İnşAllah canım gazlanıyor ama ya. Yaram geçti şükür. Sanırım daha emmeyi pek beceremiyor zamanla öğrenecekTazyiten degil canim. Keyiften yapıyorlar gogus ucu yaran yoksa gazi yoksa uzulma sen dikkat etmeye calis duzelir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım gazlanıyor ama ya. Yaram geçti şükür. Sanırım daha emmeyi pek beceremiyor zamanla öğrenecekTazyiten degil canim. Keyiften yapıyorlar gogus ucu yaran yoksa gazi yoksa uzulma sen dikkat etmeye calis duzelir.
Görünüşe göre bişi yok dedi. Genel nörolojik durumunu değerlendirdi. Eeg çekildik sonuçlar 15 güne kadar çıkarmış acil bişi olursa daha öncede dönerlermiş. Bekliyoruz bakalım inşallah bişi çıkmazGeçmiş olsun tatlım bebeğinin durumu nasıl oldu? Doktor ne dedi?
İnşallah birşey çıkmaz.Görünüşe göre bişi yok dedi. Genel nörolojik durumunu değerlendirdi. Eeg çekildik sonuçlar 15 güne kadar çıkarmış acil bişi olursa daha öncede dönerlermiş. Bekliyoruz bakalım inşallah bişi çıkmaz
İyiyim kurabiyecim sen nasılsın bebişle evle uğraşıyoruz işte.Selam anneler nasılsınız
İyiii cnmmmmm sen nasılsın bebiş nasılSelam anneler nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür hepimizin mod aynı bebisle uğraşıyoruzİyiyim kurabiyecim sen nasılsın bebişle evle uğraşıyoruz işte.
Iyiyim canım bebiş de iyi aşı yaptırdık bugün ateş çıkar mı diye endişeyle bekliyorum ailemin yanına geldim bu arada dinleniyorum resmenİyiii cnmmmmm sen nasılsın bebiş nasıl
Geçen hafta emziren ve benden sonra doğum yapan arkadaşım regl oldu, evet süt hormonu elbette etkiliyor ama direkt buna baglanmamali. Doktorum bu süreçte erken olmakta gec olmakta normal dedi herkeste farklı.Emzirenler geç adet olur emzirmeyenler erken adet olur.
Hımm, tabi öyledir ama emzirmek çok etkiliyormuş. Benim arkadaşımın bebeği öldü doğumda, kız kırkı çıktığı gibi adet oldu ve de üstüne tekrardan hamile kaldı hemen.Geçen hafta emziren ve benden sonra doğum yapan arkadaşım regl oldu, evet süt hormonu elbette etkiliyor ama direkt buna baglanmamali. Doktorum bu süreçte erken olmakta gec olmakta normal dedi herkeste farklı.
Evet hepimizin hormonları farklı işliyor.Hımm, tabi öyledir ama emzirmek çok etkiliyormuş. Benim arkadaşımın bebeği öldü doğumda, kız kırkı çıktığı gibi adet oldu ve de üstüne tekrardan hamile kaldı hemen.
Bebeginin kilosu iyiyse sorun olmaz sanirin doktor bana 4/5saatte sonra da emse olur demisti.Günaydın kızlar ben gece bebeğimi emzirip uyuttuktan sonra kendş uyanana kadad kaldırmıyorum emzirmek için, iki gündür sabaha kadae uyuyor. Kendisi sabah uykuda mızırdanmaya başlayınca alıp emziriyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Derler ya sut korur diye ama o sut bir surpriz yapabilir. Bende suana kadar regli olmadim bekliyorum yolunuaniden surpriz yapip olmadik yer ve zamanda gelmesinde ne zaman isterse gelebilirHımm, tabi öyledir ama emzirmek çok etkiliyormuş. Benim arkadaşımın bebeği öldü doğumda, kız kırkı çıktığı gibi adet oldu ve de üstüne tekrardan hamile kaldı hemen.
Kaçta uyutuyorsun canım. Ben 21.30gibi.emzirip uyutuyorum gece 2 gibi kaldırıyorum. Sonra n zaman mıkırdanırsa emzirip yatırıyorumGünaydın kızlar ben gece bebeğimi emzirip uyuttuktan sonra kendş uyanana kadad kaldırmıyorum emzirmek için, iki gündür sabaha kadae uyuyor. Kendisi sabah uykuda mızırdanmaya başlayınca alıp emziriyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Bende 21 gb bitirmis oluyorum herseyini ama bazen 21.30 da uyurken baZen uyumuyor ya da uyudu diyorum tam basliyor miziklanmaya. Ilk uykusunda saglam daldiysa 3 saat sonra uyaniyot emziriyorum sonraki zamanlarda max 2 saat arayla emziriyorum. Sirf acligindan uyandığını dusunmuyorum kokumu ariyor sanki istekli emmiyor.Kaçta uyutuyorsun canım. Ben 21.30gibi.emzirip uyutuyorum gece 2 gibi kaldırıyorum. Sonra n zaman mıkırdanırsa emzirip yatırıyorum
3-4 saatte bir emziriyorum 5 saatten sonrası sıkıntı diyorlarGünaydın kızlar ben gece bebeğimi emzirip uyuttuktan sonra kendş uyanana kadad kaldırmıyorum emzirmek için, iki gündür sabaha kadae uyuyor. Kendisi sabah uykuda mızırdanmaya başlayınca alıp emziriyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Sizler kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Yanlış hatırlamıyorsam 2.ayın tekrarı3 aylik kontrolu olan bebeler var mi ? 4. Ay asisinda kac asi olacak kizlar ben sormadim. Rota geldi aklima rotayida yapacak ebe.