- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
Kusma ishal gibi etkilerden bahsediyorsunuz değil miDün sağlık ocağında vardı kontrolümüz bu ay sadece 500 Gr almış meme reddiyle uğraştım dedim yine iyi almış o zaman dedi. 4. ayda 2. ayın 2. dozları olacak canım. Rota yaptırmaktan vazgeçtim ben yan etkileri fazlaca olduğu için.
Merhaba meme reddini yenebildiniz miDün sağlık ocağında vardı kontrolümüz bu ay sadece 500 Gr almış meme reddiyle uğraştım dedim yine iyi almış o zaman dedi. 4. ayda 2. ayın 2. dozları olacak canım. Rota yaptırmaktan vazgeçtim ben yan etkileri fazlaca olduğu için.
Aynen canım alerjik bebeklere de önerilmiyormuş zaten bir de belli bir yaşa kadar kabızlık problemi yaşayabiliyorlarmış. Risk almak istemedim bendeKusma ishal gibi etkilerden bahsediyorsunuz değil mi
Tam anlamıyla yenemedik daha gece uyku semesine emiyor ama gündüz canı isterse. Aç olduğu içinde gündüz uykumuz yok gibiMerhaba meme reddini yenebildiniz mi
benim bebeğim 4-5 günde bir kaka yapıyor. Önceden günde 1 kere kesin yapardı. doktor normal dedi 15 güne kadar bile yapmayabilir dedi. Maşallah ı var senin bebişin.Ben uyuyorum ama işlerimi halledip öyle uyuyorumuykum var şuan ama işlerimi halledip öyle uyuyacağım. Beslenmesi iyi olmasa gün içerisinde 5 6 defa kaka yapmasa gece uyandırıcam ama gün içerisinde bazen 2-3 saatte bazen de saatte bir emziriyorum, bebeğim ne zaman isterse süreye bakmadan emziriyorum. Bezleri hep dolu dolu oluyor şöyle söyliyim 3 günde 31 li bebek bezi paketinin sonuna geldim. 1 haftada 70 80 tane bez harcıyoruz. Yine de doktora soracağım ama doktora gidene kadsr böyle devam edeceğim.
Bazen 24 saat yapmıyor mesela önceki gün sabahnyaptıysa diğer gün akşam yapabiliyor, tam altını açtığım anda yapıyor temizliyorum bezi takıyırum bir kaç dk sonra yeniden yapıyorbenim bebeğim 4-5 günde bir kaka yapıyor. Önceden günde 1 kere kesin yapardı. doktor normal dedi 15 güne kadar bile yapmayabilir dedi. Maşallah ı var senin bebişin.
Ben uyuyorum ama işlerimi halledip öyle uyuyorumuykum var şuan ama işlerimi halledip öyle uyuyacağım. Beslenmesi iyi olmasa gün içerisinde 5 6 defa kaka yapmasa gece uyandırıcam ama gün içerisinde bazen 2-3 saatte bazen de saatte bir emziriyorum, bebeğim ne zaman isterse süreye bakmadan emziriyorum. Bezleri hep dolu dolu oluyor şöyle söyliyim 3 günde 31 li bebek bezi paketinin sonuna geldim. 1 haftada 70 80 tane bez harcıyoruz. Yine de doktora soracağım ama doktora gidene kadsr böyle devam edeceğim.
Rota virus asisi etkilemez.demisti doktor. Atak haftasi olmasin canim.Mrb kizlar sali gunu rotavirus asisi olduk 2 gundur cok huysuz kizim asinin yan etkisi galiba
Sizinde 2. Bebeginizdi sanirim. Benim ilkinde yaptirmadim ishal kusma ya da kabiz sorununu zaman zaman yasadimAynen canım alerjik bebeklere de önerilmiyormuş zaten bir de belli bir yaşa kadar kabızlık problemi yaşayabiliyorlarmış. Risk almak istemedim bende
Evet canım ikinci ilkinde zamanı geçmişti yaptıramamıştım bunda içim rahat etmedi bilmiyorum yorumları da okuyunca.Sizinde 2. Bebeginizdi sanirim. Benim ilkinde yaptirmadim ishal kusma ya da kabiz sorununu zaman zaman yasadim
2. De yaptırdık bakalim nasile tkisi olacak.
Cok şükür canım bitmiş inşallah çok çabuk toparlanır.Doktor ilk kontrolde bize de kantaron yağı aldirdi hala sürüyorum yapisiklik olmasin diye derisini geriye çekip damlatiyorum. Senin yanında mı yapıldı sünnet? Covid sebebiyle ameliyathaneye alamıyoruz dediler almadılar bizi yanına. Bide bardak gerçekten rahat oluyor ya en azından benim psikolojime iyi geldi zaten 4 gün sonra falan bıraktım koymayi bezine bebe yağ sürdüm yapismasin diye.Oglumun sünneti oldu kizlar. Sukur iyi simdilik huzursuzlugu var agri kesici verdim.ayaklarini tepise tepise uyumaya calisiyor. Benim icim.gitti ama pipisine igne yapılırken ben yanindaydim icim.kotu oldu sunnet olurken bakmadim doktor gosterirken zor bakabildim.
Emoshhh canim karton bardagi tutusturdular elimize doktor kantaron surun sik sik diyor onu asil iyilestirecek olan olan kanataron dedi. Bolda kremi siktim bardagi kapattim.
Ilk cisi il yüzleştik epey agladi cani yandi icini cekiyor hala. Insallah gecer. 3.gunu ilik suya oturtun dedi . Sen suya ne zaman soktun. Suya oturmazsa altini alirken surekli yika dedi canimCok şükür canım bitmiş inşallah çok çabuk toparlanır.Doktor ilk kontrolde bize de kantaron yağı aldirdi hala sürüyorum yapisiklik olmasin diye derisini geriye çekip damlatiyorum. Senin yanında mı yapıldı sünnet? Covid sebebiyle ameliyathaneye alamıyoruz dediler almadılar bizi yanına. Bide bardak gerçekten rahat oluyor ya en azından benim psikolojime iyi geldi zaten 4 gün sonra falan bıraktım koymayi bezine bebe yağ sürdüm yapismasin diye.
Hem kirve hem anne oooIlk cisi il yüzleştik epey agladi cani yandi icini cekiyor hala. Insallah gecer. 3.gunu ilik suya oturtun dedi . Sen suya ne zaman soktun. Suya oturmazsa altini alirken surekli yika dedi canim
Esimle.ikimizi aldilar yanina esim yastigini hafif oynatti uyumasi.icin bende elini tuttum kirvesi oldum oglumun
Hic duymadi 2 saate yakin uykusuzdu 3 /3.5 saat ac biraktik iste krem surup sonra igne yaptılar sonra emzirirken uyudu yavrum işlem bitecegine yakin uyandi kus uykusu kimi bebek evde uyanirmis. Ben tam olarak neresi iyilesecek anlayamamistim annemler evibe gittiğinde esim anlattiHem kirve hem anne oooNe güzel almışlar ya çok şanslısınız. Bize de 2. Gün banyo yaptırabilirsiniz dedi suya oturtma söylemedi canim banyo yaptıkça kabuk gitti iyileştiği belli oldu. İşlem sırasında canı yanmadı değil mi canı yansa ağlardı.
Sart degilki canim saglikli olsunlar insallah tek dilegimiz.Evet canım ikinci ilkinde zamanı geçmişti yaptıramamıştım bunda içim rahat etmedi bilmiyorum yorumları da okuyunca.
Ay en kotusu de ozellikle uyutmadan once tam temiz bezi takiyorum bir ikinma sonra basa sariyoruz.Bazen 24 saat yapmıyor mesela önceki gün sabahnyaptıysa diğer gün akşam yapabiliyor, tam altını açtığım anda yapıyor temizliyorum bezi takıyırum bir kaç dk sonra yeniden yapıyor
Ne güzel canim çok sevindim rahat geçmesine inşallah çabuk iyileşsin.Hic duymadi 2 saate yakin uykusuzdu 3 /3.5 saat ac biraktik iste krem surup sonra igne yaptılar sonra emzirirken uyudu yavrum işlem bitecegine yakin uyandi kus uykusu kimi bebek evde uyanirmis. Ben tam olarak neresi iyilesecek anlayamamistim annemler evibe gittiğinde esim anlattiben butunsel algiladim
Kucuk yasta yaptirin diyenlere simdi hakverdim. 3 ay bile gec geldi bugun
Biraz yan etki yapms ebemzle konustm braz ishal gozukeblr dedi sadece bzdede oyle oldu bagrsaklari cok hareketliydi bgn dha iyiydi sükürRota virus asisi etkilemez.demisti doktor. Atak haftasi olmasin canim.