Evet canım çok şükür bebeğimi iyi gördükçe atlattım geçti bitti. İlk 3-4 gün sonrası daha kolaydı.Emoshhh canim nasil sunnet psikolojisini atlatabildin mi? Seni merak ettim. Oglun toparlamistir artik.
Biz de yarin sunnet olcaz cantamizi hazirladik. Doktor krem ve kantaron yagi istemis. Sunnetten sonra altina bisey giydirebiliyormusun? Hava sicak gb ben salopet aldim ve sortlu takik koydum belkide giydirme diyecek doktor bilmiyorum
Tamam canim insallah atlatalim haber ederimEvet canım çok şükür bebeğimi iyi gördükçe atlattım geçti bitti. İlk 3-4 gün sonrası daha kolaydı.
İnşallah senin ki de kolay geçer canım benim. Zaten ameliyathaneden bezle geldi oğlum altına sadece şort giydirdim bodysinin çıt çıtlarini bir kaç gün kapatmadım sıkmasın diye. Bizde bant yoktu sadece üzerinde bardak vardı beze değmediğini bilmek rahatlatıyordu o yüzden kucağıma rahat aldim. Yarın müsait olunca yaz burdan merak ederim.
Oyyy yandık yine aglayacak yavrular.Yanlış hatırlamıyorsam 2.ayın tekrarı
Buralar pek sessiz eskisi gibi yazmıyor hic kimseKızlar nasılsınız? Girip toplu okuyorum, herkesten haberim var ama yazmaya fırsatım olmuyor hiç. Tam yazayım derken birşey çıkıyor yarım kalıyor. Herşey yolunda, bebişler iyi dimi? Sizler nasılsınız?
Ben en geniş olani almıştım yanıma kuzum giderken salopetle yakışıklı gittik dönerken kocaman şort ve atletle döndükTamam canim insallah atlatalim haber ederimsort alayim bende daha rahat olur o zaman .
Aynen canım, 10 gün bakmıyorum, açtığımda 3- 4 sayfa olmuş en fazla. Eskiden 50-60 sayfa, oku oku bitmezdiBuralar pek sessiz eskisi gibi yazmıyor hic kimse
Ek gida zamani belki hareketlenir ya da hic hareketlenmez bebekler emeklemeye baslayinca hic bakamayızAynen canım, 10 gün bakmıyorum, açtığımda 3- 4 sayfa olmuş en fazla. Eskiden 50-60 sayfa, oku oku bitmezdiherkes bebeğiyle ilgilenmekten buralara gelmez oldu
Bence ek gıdaya geçince hareketlenir yine buralar. Soracak çok soru olacak çünküEk gida zamani belki hareketlenir ya da hic hareketlenmez bebekler emeklemeye baslayinca hic bakamayız
Kilosu gelişimi iyi, ne obez ne çok zayıf normal. Günde 5 6 kere kaka yapıyor. Sık sık çiş yapıyor. Yani herşeyi normal.Bebeginin kilosu iyiyse sorun olmaz sanirin doktor bana 4/5saatte sonra da emse olur demisti.
3. Ayında olacak bızımkı rotayı3 aylik kontrolu olan bebeler var mi ? 4. Ay asisinda kac asi olacak kizlar ben sormadim. Rota geldi aklima rotayida yapacak ebe.
Ilk dozu mu sizinki?3. Ayında olacak bızımkı rotayı
O zaman sende uyu canim hc rahatsiz etme kuzuyuKilosu gelişimi iyi, ne obez ne çok zayıf normal. Günde 5 6 kere kaka yapıyor. Sık sık çiş yapıyor. Yani herşeyi normal.
Dediğin gibi bebeklerle ilgilenmektendir kuzum eskiden çok çok aktifti, çok sohbet vardı. Neyse bebisler iyi olsun da gerisi çok önemli değil.Aynen canım, 10 gün bakmıyorum, açtığımda 3- 4 sayfa olmuş en fazla. Eskiden 50-60 sayfa, oku oku bitmezdiherkes bebeğiyle ilgilenmekten buralara gelmez oldu
Ben uyuyorum ama işlerimi halledip öyle uyuyorumO zaman sende uyu canim hc rahatsiz etme kuzuyuo uyudugunda uyuyamiyorum en cok o etkiliyor beni.
Şimdi baktım da doğru hatırlıyormuşum ikinci aydaki beşli karmanın ikinci dozuymuş bir de zaturre yapılacak (kpa)Oyyy yandık yine aglayacak yavrular.
Evet ılk dozIlk dozu mu sizinki?
Dün sağlık ocağında vardı kontrolümüz bu ay sadece 500 Gr almış meme reddiyle uğraştım dedim yine iyi almış o zaman dedi. 4. ayda 2. ayın 2. dozları olacak canım. Rota yaptırmaktan vazgeçtim ben yan etkileri fazlaca olduğu için.3 aylik kontrolu olan bebeler var mi ? 4. Ay asisinda kac asi olacak kizlar ben sormadim. Rota geldi aklima rotayida yapacak ebe.