Merhaba aynı sorunu yaşıyorum ben de. Kanamanız yoğun adet gibi mi yoksa ara kanama/leke tarzı mı? İlk doğumda ne zaman ve nasıl kesildi kanamanız? İlaç falan kullandınız mı? Artık yaşam kalitemi etkiliyor bu durum ne yapsam bilmiyorum.Doğum yapalı 63 gün oldu. 63 gündür bir fiil kanıyorum40 ım Çıkınca ertesi gün regl oldum. O bitti bir hafta sonra tekrar oldum. O da yeni bitti.
İlk doğumda da böyle olmuştu benim
Yok kontrol ettimDil bağı var mı? Kontrol ettirdiniz mi
Canım önceleri cuklatarak mı emiyordu memeyi tam kavrayamıyordu değil mi. Tanzikli gelen sütü yutma sesi değil. Buzağıların emmmesi gibi bizimki. Seninkide mi öyleydi. İnşallah düzelir bizimkideBenimde başlarda oluyodu ucunu alıyodu hep yara 2 ay aventin kalkanını sürekli kullandım 1 hafta önce bianda oğlum da tam almaya başladı yaralar da iyileşti ama öncesinde çok acıdı ve sızlanma oldu feci sonra da iyileşti bende anlayamadımgöğüs ucum çok büyük ve çıkık değildi artık uçta çıktı baya baya biraz sorun yaşıyorsun ama pes etmeyince illa Bi şekilde düzeliyomuş şuan çok rahatız tanzikli geliyo şimdide o biraz sorun oluyo
Bizimki 46günlğk canım hee emişte oluyor cupuk cupuk emiyor buzağıların emmmesi gibi sütüm tanzikli değil. Yani yutkunma sesi değil canım seninde mi oldu bu durumBazen ayni anda 2 kez oluyor bazen hic olmuyor bu sekildemi seninde. Sen yinede israrla tam vermee calis birakacaktir canim. 3 aya girecez bazen hala israrla uctan almak istiyor memeyi tam veedigimde öğürüyordagitip dusunceyi tekrar veriyorum.aliyor iyice o koyu kismi vermiyorum agzina versem nd yapar bilemiyorum
Göğüs ucun mu küçük canım başka aklıma gelmiyorYok kontrol ettim
Aynen öyle ama benim şuan eğer memem de süt çok olursa alamıyo tam çünkü ucu çok geniş ve çıkık değil şişince daha da kayboluyor bu sefer tam kavrayamıyor da o sesler çıkıyo hava da yutmuş oluyo kavga ediyoruz meme ile sağıp verdim az önce rahat emdiCanım önceleri cuklatarak mı emiyordu memeyi tam kavrayamıyordu değil mi. Tanzikli gelen sütü yutma sesi değil. Buzağıların emmmesi gibi bizimki. Seninkide mi öyleydi. İnşallah düzelir bizimkide
Az gelse sorun çok gelse sorun ah analık ama emdikçe uyardıkça gelir canım ya negatif düşünme benim de az olduğu zaman da oldu belli olmuyo inan ama kilosu maşallah yerinde bende kavga ediyo almıyo diye üzüldüm ama güzel gidiyoruzKiyamamya küçücük yutaklari var hizli akması nasıl zorlardir. Bu ara sut Aniden inmiyo benim bir yandan rahat ettim bir yandan korkuyorum sutum mu azaliyor vs gb
O da küçük değilGöğüs ucun mu küçük canım başka aklıma gelmiyor
Yok canım bizim öyle değil göğüslerim yumuşak benim sert olmuyor hiç diğerlerinde öyleydi bunda yumuşakAynen öyle ama benim şuan eğer memem de süt çok olursa alamıyo tam çünkü ucu çok geniş ve çıkık değil şişince daha da kayboluyor bu sefer tam kavrayamıyor da o sesler çıkıyo hava da yutmuş oluyo kavga ediyoruz meme ile sağıp verdim az önce rahat emdi
Masallah canim hep emseler ne guzel olur hem bizim icin hem onlar icin.Az gelse sorun çok gelse sorun ah analık ama emdikçe uyardıkça gelir canım ya negatif düşünme benim de az olduğu zaman da oldu belli olmuyo inan ama kilosu maşallah yerinde bende kavga ediyo almıyo diye üzüldüm ama güzel gidiyoruz
Tazyiten degil canim. Keyiften yapıyorlarBizimki 46günlğk canım hee emişte oluyor cupuk cupuk emiyor buzağıların emmmesi gibi sütüm tanzikli değil. Yani yutkunma sesi değil canım seninde mi oldu bu durum
Danışmanın her dediğini uyguladık ama yok yine emmiyor hastaneye çağırdılar biz yardım edelim diye hafta sonu deniycez tekrar emzirmeyi sizde durumlar nasılMerhaba ne yaptınız acaba merak ettim sizi?
SMA nestleye ait. Fazla verirsem gaz çıkartırken biraz çıkarıyor, gaz olarak çıkıyor yani ağzından. Kabızlık yapmadı. Ben gri kapaklı olan sma yı kullanıyorum. Hipp alırsan da combiotic olanını al.Merhaba canım sma mamayi bebeğin sevdi mi kabızlık kusma gibi birsey oldumu benimki aptamil ve bebelac içiyor ama eşim israil mali die alma dedi sma mi hipp mi alsam karar veremedim.
Geçmiş olsun tatlım bebeğinin durumu nasıl oldu? Doktor ne dedi?bebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor
İyi yapmışsın değişiklik iyidir. Ben evdeyim işlerden fırsat bulup da bahçeye bile inemiyorum hemen akşam oluyor çocuklar iş derken.Selam kızlar bizde bebisle ablamın yanına geldik 3 saat kadar uzakta çok iyi oldu tüm gün evde bebekle ağır oluyormuş sizler nasilsiniz
Emzirenler geç adet olur emzirmeyenler erken adet olur.Kızlar mrb. Nasılsınız epeydir bakamıom buraya. Herkesten Bi haberim. İnşallah bebeklerde sizlerde iyisinizdir. Okuyamadım da geçmişi bya birikmiş çünkü. Son yazılanlara bakim dedim şöyle Bi. Sünnet ettirenler olmus sanırım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende hala regli olmadım. Eltim benden 1 gün önce doğum yaptı regli olmus. Ama o devamlı mama verio emzirme olayı yok ondan mı regli oldu acaba die düşündük.
Süt arada tazyikli arada çok az dsmla damla gelir bu çok normal, hep aynı akışta gelmez.Herkese merhabalaroğlum haftaya 3 aylık olacak 2 aydır tazyik sorunumuz var çok ciddi sıkıntı çekiyor emerken sürekli memeden ayrılıyor ağlıyor en sonunda sinirlenip emmiyor 2 hafta önce göğüslerm yumuşadı ve sorun ortadan kalktı ama 2 gün önce tekrar tazyik başladı 2 fincan adaçayı içtim biraz düzelme oldu gibi ama hala tazyikli geliyor adaçayıyla bu sorundan kurtulan oldu mu içmeye devam etsem tamamen kesilir diye korkuyorum
Benim miniğim biraz biraz emmeye başladı ama yine de yeterli düzeyde değil mama takviye ediyorum günde 2 3 ölçek kadarDanışmanın her dediğini uyguladık ama yok yine emmiyor hastaneye çağırdılar biz yardım edelim diye hafta sonu deniycez tekrar emzirmeyi sizde durumlar nasıl