2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sık emzirmeme rağmen oluyor bebek tam boşaltamıyor demekki diyorlar ama hiç anlamadım gerçekten 😑 bir gün sağ göğüsüm olsa öbür gün diğeri oluyor sürekli ağrım olmuş oluyor. Ne zaman gideceksin doktora canım?

Geç olduğunu biliyorum ama mümkün değil uyumuyor 🤦‍♀️ Erkene çekmeye çalışıyoruz uykusunu. Güne de geç başlamıyor ona rağmen bu şekilde. Kızımın gündüz uykusu hiç yok çok bölük pörçük uyuyor. Gece uyku saatinden çok gündüz uykusunu da düzenlemek istiyorum şu aylar düzen kurmak için tam zamanı.
Salı günü yanlış hatırlamıyorsam canım seni çok çok iyi anlıyorum çok kötü bir ağrı ve sürekli oluyor aylardır 😔
Sagsan emdikten sonra belki o mamayida vermezsin devaminda sute devam eder.
Ah keşke öyle olsa birşey kalmıyor ki emdikten sonra emmedigi halinde bile sağdığımda gördüğüm en fazla 50 ml maalesef

Salı günü yanlış hatırlamıyorsam canım seni çok çok iyi anlıyorum çok kötü bir ağrı ve sürekli oluyor aylardır 😔

Ah keşke öyle olsa birşey kalmıyor ki emdikten sonra emmedigi halinde bile sağdığımda gördüğüm en fazla 50 ml maalesef
Tek meme mi çift meme mi 50?

Su içiyor musun? Benim miniğim de hiç emmiyor, sağıp biberonla veriyorum. 4-5 saatte bir sağıyorum gündüz. Çift meme 100-120 civarı oluyor.Onu da tek seferde içmiyor. 60 ml ya da en fazla 90 ml içiyor tek seferde. Aralarda da mama veriyorum tabi. Sen de 2 saatte bir sağ o şekilde biraz artabilir.

Kilo alımı pek de iyi değil ama yine de minnoşumun :KK43:

Ben de sık emzirmeme rağmen oluyor bebek tam boşaltamıyor demekki diyorlar ama hiç anlamadım gerçekten 😑 bir gün sağ göğüsüm olsa öbür gün diğeri oluyor sürekli ağrım olmuş oluyor. Ne zaman gideceksin doktora canım?

Geç olduğunu biliyorum ama mümkün değil uyumuyor 🤦‍♀️ Erkene çekmeye çalışıyoruz uykusunu. Güne de geç başlamıyor ona rağmen bu şekilde. Kızımın gündüz uykusu hiç yok çok bölük pörçük uyuyor. Gece uyku saatinden çok gündüz uykusunu da düzenlemek istiyorum şu aylar düzen kurmak için tam zamanı.
Ben de akşam 8 gibi uyutmaya çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor, 11 gibi gece uykusuna yatırıyorum o yüzden. Sabah 4-5 gibi bi uyanıyo emiyo sonra 6-7 gibi tekrar uyanıyo, en geç 8 gibi komple uyanıyor. Saat 10 buçukta tekrar yatıyor 12'de uyanıyor bi de 2 buçukta uyuyor 2-3 saat uyuyor. Bu şekilde bi düzeni var büyüdükçe değişir sanırım.

Kanguru olarak da bende nuna ve neko switch var ikisinden de memnunum, devamlı kullanıyorum ben.

Ben de akşam 8 gibi uyutmaya çalışıyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor, 11 gibi gece uykusuna yatırıyorum o yüzden. Sabah 4-5 gibi bi uyanıyo emiyo sonra 6-7 gibi tekrar uyanıyo, en geç 8 gibi komple uyanıyor. Saat 10 buçukta tekrar yatıyor 12'de uyanıyor bi de 2 buçukta uyuyor 2-3 saat uyuyor. Bu şekilde bi düzeni var büyüdükçe değişir sanırım.

Kanguru olarak da bende nuna ve neko switch var ikisinden de memnunum, devamlı kullanıyorum ben.
Gece uyku düzenimiz çok benziyor neredeyse aynı ama bizde gündüz uyku düzeni yok. Dün biraz erken uykusu geldi gibi oldu erken dediğim 22.30
Ben de yatırdım uyudu ama 23.00 gibi uyandı emzirdim devam etti uykuya. Bugün ne yapacak bakayım gerçi aşısı var huysuz olabilir

Su içiyor musun? Benim miniğim de hiç emmiyor, sağıp biberonla veriyorum. 4-5 saatte bir sağıyorum gündüz. Çift meme 100-120 civarı oluyor.Onu da tek seferde içmiyor. 60 ml ya da en fazla 90 ml içiyor tek seferde. Aralarda da mama veriyorum tabi. Sen de 2 saatte bir sağ o şekilde biraz artabilir.

Kilo alımı pek de iyi değil ama yine de minnoşumun :KK43:
Günde 5 lt su içiyorum bestlak damla solgar vitamin malt içeceği düzenli olarak kullanıyorum buna rağmen bu kadar az kabullendim artık 😔 mama ana öğün anne sütü ara öğün gibi oluyor bizimki mecburen. Ne kadar aldı kilo senin bebiş
İnşallah bi çözümü vardır kuzum.😔Eğer unutmazsan buraya da bilgi verir misin doktor ne diyecek merak ettim
Yazarım tabi canım Inşallah çözümü vardır

Günde 5 lt su içiyorum bestlak damla solgar vitamin malt içeceği düzenli olarak kullanıyorum buna rağmen bu kadar az kabullendim artık 😔 mama ana öğün anne sütü ara öğün gibi oluyor bizimki mecburen. Ne kadar aldı kilo senin bebiş

Yazarım tabi canım Inşallah çözümü vardır
3700 doğdu canım ilk ay 1100 aldı. Son iki ayda toplam 1 kilo aldı. Yani 2 aydır yarımşar kilo alıyor. 5900. Seninki ne kadar, nasıl gidiyor alımı. Gelişimi iyiyse artık diğerlerini mecbur kabullenmek lazım

3700 doğdu canım ilk ay 1100 aldı. Son iki ayda toplam 1 kilo aldı. Yani 2 aydır yarımşar kilo alıyor. 5900. Seninki ne kadar, nasıl gidiyor alımı. Gelişimi iyiyse artık diğerlerini mecbur kabullenmek lazım
Benimki de 3600 doğdu ilk ay 400 gram aldı sadece sonraki ay 600 gram sonraki ay 1000 gram aldı bu ay ne kadar oldu bilmiyorum canım ben mama vermemek için direndim ilk aylar çok az aldı o yüzden

Diger emzirme pozisyonlarini denedin mk canim top pozisyonuydu heralde ayaklar arkada basi koltuk altinda. Öneriyorlar. Onu.bende tek meme ilr beslnmisim arada bazi geceler uyku arasinda alirmisim annemin butun evlatları tek.meme ilr beslenmiş
Denedim canım ağladı almadı ama şükür normal beşik pozisyonuna döndük

Kurk mantolu keşke gelse nasıl acaba bi gitti gelmedi wjatsap grubuna keşke benide alsaydi🤣🤣🤣🤣
Aa WhatsApp mı varmıs🤣🤣
Öyle bir grup mu var ya benim neden haberim yok
Bnm de yok 🤪
7 aylık mı yürümüşsün🤭
Cnm nasılsın nasıl gidio. Aşı cıkmıstır sana aşı oldun mu
Kanguru da taşırken iş yapmakta zor ama en azından iki elinide kullanırsın 😬 allah kolaylık versin canim
Cnm senın nasıl gidio
Reflusu olabilir mi kusma sebebi. Reflusu olan bebekten kilo almasini bekleme canim. Benim kizimin reflusu vardi kilo.alimi azdi emzirmeye korkardim. 😣Umarim reflu degildir bebegin.
Bnm bebeğim de cok aşırı kusuo Dr bana az emzir dedi. Maşallah cok kilo almıs dedi. 3 4 saatte emzir dedi.
jelibon01 jelibon01 sen nasılsın

Aa WhatsApp mı varmıs🤣🤣

Bnm de yok 🤪

Cnm senın nasıl gidio

Bnm bebeğim de cok aşırı kusuo Dr bana az emzir dedi. Maşallah cok kilo almıs dedi. 3 4 saatte emzir dedi.
Refluye donmesin canim egilimli hale getir yatagini birde simdi hoplatip ziplatmak istiyor eskiler sakin kuaar daha cok. Kizimda hunharca sevenler yuzunden kucaga vermek istemezdim

Refluye donmesin canim egilimli hale getir yatagini birde simdi hoplatip ziplatmak istiyor eskiler sakin kuaar daha cok. Kizimda hunharca sevenler yuzunden kucaga vermek istemezdim
Ay inşallah canım. Yok kimseyi kabul etmioz zaten. Zaten burda kimsemiz yok. Kaynanamlar bizde. Onlarda yaşlı. Anlıcagın hoplatma yok ama hamak beşik aldık onda duruo sadece. Onda biraz hoplatma oluo

Aa WhatsApp mı varmıs🤣🤣

Bnm de yok 🤪

Cnm senın nasıl gidio

Aşı çıktı mı bilmiyorum canım bakmadım hiç çünkü olmayı düşünmüyorum. Sen olacak mısın

Duzenimiz birbirine yakin 🙂Biz de genelde 11 12 arasi tam olarak gece uykusuna geciyor.bazen de 8 gibi yatıp kalktikca emip tekrar uyuyor.erken yatarsa gece daha cok kalkiyor ve uykuya daha uzun surede daliyor.ama 11 12 gibi yatarsa daha uzun yatiyor.
Kizim da erken yapmazdı.ne yaptiysam erkene çekemedim mesela.evet büyüme hormanlari gece çalışıyor.aksam daha erken yatmalari lazim.ama olmayinca olmuyor malesef 🙈
Her bebek kendine özel 😊 bazen kasmamak en doğrusu 🙂 simdi oğlumda o yüzden biraz akışına bıraktım bazi şeyleri

Kızlar günaydın nasılsınız 🤗
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Günaydın ben ve oğluşum iyiyiz :) sen nasılsın?

Ben aşı yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum 🙈 sağlık çalışanıyım ama henüz başladım, Eylül de başlayacağım. Beni ileri derecede zorlayana kadar da aşı olmayı düşünmüyorum. Ancak engelliyici uygulamalar gelirse belki. Eşim aşı oldu ama.
Ben de henüz çalışması tamamlanmamış bir aşı olması sebebiyle olmak istemiyorum. Yoksa herhangi bir aşı karşıtlığım yok. İlerleyen yıllarda vücudumda nasıl etki edecek, kronik hastalık mı oluşturacak? Hepsi muamma. Bu sebeple olmak istemiyorum.

Fakat doktorlar emziren anneler için bir engel oluşturmadığını söylüyor. Bebeğe antikor da geçiyor. Zaten buradaki asıl sıkıntı anne için, bebek için değil.

Kızlar günaydın nasılsınız 🤗
Aranız da covid aşısı olan var mı malum 30 yaşa düştü mesaj geldi aşı randevusu için kararsız kaldım emzirmeye bir zararı yok diyorlar ama bilemedim yinede
Bende çalışan oldgum için aşı cıktı sinovak oldum dün akşam.hayırlısı olur inşallah. Biontek biraz ağır oldgu için tercih etmedim acıkcası. Eşimde annem de biontek oldu biraz halsizlik kolunda ağrı baş ağrısı oldu. Bende şuan maşallah diyim bşy yok sinovak oldugum için mi bılmıom

X