsun cnm🤲🤲🤲
Ben oldum

Bi covid gecırmısız aşıdan mı sakınacaz😂😂
Aynen öle🤪🤣

Hala yarım kundak yapıyorum uyandırıyo kendini tükürükde başladı çok oldu Dr anneler dişe yoruyolae ama onunla alakası yok dedi eli de ağzında sürekli hatta benim elimi de götürmeye çalıyordu Du yakalık tak mutlaka dedi

Uykusuz Koala Uykusuz Koala canım sormuştun dün gittim doktora olabilir bu çok normal dedi bol su iç dedi benim elime gelen sertlik vardı emzirmeye başladıktan sonra oldu ona baktı 2 taraftada var önemli değil ama ultrason isteyelim dedi

bunlarin hepsi var bizde de.doktor 4.ayda gecer dedi sicramalar ozaman da dönmeler baslayacak gene uyanacaklar:KK66:

Ben akşam ilk uykusundan sonra kundağı açıyorum gündüzde kendisi açmaya çalışıyor az çok uyanma zamanına göre de takipteyim bizimki de yüzüne doğru götürüyor.. Ablasının dişler erken çıkmıştı sanki canım yanlış mı hatırlıyorum öyleyse diş gelebilir.. Dişlik vs vermedim daha çok da tuttuğu bi şey yok canım serçe parmağımla yardımcı olmaya çalışıyorum ama kendi eli daha tatlı geliyor bizimde damaklar kabarık..
Evet canım ablası 4.5 aylıkken 4 dış birden çıkardı Dr bile şaşırdı çok ağrısı vardı herhalde ağliyordu Dr gitmiştik.2eliyleoyuncagikavramaya başladı ağzına götürüyor kısa zaman tutuyor elinde

Sıçrama hala var bızde de maalesef

Selam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz

Selam kızlar bebeğimin kilo alımı sıkıntılı. 3290 doğmuştu bugün 100günlük 5.500 çıktı kilosu mama yolu görünüyor gibi. Hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olur musunuz
Merhaba ben 2. ayda başladım aptamille gaz sorunu yoksa tavsiye ederim en iyi kilo aldıran mama olarak biliyorum bir sıkıntısını yaşamadık

Emmiyor mi bebiş sık sık. Bebelac kullananlar kabız yaptı diyor kuzenim ama memnun olanda var. ben aptamil kullanmıştım kızımda .

Canım bizimki de öyle. 3700 doğdu şuan 3 ay 1 haftalık. 5900.

Aptamil prosyneo kullanıyoruz biz. Marketlerde yok pek. İnternetten veya bir eczaneden alıyorum. Anne sütüne en yakın ve içeriği en güvenilir gibi duruyor. Doktorumuz da onu önerdi.

X