Keske her sey kıtaplardaki gibi olsayaa moral oldu cok sagol arastiriyorum 3 aylik bebek kesintisiz 5 saat uyuyabilir yaziyor deliriyorum benimkinin ne zoru var diye
11 cok gec gece uykusu ıcın.. o saate kdr napıyor yanı uyanık mı hepBen kundaksız gece uykusuna yatıramıyorum bu aralar eli kolu durmuyor çünkü sürekli kendini uyandırıyor son günlerde havalar serin gitti kundak sıkmadı bebeğimi ama sıcaklarda müslinle kundaklıyorum.
Akşam 11de uykusu geliyor buradan okuduğum kadarı ile en geç biz geçiyoruz sanırım. Bu düzeni ben oluşturmadım 2 aylık olduğundan beridir kendisi uyumak istiyor o saatte.
11de yatağa gidiyoruz bazen yarım saatte uyuyor cok nadiren 1 saati buluyor genelde 15 dk gibi bir sürede dalıyor. Birdaha 4.30 5 gibi emmeye uyanıyor emip uyuyor daha sonra 7 gibi uyanıyor sonra da 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorum zaten.
Canım fırsat buldukça sağmaya çalışıyorum eskiden daha düzenli sağardım ama son günlerde kızımdan fırsat kalmıyor öyle olunca çoğaldı yine tıkanmalar. Çokta ağrı yapıyor oluşunca. Bebeğim genelde benim zorumla emiyor iştahlı olduğu anlar az
Evet mastit oluşuyor. Maşallah ne güzel umarım bende emzirebilirim uzun süre.
Evet ben de tek meme emziriyordum uyuyor diye doydu sanıyordum meğer doymuyormuş çünkü birgün sütümü bi sağmıştım tek göğüsten yarım öğünlük süt çıkmıştı. Bir de o dönem aşırı yaralarım vardı göğüs uçlarımda. Hiç verimli emziremedim hele sol göğüsümden çok az emziriyordum dayanamıyorum diye. Muhtemelen sütüm de azalmıştı. Bunlar 1 aylık bittiğinden sonra yaşadığımız sorunlardı. Şimdi de Gündüzleri kendime yemek hazırlayamıyorum çoğu zaman. Bestlak içmesem sütüm azalıyoriki göğüsü emzirmeye çalışıyorum artık
Elimizden geldiğince çabalıyoruz canım Allah kolaylık versin hepimize.. bestlağı bende ara ara kullandım o yüzden anlamadım yaradı mı yaramadı mı.. Bende yemeye çalışıyorum ama bebe istekli olmayınca bana kilo olarak kalacak galiba bunlar 2 gündür emmeye isteksiz tek meme olunca da saatler geçiyor da geçiyor keşke bende ikisini birden emzirebilsemBen kundaksız gece uykusuna yatıramıyorum bu aralar eli kolu durmuyor çünkü sürekli kendini uyandırıyor son günlerde havalar serin gitti kundak sıkmadı bebeğimi ama sıcaklarda müslinle kundaklıyorum.
Akşam 11de uykusu geliyor buradan okuduğum kadarı ile en geç biz geçiyoruz sanırım. Bu düzeni ben oluşturmadım 2 aylık olduğundan beridir kendisi uyumak istiyor o saatte.
11de yatağa gidiyoruz bazen yarım saatte uyuyor cok nadiren 1 saati buluyor genelde 15 dk gibi bir sürede dalıyor. Birdaha 4.30 5 gibi emmeye uyanıyor emip uyuyor daha sonra 7 gibi uyanıyor sonra da 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorum zaten.
Canım fırsat buldukça sağmaya çalışıyorum eskiden daha düzenli sağardım ama son günlerde kızımdan fırsat kalmıyor öyle olunca çoğaldı yine tıkanmalar. Çokta ağrı yapıyor oluşunca. Bebeğim genelde benim zorumla emiyor iştahlı olduğu anlar az
Evet mastit oluşuyor. Maşallah ne güzel umarım bende emzirebilirim uzun süre.
Evet ben de tek meme emziriyordum uyuyor diye doydu sanıyordum meğer doymuyormuş çünkü birgün sütümü bi sağmıştım tek göğüsten yarım öğünlük süt çıkmıştı. Bir de o dönem aşırı yaralarım vardı göğüs uçlarımda. Hiç verimli emziremedim hele sol göğüsümden çok az emziriyordum dayanamıyorum diye. Muhtemelen sütüm de azalmıştı. Bunlar 1 aylık bittiğinden sonra yaşadığımız sorunlardı. Şimdi de Gündüzleri kendime yemek hazırlayamıyorum çoğu zaman. Bestlak içmesem sütüm azalıyoriki göğüsü emzirmeye çalışıyorum artık
Bizde 3 ay 1 haftalığız 7.30 8 gibi uyutuyorum sonra da ben kaldırıyorum zaten bende keşke kendi kalksa diyorum tabi emmek içinBenim de sorum şu kizlar bebeklerinizin uykulari nasil.Benimki 3 ay1 haftalik ve gece 9.30 gibi uyuyor mutlaka 12de uyanir hatta birksc gundur atak haftasinda ondandir insallah diye dusundum 11 civari uyaniyor emiyor ve sonra iste 2.5 olur 3 olur uyaniyor tekrar emiyor sonra 4.30dan sonra bi kimildamalar oluyor onu seyretmekten ha uyandi ha uyancak diye beklemekten ben uyuyamiyorim ya.elleri oynuyor devamli kundaktan cikariyor yuzune goturuyo ben tekrar sokuyorum tekrar cikariyo ha rahat birakadabilrim ama agzina sokup cokk cokk emdigi ve uyandigi da oldudoktoruna da sorucam normalmi bu uyanmalar mesela 5 gibi uyaniyor tekrar uyutuyorum malesef sallayarak.ama neden yani offf.gunduz uykulari da 45 dakika falan hemen tekrar sallayarak uzatabiliyorum ama hic oyle 2 3 saat uyumadi 1 aylikken falan uyumustur en son.herkes akisina birak diyor ama devamli biseyler arastiriyorum
versem emicek hatta veriyorum cunku bazen agliyorBizde 3 ay 1 haftalığız 7.30 8 gibi uyutuyorum sonra da ben kaldırıyorum zaten bende keşke kendi kalksa diyorum tabi emmek içinbelki 4.30 da tekrar emmek istiyordur ya da uyanma vakti olabilir mi canım
Ben de sık emzirmeme rağmen oluyor bebek tam boşaltamıyor demekki diyorlar ama hiç anlamadım gerçektenBenhergun duş alıp masaj yapmazsam öldürüyor o ağrı beni hemen şişiyor aslında oğlum sütü boşalttıktan sonra mama veriyorum hep aslında süt kalmaması lazım nasıl birşey bilmiyorum genel cerrahtan randevu aldım çok yordu bu durum artık beni
Geç olduğunu biliyorum ama mümkün değil uyumuyor11 cok gec gece uykusu ıcın.. o saate kdr napıyor yanı uyanık mı hep
Bizim rota ve menenjit aynı anda yapıldı. Tek tek olsa nasıl oldurdu bilmiyorum ama ikisi bir arada mahvoldu çocuğum. Bugün 3.gün, sakin çocuk 24 saat ağlıyor artıkBiz de bu ay menenjite başlayacağız çok korkuyorum günlerce ağrı çekerse diye
Ya ciddi misiniz çok üzüldümBizim rota ve menenjit aynı anda yapıldı. Tek tek olsa nasıl oldurdu bilmiyorum ama ikisi bir arada mahvoldu çocuğum. Bugün 3.gün, sakin çocuk 24 saat ağlıyor artık
Bu gayet normal bir bebek uykusu. Bir anormallik yok merak etme. Ama tabi daha iyi uyuyan bir bebek olabilirdi.Benim de sorum şu kizlar bebeklerinizin uykulari nasil.Benimki 3 ay1 haftalik ve gece 9.30 gibi uyuyor mutlaka 12de uyanir hatta birksc gundur atak haftasinda ondandir insallah diye dusundum 11 civari uyaniyor emiyor ve sonra iste 2.5 olur 3 olur uyaniyor tekrar emiyor sonra 4.30dan sonra bi kimildamalar oluyor onu seyretmekten ha uyandi ha uyancak diye beklemekten ben uyuyamiyorim ya.elleri oynuyor devamli kundaktan cikariyor yuzune goturuyo ben tekrar sokuyorum tekrar cikariyo ha rahat birakadabilrim ama agzina sokup cokk cokk emdigi ve uyandigi da oldudoktoruna da sorucam normalmi bu uyanmalar mesela 5 gibi uyaniyor tekrar uyutuyorum malesef sallayarak.ama neden yani offf.gunduz uykulari da 45 dakika falan hemen tekrar sallayarak uzatabiliyorum ama hic oyle 2 3 saat uyumadi 1 aylikken falan uyumustur en son.herkes akisina birak diyor ama devamli biseyler arastiriyorum
Karmada da huzursuz olmuştu, halsizlik de. Ama bu kadar değildi.Ya ciddi misiniz çok üzüldümpazartesi menenjit olacak kuzum çok korkuyorum umarım iyi geçer.. karma aşılarda da çok zorlanmış mıydı bebeğiniz? Benimki huzursuzluk yapmamıştı sadece halsizlik ve çok hafif ateş olmuştu, oradan yola çıkarak belki çok huzursuz olmaz diyorum ama emin değilim. Rota aşısının 2. Dozunu 4. Ayda olacak
İki çocuk annesiyim, hiç kesintisiz 5 saat uyumadımyaa moral oldu cok sagol arastiriyorum 3 aylik bebek kesintisiz 5 saat uyuyabilir yaziyor deliriyorum benimkinin ne zoru var diye
Anladımm çok çok geçmiş olsun kıyamam miniğe.Karmada da huzursuz olmuştu, halsizlik de. Ama bu kadar değildi.
İnşallah sizinki daha hafif bir şekilde geçer.
Ben karma olduğu için ikinci ayda başka aşı yaptırmadım zor olur diye. Böyle çok daha zor oldu malesef
Diger emzirme pozisyonlarini denedin mk canim top pozisyonuydu heralde ayaklar arkada basi koltuk altinda. Öneriyorlar. Onu.bende tek meme ilr beslnmisim arada bazi geceler uyku arasinda alirmisim annemin butun evlatları tek.meme ilr beslenmişElimizden geldiğince çabalıyoruz canım Allah kolaylık versin hepimize.. bestlağı bende ara ara kullandım o yüzden anlamadım yaradı mı yaramadı mı.. Bende yemeye çalışıyorum ama bebe istekli olmayınca bana kilo olarak kalacak galiba bunlar 2 gündür emmeye isteksiz tek meme olunca da saatler geçiyor da geçiyor keşke bende ikisini birden emzirebilsem1 aylık olana kadar ikisini de aldı sırf bu yüzden geri dönmek isterdim o günlere..
Sagsan emdikten sonra belki o mamayida vermezsin devaminda sute devam eder.Benhergun duş alıp masaj yapmazsam öldürüyor o ağrı beni hemen şişiyor aslında oğlum sütü boşalttıktan sonra mama veriyorum hep aslında süt kalmaması lazım nasıl birşey bilmiyorum genel cerrahtan randevu aldım çok yordu bu durum artık beni
gercektenmiBu gayet normal bir bebek uykusu. Bir anormallik yok merak etme. Ama tabi daha iyi uyuyan bir bebek olabilirdi.
Benim büyük oğlum da böyleydi, şimdi miniğim de aynı.
Akşam 8 gibi uyuyor, 12-12.30 gibi uyanıyor, 2 de uyanıyor, 3 te uyanıyor sonrası hep ha kalktı ha kalkacak şeklinde 5 e kadar geçiyor. 5 te tamamen uyanıyor. 1 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor ve 7 gbi güne başlıyoruz. Gündüz asla 40 dk dan fazla uyumuyor. Ayaklarımda sallıyorsam uzatıyorum uykusunu. Onun dışında mümkün değil. Hatta şuan çok fena sallamaya alıştı. Bıraktıktan 5 dk sonra uyanıyor.
Böyle böyle büyüyorlar Canımstres yapma güzel geçirmeye bak. İmkanın varsa bol bol destek al ailelerden.
Day anacağız artık, en kısa zamanda uykuları düzene girer inşallah :)))gercektenmiben 10 yil rahata fena alismisim geceleri icime cin kaciyor
2.bebede hic yadirgamiyorsun ablası da ya da abisi de böyleydi diyip geliyorsungercektenmiben 10 yil rahata fena alismisim geceleri icime cin kaciyor