- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dil bagı benim bebegimdede var arada peoblem yasıyoruz emmesinde ama bazen sorun olmuyor. Dilbagı operasyonunun bir zorlugu var mı bebek içinMerhaba kızlar bizde 10 günlük olduk ama cok zor günler geçirdik ilk gün oksijen tüpüne bağladılar anestezi yüzünden bebeğimle ten teması kuramadık ama akşama doğru düzeldim hemen sütüm geldi emzirdim 2.gün meme reddi yaşadık mama verdik sarılık çıktı iki gün sonra kontrol icin cocuk doktoruna gittiğimizde kızımın dil bağı olduğunu söyledi ve kbbye yönlendirdi dil altını kestirdik ama kestirdiğim gün direk anne sütünü aldı mama vermedik ama sarılık 15lerde detaylı kan testleri yapıldı uyuşmazlık, anne baba kan grupları, alerjik testler hersey normal çıktı yarın kontrol var . Mama karşıtı bizim doktorda sürekli anne sütü diyordu pompa , rezene çayı,incir suyu, bol su ile süt geldi meme reddi yaşayanlar dil bağını kontrol ettirsinler benim oylelikle anne sütüne tekrar dönduk
Buraya da yaz canım ya uygularız bende götürücem perşembe bende sormayı düşünüyorumBende bazen geceleri hissediyorum zor nefes aldığını yarın doktora gideceğiz sorayim ne önerecek bakalım
Ben de stok yapmak için sütümü arttırmaya çalışıyorum, geçen hafta mayya marka arpa mayası aldım hap gibi içiliyor, çok arttırdı sütümü, sanırım Solgar'ın da var, ekmek mayası, bira mayası olarak da geçiyor, ancak alkol falan içermiyor tabi ki.Merhaba kızlar dün gece ılkkez açlıktan uyuyamadi buzluga 80 ml koymustum onu çıkardım üstünde emdi yine öyle uyudu
Süt artırıcı bir çay vs be onerirsiniz birde normal dogum sonrasi hemoroid başlangıcı oldum krem olarak tavsiye edeceguniz var mi
Çok teşekkür ederim yazdıklarınızın herbiri kıymetliBen de stok yapmak için sütümü arttırmaya çalışıyorum, geçen hafta mayya marka arpa mayası aldım hap gibi içiliyor, çok arttırdı sütümü, sanırım Solgar'ın da var, ekmek mayası, bira mayası olarak da geçiyor, ancak alkol falan içermiyor tabi ki.
Hemoroid için de doktor doğumdan sonra bana procto glyvenol krem yazmıştı, 4-5 gün içinde geçti, doktorunuza sorabilirsiniz bu kremi
Bu arada sling almıştım ama kullanamadım bebeğim pek rahat edemedi, yine nuna kanguru almıştım, onu çok beğendim ama baya ağır bir ürün, bi yerlere giderken yanıma almak zor oluyordu, ben de baya araştırıp neko kanguru aldım, hem çok hafif hem de çok kolay takılıyor, buna benzer şekilde kullanılan başka markalar da var, velhasılı aya göre ayarlanır ergonomik kanguru modellerini tavsiye ederim.
Bende onun cayini kullaniyorum emzirme danismasi instagram hesabi dilruba hanimin onerdigi dilek hani ile whatsaptan iletisime geçtim sorunsuz hemen geldi ertesi gun elimdeydim. Istersen ozelden gonderirimÇok teşekkür ederim yazdıklarınızın herbiri kıymetli
Atagin uzerine birde asi eklenecek ben yandim icini ceke ceke agliyor simdiden o zaman ne yapacağım bakalim.bazen oluo oyle ataklar cnm bızımkı de aglama krızlerın de beynım yandı ıns cabuk gecerr
Ben de dılrubanın cayını ıcıyorum , onun yanında her gun 1 bardak şalgam ve kara erık kompostosu ıcıyorum .. benm de süt cok deıldı ama sımdi gunu kurtarıyır gece de emzırdıkten snra dıger gögus cok dolu oluyor onu sagıyorum 160 fln cıkıyorMerhaba kızlar dün gece ılkkez açlıktan uyuyamadi buzluga 80 ml koymustum onu çıkardım üstünde emdi yine öyle uyudu
Süt artırıcı bir çay vs be onerirsiniz birde normal dogum sonrasi hemoroid başlangıcı oldum krem olarak tavsiye edeceguniz var mi
Bızım de haftaya aşı ıns huzursuzluk olmaz .. hepımızın bebeleri uslu gazsızzz bol bol uyumalı olsun:)Atagin uzerine birde asi eklenecek ben yandim icini ceke ceke agliyor simdiden o zaman ne yapacağım bakalim.
Biz yaptirmak istiyoruz canim bende ilk cocugumda yaptirmadim ama mevsim donusu virusler su dan gelebilecek.Mrb bugn 2.ay asimizi olduk 3. Ayda asi yok rotavirus asisi var istege bagli ama oneririm dedi ebemiz oglumda yaptirmadm ama kizima yaptrmayi dusunuyorm sizlerde yaptrcakmisiniz
Insallah canimmbelki bir gun bol bol uyurlar bugun ben kotuyum basim.cok agriyor esim gelsede 1 saat uyusam.gececkBızım de haftaya aşı ıns huzursuzluk olmaz .. hepımızın bebeleri uslu gazsızzz bol bol uyumalı olsun:)
Ben aksam yaptıryorum hep kafasina şapkasını tak üstünü ört bisey olmaz canımEşim de dio banyoyu akşamları yaptıralım da geceleri uyusun sen de rahat edersin die. Akşamları serin hala o yüzden cesaret edemiom gündüzleri banyo yaptırıom genelde. Bi kaç gün daha ısınsın havalar aksamları yaptırırım bende.
Aynen cnm valla havalar da ısınıyor hemde iyi olur.
Hayırdır nesi var, atak haftasında filan mı acaba? Emerken vs uyuyor mu?Kafayı yemek üzereyim. Dün sabah 6dan beri toplasan 1 saat uyudu. Uyumuyor. Ağlıcam ya. Emzirdim doymuyor belki die az bşy mama da verdim. Yok uyumuyor ya gözlerini kırpmıyor
Benimde daha 1 aylık olduk ama emzirmezsem 60 ml çıkıyor tek memeden ilk haftadan beri ama emzirirsem 30 ml filan çıkıyor. İki memeden 90 ml çıkıyor toplamda ikisini 30 40 dk sağıyorum yani 15 20 dk sağıyorum bir memeyi bazen 10 dk.Ben de dılrubanın cayını ıcıyorum , onun yanında her gun 1 bardak şalgam ve kara erık kompostosu ıcıyorum .. benm de süt cok deıldı ama sımdi gunu kurtarıyır gece de emzırdıkten snra dıger gögus cok dolu oluyor onu sagıyorum 160 fln cıkıyor
Dünden beri şükür maşallah iyi. Banyo yaptırcam hergün öyle rahat edio sanırım. Olmazsa kovaya sıcak su koyup içinde bekletcem biraz. Belki öyle de rahat eder cnm.Hayırdır nesi var, atak haftasında filan mı acaba? Emerken vs uyuyor mu?
Ben bu mesaji gorup 40 gunlukken yaptirdim bi saat bile olmadan emzirdim iki gun icindede hemen iyilesti doktor sabah aksam 4 gun kantoron yagi bastir demisti dilinin altina iki gun uaptim tamamn iylestigi icin 4 gune bile gerek olmadi surekli aklma takilcagina kurtulmus olduk cok basit ni operasyon sadece uyusturrken sıkıntı igne yaparken agladiDil bagı benim bebegimdede var arada peoblem yasıyoruz emmesinde ama bazen sorun olmuyor. Dilbagı operasyonunun bir zorlugu var mı bebek için