- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
Sağlık ocağı 38 dedi bnde bilemedimBizim 37.2 oldu ben verdim şimdi inşallah çık.az daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocağı 38 dedi bnde bilemedimBizim 37.2 oldu ben verdim şimdi inşallah çık.az daha
37.5-38 i geçerse verin bence, aşının etkisini azaltmasınSağlık ocağı 38 dedi bnde bilemedim
Doktor bsey soyledmi mukus icin göturcem sira bulamiyormMukuslu kaka bizde de var burnumuz doğduğundan beri tıkalı ciğerleri temiz diyo Dr da hırıltısi alerji belirtisi abimiz de alerjik bir çocuk yatkınlık olur serum fizyolojik sık devamlı dedi. Nefes alamadıkları içinde ağlıyorlar ondan da olabilir.
Insallah iki kez diskisinda mukus gordm doktoragotrcem cok endseliymBenim ertesi gün etkiliyor bebeği
Sütün tazyikli geliyor olmasın? Yan yatarak emzirmeyi dene birde
Muhtemelen gazdır
Benimkide emiyor çok tatlı oluyorlar
Kilo almaması da alerji belirtisi diyorlar bence alerji dr görsün belki süte değilde başka şeye var alerjisi buğday vs gibi?
Sakin ol stres yapma bebegini gozlemle mukus devam ediyoorsa doktora goster canim bir de aglamasj emzirdikten sonra mi oluyor gazi mi var ki.Gazli ama blmyorm ondnmi asiri agliyo bi anda gunde 3-4 kez oluyo bes dakika fln suruyo aglamasi bugun diskisinda mukus gördüm biraz burnu tutuktu balgam olablrmi yoksa enfeksyon yada alerjimi cok stres yaptım
Surekli evde durmamaya calis cok inceleme firsatin olmaz bebek arabasina koy bebisi havanin durumuna gore ortersin kalin/ ince hava alin ikinize de iyi gelecek . Ilk bebekte senin gbydim evde durdukca bebege bakardim o uyuma dertlenirdim kusardi kimsenin kucagina vermek istemezdim hata yapmisim arada cikip.hava almak ikimizede iyi gelecekmiş.Teşekkür ederim cevabın için ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono dan
Benimkide diliyle oynayip ses cikarcam derken tukurugu ile tikaniyor saskin esimin ailesi ve benim ailem ,esim ben ve kizimda surekli konusunca daha erken sesler cikarmaya basliyor. Goren sohbet ediyor oğlumla beni asil etkileyen kendine asik eden kizimin halleri bazen muzurluklar yapiyor bazende kardesini savunuyor iyiki dogmus oglum diyorum gorunce sevgisini. Oglanda kizi incelemede bazen asiri ilgiden ciglik atiyorBenim oğlumda 1 hafta önce diliyle çok oynuyordu hep dışarı çıkarıyordu sanırım yeni keşfetti simdi yapmıyor yeni biseyler öğrenince tekrarlıyorlar.
Cift bez kullandin mi ya da uyurken havluyu rulo yapip bacaklarinin arasina koymayi dene canim. Kizimda xok bunaltmislardi beni ortopedi doktoru normal diyordu cocuk doktoru tekrar istiyordu cift bez kullandimn20 gun ve uyurken havlu koydum bacak arasina. Sonra bir daha ultrason istedi normal dedi doktoruNe demek canım. Ama ilk ikinci farketmiyor inan yine de stres yapıyor insan. Bende kafasını desteksiz tutmamasina taktim 4. aya kadar normal diyorlar ya bakalım. Haziranin başında tekrar kalça ultrasonu çekilecek inşallah düzelmiştir. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin. Siz tekrar gidecek misiniz
Saglik ocagi 38 i bekleme demisti bana. Artik 38 lerde riske giriyormus. Cocuk huzursuzsa ve atesi 37 lerdeyse ben verdim canim. Sonucta surekli vermiyoruz birtek o aksam verdim rahatlamasi icin.Bizim 37.2 oldu ben verdim şimdi inşallah çık.az daha
Ardayla nasilsiniz ? Kardesi ile disarda yuruyslere basladi mi?Merhaba kizlar nasilsiniz Bayadır girmiyodum hiç fırsatım olmuyo
Bende verdim canım aksamSaglik ocagi 38 i bekleme demisti bana. Artik 38 lerde riske giriyormus. Cocuk huzursuzsa ve atesi 37 lerdeyse ben verdim canim. Sonucta surekli vermiyoruz birtek o aksam verdim rahatlamasi icin.
iyiyiz biraz kıskançlıklar oluyo malesef cıktık parka gidiyoruz beraber hava güzel olduğu zaman siz nasılsınız cikabildiniz mi beraberArdayla nasilsiniz ? Kardesi ile disarda yuruyslere basladi mi?
Kapanma oncesi koye kactik orda cok rahattik kuzenleride gelmis oynadilar her sabah cikip hem bebegi uyutup hem yuruyus yaptik. Eve donus yapinca biraz sıkıldı ezgi ev temizligine basladim cam.kapi sildim halilari yikamaya gonderdim dun aksam ciktik iyi geliyor hepimize ezgi bana da bebege de sarmiyor enerjisini atmis oluyor.okullar kapansin.koye donus yapacagim yine cocuklarla oynarlar, kv vr buyuk anneanne bebegi sallarken bahcede oyun oynuyoruz bu sureci oyle boyle atlatiriz.Bende verdim canım aksam
iyiyiz biraz kıskançlıklar oluyo malesef cıktık parka gidiyoruz beraber hava güzel olduğu zaman siz nasılsınız cikabildiniz mi beraber
Bizimde 3. çekilecek haziran da düzelme olmamışsa orta pedi dedi zaten. Çift takmaya başladım havlu da koyuyorum ama havluyu hiç durdurmuyor. Çıkığı olan bebek bez değiştirirken durmaz derler bizimkinin aksine hoşuna gidiyorCift bez kullandin mi ya da uyurken havluyu rulo yapip bacaklarinin arasina koymayi dene canim. Kizimda xok bunaltmislardi beni ortopedi doktoru normal diyordu cocuk doktoru tekrar istiyordu cift bez kullandimn20 gun ve uyurken havlu koydum bacak arasina. Sonra bir daha ultrason istedi normal dedi doktoru
Yerim onların minik dillerini bizde sürekli konuşuyoruz tepkiler veriyor agulu kardeş çok güzel bisey büyüdükçe daha da sevsinler birbirlerini inşallah.Benimkide diliyle oynayip ses cikarcam derken tukurugu ile tikaniyor saskin esimin ailesi ve benim ailem ,esim ben ve kizimda surekli konusunca daha erken sesler cikarmaya basliyor. Goren sohbet ediyor oğlumla beni asil etkileyen kendine asik eden kizimin halleri bazen muzurluklar yapiyor bazende kardesini savunuyor iyiki dogmus oglum diyorum gorunce sevgisini. Oglanda kizi incelemede bazen asiri ilgiden ciglik atiyor
Uyurken araliyordum bacaklarini o zaman duruyordu ama cift bez zaten etkili canim duzelir insallah .Bizimde 3. çekilecek haziran da düzelme olmamışsa orta pedi dedi zaten. Çift takmaya başladım havlu da koyuyorum ama havluyu hiç durdurmuyor. Çıkığı olan bebek bez değiştirirken durmaz derler bizimkinin aksine hoşuna gidiyor
Merhaba canım sma mamayi bebeğin sevdi mi kabızlık kusma gibi birsey oldumu benimki aptamil ve bebelac içiyor ama eşim israil mali die alma dedi sma mi hipp mi alsam karar veremedim.Ayy incilerine hiç bakmadık, direk optipro olanından aldık. Daha başlamadım bu gece başlayacağım.
Bebeğime daha denemedim ama ben aptamil ile sma yı bardaklarda hazırlayıp kendim test ettim tat olarak çok bir fark yok sma dediklerş kadar kötü tsdı olan bir mama değil, kokusu da ağır değil bana aptamilin kokusu daha ağır geldi.
İnşallah düşer dinde kızım aşı oldu biraz ateş yaptı bizde deSelam kızlar bugün menenjit aşısının ilk dozunu oldu ateşli bebeğim ilaç verdim düşmesini bekliyorum
Sakın olun korkmussunuzdur tabi ki çocuk doktorunuz bilgi verir inşallah ciddi birsey değildirbebeğimi az önce emzirdim. Yatağına yatırırken birden sıçrayıp gözleri kaydı ve donup kaldı 4-5 sn sürdü sarstım eşime bağırdım. Kendini toparladı. Şuan ağlıyorum çok korktum bu neyin nesidir. doktora götüreceğim elim ayağım titriyor