Ben kundaksız gece uykusuna yatıramıyorum bu aralar eli kolu durmuyor çünkü sürekli kendini uyandırıyor son günlerde havalar serin gitti kundak sıkmadı bebeğimi ama sıcaklarda müslinle kundaklıyorum.
Akşam 11de uykusu geliyor buradan okuduğum kadarı ile en geç biz geçiyoruz sanırım. Bu düzeni ben oluşturmadım 2 aylık olduğundan beridir kendisi uyumak istiyor o saatte.
11de yatağa gidiyoruz bazen yarım saatte uyuyor cok nadiren 1 saati buluyor genelde 15 dk gibi bir sürede dalıyor. Birdaha 4.30 5 gibi emmeye uyanıyor emip uyuyor daha sonra 7 gibi uyanıyor sonra da 2 saatte bir emzirmeye gayret ediyorum zaten.
Canım fırsat buldukça sağmaya çalışıyorum eskiden daha düzenli sağardım ama son günlerde kızımdan fırsat kalmıyor öyle olunca çoğaldı yine tıkanmalar. Çokta ağrı yapıyor oluşunca. Bebeğim genelde benim zorumla emiyor iştahlı olduğu anlar az
Evet mastit oluşuyor. Maşallah ne güzel umarım bende emzirebilirim uzun süre.
Evet ben de tek meme emziriyordum uyuyor diye doydu sanıyordum meğer doymuyormuş çünkü birgün sütümü bi sağmıştım tek göğüsten yarım öğünlük süt çıkmıştı. Bir de o dönem aşırı yaralarım vardı göğüs uçlarımda. Hiç verimli emziremedim hele sol göğüsümden çok az emziriyordum dayanamıyorum diye. Muhtemelen sütüm de azalmıştı. Bunlar 1 aylık bittiğinden sonra yaşadığımız sorunlardı. Şimdi de Gündüzleri kendime yemek hazırlayamıyorum çoğu zaman. Bestlak içmesem sütüm azalıyor
iki göğüsü emzirmeye çalışıyorum artık