2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emoshhh Emoshhh canim nasil sunnet psikolojisini atlatabildin mi? Seni merak ettim. Oglun toparlamistir artik.
Biz de yarin sunnet olcaz cantamizi hazirladik. Doktor krem ve kantaron yagi istemis. Sunnetten sonra altina bisey giydirebiliyormusun? Hava sicak gb ben salopet aldim ve sortlu takik koydum belkide giydirme diyecek doktor bilmiyorum
Evet canım çok şükür bebeğimi iyi gördükçe atlattım geçti bitti. İlk 3-4 gün sonrası daha kolaydı.
İnşallah senin ki de kolay geçer canım benim. Zaten ameliyathaneden bezle geldi oğlum altına sadece şort giydirdim bodysinin çıt çıtlarini bir kaç gün kapatmadım sıkmasın diye. Bizde bant yoktu sadece üzerinde bardak vardı beze değmediğini bilmek rahatlatıyordu o yüzden kucağıma rahat aldim. Yarın müsait olunca yaz burdan merak ederim.

Kızlar nasılsınız? Girip toplu okuyorum, herkesten haberim var ama yazmaya fırsatım olmuyor hiç. Tam yazayım derken birşey çıkıyor yarım kalıyor. Herşey yolunda, bebişler iyi dimi? Sizler nasılsınız?

Evet canım çok şükür bebeğimi iyi gördükçe atlattım geçti bitti. İlk 3-4 gün sonrası daha kolaydı.
İnşallah senin ki de kolay geçer canım benim. Zaten ameliyathaneden bezle geldi oğlum altına sadece şort giydirdim bodysinin çıt çıtlarini bir kaç gün kapatmadım sıkmasın diye. Bizde bant yoktu sadece üzerinde bardak vardı beze değmediğini bilmek rahatlatıyordu o yüzden kucağıma rahat aldim. Yarın müsait olunca yaz burdan merak ederim.
Tamam canim insallah atlatalim haber ederim😉sort alayim bende daha rahat olur o zaman .

Kızlar nasılsınız? Girip toplu okuyorum, herkesten haberim var ama yazmaya fırsatım olmuyor hiç. Tam yazayım derken birşey çıkıyor yarım kalıyor. Herşey yolunda, bebişler iyi dimi? Sizler nasılsınız?
Buralar pek sessiz eskisi gibi yazmıyor hic kimse 🤷‍♀️

Tamam canim insallah atlatalim haber ederim😉sort alayim bende daha rahat olur o zaman .
Ben en geniş olani almıştım yanıma kuzum giderken salopetle yakışıklı gittik dönerken kocaman şort ve atletle döndük 😄 bu arada corap unutma üşümesin kuzum bize önlük giydirdiler üstünde başka bisey yoktu çoraba izin verdiler sadece.

Aynen canım, 10 gün bakmıyorum, açtığımda 3- 4 sayfa olmuş en fazla. Eskiden 50-60 sayfa, oku oku bitmezdi 😊 herkes bebeğiyle ilgilenmekten buralara gelmez oldu 🤷‍♀️
Ek gida zamani belki hareketlenir ya da hic hareketlenmez bebekler emeklemeye baslayinca hic bakamayız

Aynen canım, 10 gün bakmıyorum, açtığımda 3- 4 sayfa olmuş en fazla. Eskiden 50-60 sayfa, oku oku bitmezdi 😊 herkes bebeğiyle ilgilenmekten buralara gelmez oldu 🤷‍♀️
Dediğin gibi bebeklerle ilgilenmektendir kuzum eskiden çok çok aktifti, çok sohbet vardı. Neyse bebisler iyi olsun da gerisi çok önemli değil.

O zaman sende uyu canim hc rahatsiz etme kuzuyu😁 o uyudugunda uyuyamiyorum en cok o etkiliyor beni.
Ben uyuyorum ama işlerimi halledip öyle uyuyorum 😂 uykum var şuan ama işlerimi halledip öyle uyuyacağım. Beslenmesi iyi olmasa gün içerisinde 5 6 defa kaka yapmasa gece uyandırıcam ama gün içerisinde bazen 2-3 saatte bazen de saatte bir emziriyorum, bebeğim ne zaman isterse süreye bakmadan emziriyorum. Bezleri hep dolu dolu oluyor şöyle söyliyim 3 günde 31 li bebek bezi paketinin sonuna geldim. 1 haftada 70 80 tane bez harcıyoruz. Yine de doktora soracağım ama doktora gidene kadsr böyle devam edeceğim. 😂

3 aylik kontrolu olan bebeler var mi ? 4. Ay asisinda kac asi olacak kizlar ben sormadim. Rota geldi aklima rotayida yapacak ebe.
Dün sağlık ocağında vardı kontrolümüz bu ay sadece 500 Gr almış meme reddiyle uğraştım dedim yine iyi almış o zaman dedi. 4. ayda 2. ayın 2. dozları olacak canım. Rota yaptırmaktan vazgeçtim ben yan etkileri fazlaca olduğu için.

X