2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn canım :))

Motivasyonumu yarın kv kp görümce varlığnda da korumak dileğiyle

Peki her gidişinde muayene ücreti alınıyor mu nasıl yapıyorsunuz?

Suyun nasıl bitmiş, hiç sızdığını filan hissetmedin mi?
Sordum onu o öyle çamaşır ıslanmasıyla belli olmaz dedi. Kızımda çamaşırım çok ıslanıyodu brn anlamamışım diye düşünmüştüm hep ama bunda öyle bir şey de olmadı. Geçen hafta çok iyi dedi bu hafta birden bire nasıl olduysa bitmiş.

Benle mi alakalı dedim. Tam nedeni bilinmiyor belki plasenta yetmezliğidir belki romatizma sebep oluyordur dedi.

Canım ya metelerin kaderi heralde bu kilolu bebek olacaklar maşallahgrupta 4 mete var 4üde maşallah yani

Peki her gidişinde muayene ücreti alınıyor mu nasıl yapıyorsunuz?
Hayır her gidişimde vermiyorum mesela pazartesi günü ödedim salı gidince ödemedim kontrol randevusu da almadım araya sıkıştırdı. Cumartesi gittiğimde de kontrol muayenesi süresi içinde olacağım için ödeme yapmayacağım. 10 gün içinde 2. Kez gidince gidince ücret ödenmiyor.

Kızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükür biz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Maşallah Sağlıkla büyütün prensesinizi 2 haftada olsa şükür atlatmışsınız darısı bizlere sancılarınızı çok hissetmişmiydiniz muayeneye gitmeden önce

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt kızını

Maşallah Sağlıkla büyütün prensesinizi 2 haftada olsa şükür atlatmışsınız darısı bizlere sancılarınızı çok hissetmişmiydiniz muayeneye gitmeden önce
Çok teşekkürler sancılarımı kasılma olarak hissettim. Ama geceden en net belirti sanki aşırı gaz sancım varmış gibiydi. Ve bugün tüm gün karnım taş gibiydi, hiç yumuşama olmamıştı. Birşeylerin farklı olduğunu hissetmiştim.

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hissetmiş miydin hiç sancıları kontrol öncesi? Yatış dan sonra nasıl ilerledi süreç? Benim de haftaya kontrolüm var ne güzel bi geliş olmuş seninki Tekrardan sağlıkla büyüt kızını inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün İnş sağlıklı uzun hayırlı ömrü olur bebeğinin iyi olmanıza sevindim. Ve şuan tam dediğin ağrıları yaşıyorum gaz sancım var gibi sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi zırt bırt tuvalete gittim ama hiç bişi yol sadece o his var karnımda. Bağırsak ağrısı doğumla bi ilgisi varmı diye gece gece araştırırken şimdi senin mesajı gördüm. 37.haftamdayım. Tedirgin oldum doğumla alakalı olabilirmi acaba ki

Amin canım, allah sizede nasip etsin gece aşırı gaz sancım varmış gibi hissettim, ve gündüz karnım taş gibiydi, hiç rahatlamadı, anlamıştım birşeylerin farklı olduğunu. 18de yatış yapıldı. 19:30da doğdu, 20:00 da odamızdaydık ikimizde spinal epidural kombine anestezi yapıldı. Hiç hissetmedim, ilk anına şahit olmak çok müthiş bir duyguymuş. Allahım sizede yaşatsın inşallah

Ya dimi iyice stres olduk. Sıkma sen canını minyon olsunlarda sağlıklı olsunlar.

Çok sağol canım aminn inşallah bende tüm gece tuvalete gittim acaba var mı diye, yoktu. Muayene ederken karnım okadar serttiki doktorum gaz sancısına benzer sancın oldu mu dedi. Kendi bildi, şaşırdım. Benimki bağlantılıydı ama herkesin bünyesi farklı, doktoruna danış istersen için rahat etsin.

Sabaha kadar geçmezse bende danışayım olmadı. Çünkü hiç iyi değilim şuan.. Çok tşk ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…