2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay en kotusu de ozellikle uyutmadan once tam temiz bezi takiyorum bir ikinma sonra basa sariyoruz. 😊
Benim birde uyanınca oluyor o tam yeni bezi takarken başlıyor yapmaya, onu temizlerken elime doğru devam ediyor yapmaya arka arkaya 😂 bşr kaç kere üstüme fışkırttı kıyafetlerimi halıları vs batırdı 😂 ama artık temkinli yaklaşıyorum. En kötüsü de uyurken emzireyim diyorum emzirirken kakasını yapıyor kakasını temizlemeye kalmadan tazyikli bşr şekilde yaptığı için sırtına kadar taşıyor, bebek uyanmadan üstünü değiştirip temizleyeyim diyorum mutlaka uyanıyor 😂 hatta benimle kavga ediyor resmen kızıp bağırıyor uykusunu böldüm diye. 😂

Daha minnak kizin istersne arada da olsa yeme taze sogan aklim.cikiyor benim. Gaz yapacak diye bakliyat sogan taze kuru fark etmez sarimsak yemiyorum sutu bile yeni yeni cok nadiren aliyorum. Sivi olacak zaten kakasi endiselenme devamli yesil renkli , sumuksu kaka sikintili.
İnanki kuzmm ben doğduğm günden beri soğan yiyorm ve gazı o degil bakliyat yapyor zaten süt ve süt ürünlerini agzma sürüyorm hamileyken bile mecbriyetten yedim gazlı bebek zaten ymesen dikkatte etsen gazlı kolik olyor ben bunu anladm anason başladm İnşaAllahh iyi gelir ne diyeym krizlermz devam ediyor 3.4 ay çekersn diyorlar canı saolsn onun canı acımasaa üzülmeycm ama acıyor işte

Bortecineee Bortecineee canm benm kızım gece uykusu hiç yok 2 saatte bir uyanıyor uykuszluk beni maf etti uyduğu en uzun süre 3 saat ister aksam olsn ister sabah Artk maf olmş durumdayım 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

İnanki kuzmm ben doğduğm günden beri soğan yiyorm ve gazı o degil bakliyat yapyor zaten süt ve süt ürünlerini agzma sürüyorm hamileyken bile mecbriyetten yedim gazlı bebek zaten ymesen dikkatte etsen gazlı kolik olyor ben bunu anladm anason başladm İnşaAllahh iyi gelir ne diyeym krizlermz devam ediyor 3.4 ay çekersn diyorlar canı saolsn onun canı acımasaa üzülmeycm ama acıyor işte
Ben de dün nohut yedim. Geçen haftalarda da 1 kere mercimek yemiştim ama normal günden bir farkı olmadı her zamanki gibiydi. Bugün de öyle. Yani gazlı bebekse istersen hiçbir şey yeme o gaz yine oluyor.

Ben de dün nohut yedim. Geçen haftalarda da 1 kere mercimek yemiştim ama normal günden bir farkı olmadı her zamanki gibiydi. Bugün de öyle. Yani gazlı bebekse istersen hiçbir şey yeme o gaz yine oluyor.
Bende aynı fikirdeyım pek takilmamaya karar verdim o yüzden 3 gündür gazlı içeceklerde tüketiyorum ölçülü şekilde tabi bir fark göremedim

Kızlar iyi akşamlar adet zamanını lekelenme şeklinde geçiren var mı bende bi kaç gün böyle oldu emzirme den kaynaklı mıdır ?

Kızlar iyi akşamlar adet zamanını lekelenme şeklinde geçiren var mı bende bi kaç gün böyle oldu emzirme den kaynaklı mıdır ?
Bende de doğum sonrası 2 kez oldu taze kan değildi rengi baya koyuydu doktoruma sordum emzirmeden kaynaklı olur normal dedi canim regle pek benzemiyordu.

Kızlar geçen hafta kalça çıkıklığı için gitmiştim Dr a. Ultrasonda ilk önce sağ tarafa bakıp 60 dedi sonra sola bakıp 56 yaz dedi yanındaki asistana.. Daha sonra sol için düzelttirip buna da 60 yaz dedi.. O an önemsemedim de şimdi ters bişey olsa değiştirmeyecek kadar önemli bi konu demi içime kurt düştü tekrar mı gitsem

Kızlar geçen hafta kalça çıkıklığı için gitmiştim Dr a. Ultrasonda ilk önce sağ tarafa bakıp 60 dedi sonra sola bakıp 56 yaz dedi yanındaki asistana.. Daha sonra sol için düzelttirip buna da 60 yaz dedi.. O an önemsemedim de şimdi ters bişey olsa değiştirmeyecek kadar önemli bi konu demi içime kurt düştü tekrar mı gitsem
Ben olsam tekrar gitmezdim canim. Sen bilirsin onemli olsa illaki yazarlar. Icin rahat etmwsi icin uyurken katlatip havlu koy canim

Benimde ayni oldu canim cuma gunu biraz bello etti kendini sonra gitti bu yuzden c.tesi sunnet gununde sıkıntı yasamamk icin pedle gecirdim yok yere taktim gelmedi .

Oglumun sünneti oldu kizlar. Sukur iyi simdilik huzursuzlugu var agri kesici verdim.ayaklarini tepise tepise uyumaya calisiyor. Benim icim.gitti ama pipisine igne yapılırken ben yanindaydim icim.kotu oldu sunnet olurken bakmadim doktor gosterirken zor bakabildim.
Emoshhh Emoshhh canim karton bardagi tutusturdular elimize😁doktor kantaron surun sik sik diyor onu asil iyilestirecek olan olan kanataron dedi. Bolda kremi siktim bardagi kapattim.
Darısı damatlığına canım 😍 tabi bir de bize hayırlısıyla 😄

Benim adetim lekelenmeyle geçiyo tam gelmiyo ama ben iğne kullanıyorum ondan olabilir tamamen emzirmeden dolayı diyemicem

X