2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

11 cok gec gece uykusu ıcın.. o saate kdr napıyor yanı uyanık mı hep

Elimizden geldiğince çabalıyoruz canım Allah kolaylık versin hepimize.. bestlağı bende ara ara kullandım o yüzden anlamadım yaradı mı yaramadı mı.. Bende yemeye çalışıyorum ama bebe istekli olmayınca bana kilo olarak kalacak galiba bunlar 2 gündür emmeye isteksiz tek meme olunca da saatler geçiyor da geçiyor keşke bende ikisini birden emzirebilsem 1 aylık olana kadar ikisini de aldı sırf bu yüzden geri dönmek isterdim o günlere..

Bizde 3 ay 1 haftalığız 7.30 8 gibi uyutuyorum sonra da ben kaldırıyorum zaten bende keşke kendi kalksa diyorum tabi emmek için belki 4.30 da tekrar emmek istiyordur ya da uyanma vakti olabilir mi canım

Bizde 3 ay 1 haftalığız 7.30 8 gibi uyutuyorum sonra da ben kaldırıyorum zaten bende keşke kendi kalksa diyorum tabi emmek için belki 4.30 da tekrar emmek istiyordur ya da uyanma vakti olabilir mi canım
versem emicek hatta veriyorum cunku bazen agliyorac oldugunu sanmiyorum aliskanlik olmasini da hic istemem ama suan boyle

Ben de sık emzirmeme rağmen oluyor bebek tam boşaltamıyor demekki diyorlar ama hiç anlamadım gerçekten bir gün sağ göğüsüm olsa öbür gün diğeri oluyor sürekli ağrım olmuş oluyor. Ne zaman gideceksin doktora canım?
11 cok gec gece uykusu ıcın.. o saate kdr napıyor yanı uyanık mı hep
Geç olduğunu biliyorum ama mümkün değil uyumuyor Erkene çekmeye çalışıyoruz uykusunu. Güne de geç başlamıyor ona rağmen bu şekilde. Kızımın gündüz uykusu hiç yok çok bölük pörçük uyuyor. Gece uyku saatinden çok gündüz uykusunu da düzenlemek istiyorum şu aylar düzen kurmak için tam zamanı.

euclid anladımm, ben bir yerde bebek 7 kg olmadan kanguru kullanılmaz diye okumuştum bir de o konudan tereddüt ettim de henüz minik bir kuş benimki kundağının aynısından arkadaşım kullanıyor memnun gibi gibi sanki o da. Görüntüsü de kaba değil bi araştırmam lazım fiyatları biraz yüksek bir de içinde durmazsa üzülürüm diyorum

Bizim rota ve menenjit aynı anda yapıldı. Tek tek olsa nasıl oldurdu bilmiyorum ama ikisi bir arada mahvoldu çocuğum. Bugün 3.gün, sakin çocuk 24 saat ağlıyor artık
Ya ciddi misiniz çok üzüldüm pazartesi menenjit olacak kuzum çok korkuyorum umarım iyi geçer.. karma aşılarda da çok zorlanmış mıydı bebeğiniz? Benimki huzursuzluk yapmamıştı sadece halsizlik ve çok hafif ateş olmuştu, oradan yola çıkarak belki çok huzursuz olmaz diyorum ama emin değilim. Rota aşısının 2. Dozunu 4. Ayda olacak

Bu gayet normal bir bebek uykusu. Bir anormallik yok merak etme. Ama tabi daha iyi uyuyan bir bebek olabilirdi.
Benim büyük oğlum da böyleydi, şimdi miniğim de aynı.
Akşam 8 gibi uyuyor, 12-12.30 gibi uyanıyor, 2 de uyanıyor, 3 te uyanıyor sonrası hep ha kalktı ha kalkacak şeklinde 5 e kadar geçiyor. 5 te tamamen uyanıyor. 1 saat uyanık kalıp tekrar uyuyor ve 7 gbi güne başlıyoruz. Gündüz asla 40 dk dan fazla uyumuyor. Ayaklarımda sallıyorsam uzatıyorum uykusunu. Onun dışında mümkün değil. Hatta şuan çok fena sallamaya alıştı. Bıraktıktan 5 dk sonra uyanıyor.

Böyle böyle büyüyorlar Canım stres yapma güzel geçirmeye bak. İmkanın varsa bol bol destek al ailelerden.

Karmada da huzursuz olmuştu, halsizlik de. Ama bu kadar değildi.

İnşallah sizinki daha hafif bir şekilde geçer.
Ben karma olduğu için ikinci ayda başka aşı yaptırmadım zor olur diye. Böyle çok daha zor oldu malesef

Anladımm çok çok geçmiş olsun kıyamam miniğe.

Amin inşallah kolay geçer

Diger emzirme pozisyonlarini denedin mk canim top pozisyonuydu heralde ayaklar arkada basi koltuk altinda. Öneriyorlar. Onu.bende tek meme ilr beslnmisim arada bazi geceler uyku arasinda alirmisim annemin butun evlatları tek.meme ilr beslenmiş

Sagsan emdikten sonra belki o mamayida vermezsin devaminda sute devam eder.

gercektenmiben 10 yil rahata fena alismisim geceleri icime cin kaciyor

bu arada instagramda turkan acar adinda bir hanima denk geldim bebegini sallamayi nasil biraktigini anlatiyor 4.ayda denenebilir heralde oyle aglatarak falan degil kademeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…