Anladım canım iki dk sonra da olabilir yazınca yediği şeyi diyorsun sandım daAma ben zaten sorduğun soruya cevap yazdım sen yedikten sonrasını söylüyorum. Anne sütüyle geçiyor çocuğa alerjik besin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım iki dk sonra da olabilir yazınca yediği şeyi diyorsun sandım daAma ben zaten sorduğun soruya cevap yazdım sen yedikten sonrasını söylüyorum. Anne sütüyle geçiyor çocuğa alerjik besin
Anladım canım aşı yaptırıp yola çıkmak riskli yuksek ihtimal ateş olur gittiğimde yaptırayım çok teşekkür ettimKurabiyex cnm ben sehirdisinda aile hekimliğinde misafir olarak yaptırdım 2.ay aşılarını. Verem aşısını her yer kendine göre belirli bir günde yapıyor. Görüşüp gittiğin yerde yaptırabilirsin. Bizde ateş yaptı ilk akşam aşırı kustu onun dışında sıkıntı olmadi. Calpol verdik düştük. Yola çıkarken yaptırma nasıl tepki vereceği belli olmaz.
Gazli bir bebekse gaz sıkıştırıyor olabilirKizlar benim bebegim durdk yere cok keyiflifken birden çığlık cigliga agliyo cok korkuyorm
Gazli ama blmyorm ondnmi asiri agliyo bi anda gunde 3-4 kez oluyo bes dakika fln suruyo aglamasi bugun diskisinda mukus gördüm biraz burnu tutuktu balgam olablrmi yoksa enfeksyon yada alerjimi cok stres yaptımGazli bir bebekse gaz sıkıştırıyor olabilir
Evet çok var hemde bugünlerde memeyi alırken çok ağlıyor anlamadm bacaklarını cırpıp duruyor bi yeri agryor ama neresi diyorm ama karnı gaz dolu eminmPeki aşırı bir gazı mı var tüketmediğin halde
Normal canim cokur cokur emiyor benimki de. Ellerini keşfediyorlar iyi birşey aslındaMerhaba kızlar bebeğim 2 aylık oldu bir haftadır elini yumruk yapıp emmeye başladı normal mi
Ac ya da tok farketmiyor
Teşekkür ederim cevabın için ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono danNormal canim cokur cokur emiyor benimki de. Ellerini keşfediyorlar iyi birşey aslında
Mukuslu kaka bizde de var burnumuz doğduğundan beri tıkalı ciğerleri temiz diyo Dr da hırıltısi alerji belirtisi abimiz de alerjik bir çocuk yatkınlık olur serum fizyolojik sık devamlı dedi. Nefes alamadıkları içinde ağlıyorlar ondan da olabilir.Gazli ama blmyorm ondnmi asiri agliyo bi anda gunde 3-4 kez oluyo bes dakika fln suruyo aglamasi bugun diskisinda mukus gördüm biraz burnu tutuktu balgam olablrmi yoksa enfeksyon yada alerjimi cok stres yaptım
Ne demek canım. Ama ilk ikinci farketmiyor inan yine de stres yapıyor insan. Bende kafasını desteksiz tutmamasina taktim 4. aya kadar normal diyorlar ya bakalım. Haziranin başında tekrar kalça ultrasonu çekilecek inşallah düzelmiştir. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin. Siz tekrar gidecek misinizTeşekkür ederim cevabın için ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono dan
2 kez ayrı yerlerde eeg çekildi perşembe tekrar gideceğizNe demek canım. Ama ilk ikinci farketmiyor inan yine de stres yapıyor insan. Bende kafasını desteksiz tutmamasina taktim 4. aya kadar normal diyorlar ya bakalım. Haziranin başında tekrar kalça ultrasonu çekilecek inşallah düzelmiştir. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin. Siz tekrar gidecek misiniz
Benim oğlumda 1 hafta önce diliyle çok oynuyordu hep dışarı çıkarıyordu sanırım yeni keşfetti simdi yapmıyor yeni biseyler öğrenince tekrarlıyorlar.Teşekkür ederim cevabın için ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono dan
Benim ertesi gün etkiliyor bebeğiBesini yedikten ne kadar süre sonra etkisi olur bunu bir türlü anlayamiyorum
Sütün tazyikli geliyor olmasın? Yan yatarak emzirmeyi dene birdeKızlar gaz için nasıl bir diyet uyguladnz anlatrmsnz benm kızımnda bu aralar sık sık uyanıyor 5 dakkada bir neden acaba birde agkayarak savaşıyor resmen emzirecgm zamn neden acaba
Muhtemelen gazdırKizlar benim bebegim durdk yere cok keyiflifken birden çığlık cigliga agliyo cok korkuyorm
Benimkide emiyor çok tatlı oluyorlarMerhaba kızlar bebeğim 2 aylık oldu bir haftadır elini yumruk yapıp emmeye başladı normal mi
Ac ya da tok farketmiyor
Kilo almaması da alerji belirtisi diyorlar bence alerji dr görsün belki süte değilde başka şeye var alerjisi buğday vs gibi?Kızlar size bir sorum olacak. Hamileliğimin 2.ayında ağır laktoz intoleransı başladı bende. Hala hiç süt ürünü tüketmiyorum. Ama artık eser miktarda tüketmeye başladım. Gelelim soruma. Bebeğim 14 haftalıkken pişik oldu ve yaklaşık 3 haftada tüm kremleri deniyip sadece eczanenin kendi hazırladığı ilaçla geçirebildik. O sırada makatında çatlakta oluştu. Dün doktora götürdüm (2,5 aylık) biraz çatlak var gibi dedi. Diğer doktorlar bir şey dememişti ama ben hep şüpheleniyordum acaba hala çatlak mı diye. Yani tee o zamandan hala makatı çatlak demek ki. Kakasını ıkınarak gürültülü yapıyor ama çıkan kaka koyu değil. Gaitasında kan yok ama mukus var. Gazını kendi rahat çıkarıyor. Anne sütü+mama veriyorum. Mama vermeme rağmen kilo alımı az. 2,5 aylık kız bebek 4600 gr (3100 doğmuştu). Cildinde döküntü, kızarıklık vs bir şey yok. Ve 5 dk bensiz duramaz huzursuz bebek. Gündüz 30 dk aralıksız uyusa dünyalar benim olur. Sizce bebeğim allerjik ya da intoleranslı mı? Benim süt ürünü tüketmemem bu durumu örtüyor mu? Çocuk doktoru bir şey demedi. Ona göre başka bir ilde allerji doktoru bulup götüreceğim.
Bizim 37.2 oldu ben verdim şimdi inşallah çık.az dahaKızlar iyi geceler bugün 2 ay aşılarını yaptırdık kizima ateş kaca çıkarsa calpol verilmeli doktorunuz bilgi verdi mi bu konuda
3 Aylikken güzel tutuyorlar diye hatırlıyorum canim mete çok güzel.kaldiriyo kafasını ama bi 5 saniye sonara sallanıp duruyo kafasiKızlar bebeklerinizin motor gelişimleri nasıl. Misal yüzüstü yatırdım mi kafasını kaldırıyor etrafa bakıyor oyuncaklara ilgisi de var takip ediyor seslere tepki veriyor sesli gülmeye de başladı. Yalnız kucağımdayken desteksiz başını tutamıyor. Erken mi ki daha oğlumda hiç hatırlamıyorum ne zaman tuttuğunu ona göre kıyas yapacağım ama
Suan sesler çıkarmaya başladığı için o.diliyle oynamaları bizimkide oynuyo diliyle arkasından ses cikariyo bazenTeşekkür ederim cevabın için ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono dan