Evet dokunur laktozsuz süt aslında laktaz enzimi eklenmiş süt. Kazeine de alerjisi olabilir mesela sütte bulunanBen süt içsem de laktozsuz içiyorum ama o da mı dokunuyordur bak şimdi aklıma takıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dokunur laktozsuz süt aslında laktaz enzimi eklenmiş süt. Kazeine de alerjisi olabilir mesela sütte bulunanBen süt içsem de laktozsuz içiyorum ama o da mı dokunuyordur bak şimdi aklıma takıldı
Bence sampuandan. Yaglı ve doğal oldugu icin sanırım yağı arıtamıyor mustela. Baska önerisi olan var mi ki yine doğal icerikliBizimde aynı musleranın konak önleyici şampuanı ve yağlı görünüyor sacımız.şampuan kaynaklı olacagı aklıma gelmemüşti hiç
Suan ben de konak olustugunı ın konak sampuanını kullanıyorum sacları yumusacık oluo ve parlıo yaglı bı gorunum yapmadıBizimde aynı musleranın konak önleyici şampuanı ve yağlı görünüyor sacımız.şampuan kaynaklı olacagı aklıma gelmemüşti hiç
Ben almak istiyorum ebebekten alacağım en güvenilir o diyorlarGunaydin kizlar bebeginize kehribar kolye aldiniz/almayi düşünüyor musunuz? Kizimda kullanmadim ama.oglumda almaui dusunuyorum guvenilir bulduğunuz sertifikali site var mi?
Benimki çok ağladı eve gelince etinden et kopar gibi calpol verdik ateş olmadan ağrısı geçsin diye 1 gecede geçti huysuzluğuKızlar 2. ay aşısını yaptıranlara sorum olacak ateş oldu mu olduysa kaç saat içinde oldu asi yaptıracağım ertesi gün uzun yola gitmeyi planlıyoruz ama cesaret edemedim çok fazla
Olabilir kaçamaksız 1 hafta diyetle anlayabilirsinKızlar yazdıklarınızı okudum da benim de aklıma takıldı . Daha geçen gafta götürdük doktora ama şimdi yazılanları okuyunca acaba mı dedim . Benim kızımın da yüzünde sivilce gibi döküntüler var ama doğduğundan beri hep vardı bazen daha azalıyor. Gürültülü kakayı da doğduğundan beri yapıyor . Son 10 gündür de akşam 7-12 arası ağlama krizimiz var karnı tok altı temiz ama devamlı bağırıyor acaba alerjik miyiz biz de
Bende köpük şampuanı var o da aynı hemen yağlanıyorKizlar mustelanın sampuanını kullanıyorum ama saçlarını yağlı bırakıyor ertesi güne yıkanmamış giib oluyor. Vucut bas icin aynı sampuanı kullanıyodum. Saç icin öneriniz var mi? Mustelanın yine köpük sampuanını mı denesem acaba? Konak vs olmadi ama saçlari güzel durmuyor cocugun yağlı gibi hep
Aslında hemen de değil ertesi gün yola çıkmayı planlamıştık ama ilk aydaki gibi olsa düşünmem şimdi 3 tane aşı ateş yapar yolda düşüremezsem diye endişelendim canım keşke sizinki gibi olsa hıc kıyamam hıc birinin canı yanmasın dayanmak zor onlar ağlarkenBiz ayni gun yola ciktik 1 saat icinde, huysuzluk oldu bizde asiri olmadi kilosuna gore doktor calpol oneriyor o oranda verdik ertesi gune biseyi yoktu sadece uykusunda içini cekiyordu agliyordu o kadar. Ozel aacla cikacaksaniz bebgin durumuna bakarak hareket edebilirsin canim. Aracta uyur genellikle bebekler .
Asi olurken cok agladi ama yavrum ic ceke ceke agladi unutamiyorum hic.
Bende araştırdım da misafir olarak yapıyorlarmış diye öğrenmiştim ama net olarak sağlık ocağını arayıp bilgi alacaktım inşallah sizinki gibi değildir uygulama gerçi öyle olsa da kaydı almak zor birşey değil sonuçta2.ay asisi normalde 5indeydi
Ama suan bulunduğumuz yer bayram sonrasına planlamış asilari bu hafta olucaz kismetse.
1 aylik asisini da burda yaptırdik .aile hekimi kaydımizi buraya aldılar.yoksa misafir kabul edilmiyormus covidten dolayi.her yerde boylemi bilmiyorum ama
Erken geçmiş yineertesi gunekalmamış kesle hic olmasa bizim nasıl olacak bakalım acemilik endişeler hepsi bir aradaBen almak istiyorum ebebekten alacağım en güvenilir o diyorlar
Benimki çok ağladı eve gelince etinden et kopar gibi calpol verdik ateş olmadan ağrısı geçsin diye 1 gecede geçti huysuzluğu
Olabilir kaçamaksız 1 hafta diyetle anlayabilirsin
Bende köpük şampuanı var o da aynı hemen yağlanıyor
Bugün toplantı yapılacakmış konuyla ilgili idari izinlilerde katılım sağlayacakmış bakalım bizde nasıl bir yol izlenecekIdari izinli oluyoruz ama benim calistiim.kurumda kagit uzeri idari izin 4 kadiniz 10 yas alti çocuğu olan haangimizr verecek. Donusumlu bile calisamiyor arkadaslar. Kurumun nasil yontem izler bilemiyorum canim. Cogu yerde lafta kaliyor bu uygulama
Musleranın konak önleyici dısında bir şampuanı daha var deneyim yazarım .doğal sampuan az köpürür diye biliyorum.bu baya baya iyide köpürüyor aslındaBence sampuandan. Yaglı ve doğal oldugu icin sanırım yağı arıtamıyor mustela. Baska önerisi olan var mi ki yine doğal icerikli
Yumusacık olmasına katılıyorum ama ertesi gün bizde yağlı görünüm oluyor maalesefSuan ben de konak olustugunı ın konak sampuanını kullanıyorum sacları yumusacık oluo ve parlıo yaglı bı gorunum yapmadı
Besini yedikten ne kadar süre sonra etkisi olur bunu bir türlü anlayamiyorumAlerjen ürün yedikten sonra döküntü oluyorsa yediğiniz ürüne alerjisi olabilir
Değişiyor 2 dk sonra tepki gösteren var 2 saat sonra var birde bir kaç gün sonra. Mesela bizimki geç tepkili 1-2 saat sonra tepki oluyor özellikle bağırsaklarda. Zaten o yüzden 3 gün kuralını benimsemişler. Tabi alerji konusu çok derin arkadaşımın kızı alerjikti mesela 7 ay havuç yedirmiş o 7 ay boyunca dokunmayan havuç 7 aydan sonra dokunmaya başlamış ve alerjisi çıkmış havuca. Kesmek zorunda kaldıBesini yedikten ne kadar süre sonra etkisi olur bunu bir türlü anlayamiyorum
Süt ve süt ürünlerini bir süre kullanmayabilirsin veya az tüketebilirsin. Süt içmemeye özen göster genelde çiğ süt daha çok dokunuyor gaz yapıyorKızlar gaz için nasıl bir diyet uyguladnz anlatrmsnz benm kızımnda bu aralar sık sık uyanıyor 5 dakkada bir neden acaba birde agkayarak savaşıyor resmen emzirecgm zamn neden acaba
Süt ve süt ürünlerini bir süre kullanmayabilirsin veya az tüketebilirsin. Süt içmemeye özen göster genelde çiğ süt daha çok dokunuyor gaz yapıyor
Peki aşırı bir gazı mı var tüketmediğin haldeBen zaten süt ürünleri çok yemem
Kuzm sadce yumrta
Canım günde 2 saatlik 1 uykusunu mutlaka yüz üstü yatır tam insan gibi değil ama tutabilmeliKızlar bebeklerinizin motor gelişimleri nasıl. Misal yüzüstü yatırdım mi kafasını kaldırıyor etrafa bakıyor oyuncaklara ilgisi de var takip ediyor seslere tepki veriyor sesli gülmeye de başladı. Yalnız kucağımdayken desteksiz başını tutamıyor. Erken mi ki daha oğlumda hiç hatırlamıyorum ne zaman tuttuğunu ona göre kıyas yapacağım ama
4 aylıkken desteksiz tutabiliyorlarKızlar bebeklerinizin motor gelişimleri nasıl. Misal yüzüstü yatırdım mi kafasını kaldırıyor etrafa bakıyor oyuncaklara ilgisi de var takip ediyor seslere tepki veriyor sesli gülmeye de başladı. Yalnız kucağımdayken desteksiz başını tutamıyor. Erken mi ki daha oğlumda hiç hatırlamıyorum ne zaman tuttuğunu ona göre kıyas yapacağım ama
Ben anne sütü aldıktan sonrayi sormuştum pardon ya yanlış anladım sanırımDeğişiyor 2 dk sonra tepki gösteren var 2 saat sonra var birde bir kaç gün sonra. Mesela bizimki geç tepkili 1-2 saat sonra tepki oluyor özellikle bağırsaklarda. Zaten o yüzden 3 gün kuralını benimsemişler. Tabi alerji konusu çok derin arkadaşımın kızı alerjikti mesela 7 ay havuç yedirmiş o 7 ay boyunca dokunmayan havuç 7 aydan sonra dokunmaya başlamış ve alerjisi çıkmış havuca. Kesmek zorunda kaldı
Sorun değilBen anne sütü aldıktan sonrayi sormuştum pardon ya yanlış anladım sanırım
Ama ben zaten sorduğun soruya cevap yazdım sen yedikten sonrasını söylüyorum. Anne sütüyle geçiyor çocuğa alerjik besinBen anne sütü aldıktan sonrayi sormuştum pardon ya yanlış anladım sanırım