2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kurabiyex Kurabiyex cnm ben sehirdisinda aile hekimliğinde misafir olarak yaptırdım 2.ay aşılarını. Verem aşısını her yer kendine göre belirli bir günde yapıyor. Görüşüp gittiğin yerde yaptırabilirsin. Bizde ateş yaptı ilk akşam aşırı kustu onun dışında sıkıntı olmadi. Calpol verdik düştük. Yola çıkarken yaptırma nasıl tepki vereceği belli olmaz.
Anladım canım aşı yaptırıp yola çıkmak riskli yuksek ihtimal ateş olur gittiğimde yaptırayım çok teşekkür ettim

Merhaba kızlar bebeğim 2 aylık oldu bir haftadır elini yumruk yapıp emmeye başladı normal mi
Ac ya da tok farketmiyor

Normal canim cokur cokur emiyor benimki de. Ellerini keşfediyorlar iyi birşey aslında
Teşekkür ederim cevabın için :KK200: ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono dan

Gazli ama blmyorm ondnmi asiri agliyo bi anda gunde 3-4 kez oluyo bes dakika fln suruyo aglamasi bugun diskisinda mukus gördüm biraz burnu tutuktu balgam olablrmi yoksa enfeksyon yada alerjimi cok stres yaptım
Mukuslu kaka bizde de var burnumuz doğduğundan beri tıkalı ciğerleri temiz diyo Dr da hırıltısi alerji belirtisi abimiz de alerjik bir çocuk yatkınlık olur serum fizyolojik sık devamlı dedi. Nefes alamadıkları içinde ağlıyorlar ondan da olabilir.

Teşekkür ederim cevabın için :KK200: ilk bebek olinca herseyi sorguliyorum birde sıçrama irkilmesi hala devam ediyor o da beni endişeli yaptı diliyle de çok oynamaya başladı agzinin icinde evirip ceviriyor bu da normaldir sanırım artık iyice evhamlı oldum birazda tek olmann etkisi sanırım aksama kadar evde bebekle tekiz çoğumuz öyledir tabi korono dan
Ne demek canım. Ama ilk ikinci farketmiyor inan yine de stres yapıyor insan. Bende kafasını desteksiz tutmamasina taktim 4. aya kadar normal diyorlar ya bakalım. Haziranin başında tekrar kalça ultrasonu çekilecek inşallah düzelmiştir. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin. Siz tekrar gidecek misiniz

Ne demek canım. Ama ilk ikinci farketmiyor inan yine de stres yapıyor insan. Bende kafasını desteksiz tutmamasina taktim 4. aya kadar normal diyorlar ya bakalım. Haziranin başında tekrar kalça ultrasonu çekilecek inşallah düzelmiştir. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin. Siz tekrar gidecek misiniz
2 kez ayrı yerlerde eeg çekildi perşembe tekrar gideceğiz

Benim oğlumda 1 hafta önce diliyle çok oynuyordu hep dışarı çıkarıyordu sanırım yeni keşfetti 😊 simdi yapmıyor yeni biseyler öğrenince tekrarlıyorlar.

Kızlar size bir sorum olacak. Hamileliğimin 2.ayında ağır laktoz intoleransı başladı bende. Hala hiç süt ürünü tüketmiyorum. Ama artık eser miktarda tüketmeye başladım. Gelelim soruma. Bebeğim 14 haftalıkken pişik oldu ve yaklaşık 3 haftada tüm kremleri deniyip sadece eczanenin kendi hazırladığı ilaçla geçirebildik. O sırada makatında çatlakta oluştu. Dün doktora götürdüm (2,5 aylık) biraz çatlak var gibi dedi. Diğer doktorlar bir şey dememişti ama ben hep şüpheleniyordum acaba hala çatlak mı diye. Yani tee o zamandan hala makatı çatlak demek ki. Kakasını ıkınarak gürültülü yapıyor ama çıkan kaka koyu değil. Gaitasında kan yok ama mukus var. Gazını kendi rahat çıkarıyor. Anne sütü+mama veriyorum. Mama vermeme rağmen kilo alımı az. 2,5 aylık kız bebek 4600 gr (3100 doğmuştu). Cildinde döküntü, kızarıklık vs bir şey yok. Ve 5 dk bensiz duramaz huzursuz bebek. Gündüz 30 dk aralıksız uyusa dünyalar benim olur. Sizce bebeğim allerjik ya da intoleranslı mı? Benim süt ürünü tüketmemem bu durumu örtüyor mu? Çocuk doktoru bir şey demedi. Ona göre başka bir ilde allerji doktoru bulup götüreceğim.

Son düzenleme:
Besini yedikten ne kadar süre sonra etkisi olur bunu bir türlü anlayamiyorum
Benim ertesi gün etkiliyor bebeği
Kızlar gaz için nasıl bir diyet uyguladnz anlatrmsnz benm kızımnda bu aralar sık sık uyanıyor 5 dakkada bir neden acaba birde agkayarak savaşıyor resmen emzirecgm zamn neden acaba
Sütün tazyikli geliyor olmasın? Yan yatarak emzirmeyi dene birde
Kizlar benim bebegim durdk yere cok keyiflifken birden çığlık cigliga agliyo cok korkuyorm
Muhtemelen gazdır
Merhaba kızlar bebeğim 2 aylık oldu bir haftadır elini yumruk yapıp emmeye başladı normal mi
Ac ya da tok farketmiyor
Benimkide emiyor çok tatlı oluyorlar
Kızlar size bir sorum olacak. Hamileliğimin 2.ayında ağır laktoz intoleransı başladı bende. Hala hiç süt ürünü tüketmiyorum. Ama artık eser miktarda tüketmeye başladım. Gelelim soruma. Bebeğim 14 haftalıkken pişik oldu ve yaklaşık 3 haftada tüm kremleri deniyip sadece eczanenin kendi hazırladığı ilaçla geçirebildik. O sırada makatında çatlakta oluştu. Dün doktora götürdüm (2,5 aylık) biraz çatlak var gibi dedi. Diğer doktorlar bir şey dememişti ama ben hep şüpheleniyordum acaba hala çatlak mı diye. Yani tee o zamandan hala makatı çatlak demek ki. Kakasını ıkınarak gürültülü yapıyor ama çıkan kaka koyu değil. Gaitasında kan yok ama mukus var. Gazını kendi rahat çıkarıyor. Anne sütü+mama veriyorum. Mama vermeme rağmen kilo alımı az. 2,5 aylık kız bebek 4600 gr (3100 doğmuştu). Cildinde döküntü, kızarıklık vs bir şey yok. Ve 5 dk bensiz duramaz huzursuz bebek. Gündüz 30 dk aralıksız uyusa dünyalar benim olur. Sizce bebeğim allerjik ya da intoleranslı mı? Benim süt ürünü tüketmemem bu durumu örtüyor mu? Çocuk doktoru bir şey demedi. Ona göre başka bir ilde allerji doktoru bulup götüreceğim.
Kilo almaması da alerji belirtisi diyorlar bence alerji dr görsün belki süte değilde başka şeye var alerjisi buğday vs gibi?

Kızlar iyi geceler bugün 2 ay aşılarını yaptırdık kizima ateş kaca çıkarsa calpol verilmeli doktorunuz bilgi verdi mi bu konuda

Kızlar bebeklerinizin motor gelişimleri nasıl. Misal yüzüstü yatırdım mi kafasını kaldırıyor etrafa bakıyor oyuncaklara ilgisi de var takip ediyor seslere tepki veriyor sesli gülmeye de başladı. Yalnız kucağımdayken desteksiz başını tutamıyor. Erken mi ki daha oğlumda hiç hatırlamıyorum ne zaman tuttuğunu ona göre kıyas yapacağım ama
3 Aylikken güzel tutuyorlar diye hatırlıyorum canim mete çok güzel.kaldiriyo kafasını ama bi 5 saniye sonara sallanıp duruyo kafasi 🤣🤣
Suan sesler çıkarmaya başladığı için o.diliyle oynamaları bizimkide oynuyo diliyle arkasından ses cikariyo bazen

X