2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun tatlım bebeğinin durumu nasıl oldu? Doktor ne dedi?
Görünüşe göre bişi yok dedi. Genel nörolojik durumunu değerlendirdi. Eeg çekildik sonuçlar 15 güne kadar çıkarmış acil bişi olursa daha öncede dönerlermiş. Bekliyoruz bakalım inşallah bişi çıkmaz

Günaydın kızlar ben gece bebeğimi emzirip uyuttuktan sonra kendş uyanana kadad kaldırmıyorum emzirmek için, iki gündür sabaha kadae uyuyor. Kendisi sabah uykuda mızırdanmaya başlayınca alıp emziriyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz?

Emzirenler geç adet olur emzirmeyenler erken adet olur.
Geçen hafta emziren ve benden sonra doğum yapan arkadaşım regl oldu, evet süt hormonu elbette etkiliyor ama direkt buna baglanmamali. Doktorum bu süreçte erken olmakta gec olmakta normal dedi herkeste farklı.

Geçen hafta emziren ve benden sonra doğum yapan arkadaşım regl oldu, evet süt hormonu elbette etkiliyor ama direkt buna baglanmamali. Doktorum bu süreçte erken olmakta gec olmakta normal dedi herkeste farklı.
Hımm, tabi öyledir ama emzirmek çok etkiliyormuş. Benim arkadaşımın bebeği öldü doğumda, kız kırkı çıktığı gibi adet oldu ve de üstüne tekrardan hamile kaldı hemen.

Günaydın kızlar ben gece bebeğimi emzirip uyuttuktan sonra kendş uyanana kadad kaldırmıyorum emzirmek için, iki gündür sabaha kadae uyuyor. Kendisi sabah uykuda mızırdanmaya başlayınca alıp emziriyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Bebeginin kilosu iyiyse sorun olmaz sanirin doktor bana 4/5saatte sonra da emse olur demisti.

Hımm, tabi öyledir ama emzirmek çok etkiliyormuş. Benim arkadaşımın bebeği öldü doğumda, kız kırkı çıktığı gibi adet oldu ve de üstüne tekrardan hamile kaldı hemen.
Derler ya sut korur diye ama o sut bir surpriz yapabilir. Bende suana kadar regli olmadim bekliyorum yolunu😀aniden surpriz yapip olmadik yer ve zamanda gelmesinde ne zaman isterse gelebilir😀

3 aylik kontrolu olan bebeler var mi ? 4. Ay asisinda kac asi olacak kizlar ben sormadim. Rota geldi aklima rotayida yapacak ebe.

Kaçta uyutuyorsun canım. Ben 21.30gibi.emzirip uyutuyorum gece 2 gibi kaldırıyorum. Sonra n zaman mıkırdanırsa emzirip yatırıyorum

Emoshhh Emoshhh canim nasil sunnet psikolojisini atlatabildin mi? Seni merak ettim. Oglun toparlamistir artik.
Biz de yarin sunnet olcaz cantamizi hazirladik. Doktor krem ve kantaron yagi istemis. Sunnetten sonra altina bisey giydirebiliyormusun? Hava sicak gb ben salopet aldim ve sortlu takik koydum belkide giydirme diyecek doktor bilmiyorum

Kaçta uyutuyorsun canım. Ben 21.30gibi.emzirip uyutuyorum gece 2 gibi kaldırıyorum. Sonra n zaman mıkırdanırsa emzirip yatırıyorum
Bende 21 gb bitirmis oluyorum herseyini ama bazen 21.30 da uyurken baZen uyumuyor ya da uyudu diyorum tam basliyor miziklanmaya. Ilk uykusunda saglam daldiysa 3 saat sonra uyaniyot emziriyorum sonraki zamanlarda max 2 saat arayla emziriyorum. Sirf acligindan uyandığını dusunmuyorum kokumu ariyor sanki istekli emmiyor.

3-4 saatte bir emziriyorum 5 saatten sonrası sıkıntı diyorlar

X