2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım 40ta gelişim tamamlanıyor sonrası sadece kilo 😄 ben o konudan düşünmüyorum zaten benim bıdık minyon ya 🙈 ama sizin maşallahınız varr🙈 şu kaka muhabbeti beni geriyor 😑
Evet bide kaka konusu var inşallah korktuğumuz hicbirsey olmaz canım sürekli kafamızda birşeyler var hamileliğin başından beri hiç bitmedi 😅
Tez zamanda inş sen de kavusurrsun😍💕
Aminnn inşallah canım 😍
Canım ya metelerin kaderi heralde bu kilolu bebek olacaklar maşallah🧿🤣grupta 4 mete var 4üde maşallah yani🧿🧿🧿🥰
Maşallah hepsine 😍😍😍😍

Sağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800

Merak edip soran arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Doğum bu sabah 10:43 de ancak oldu. Çarşamba yatış oldu cuma ancak doğdu baya inatçı çıktı. Yinede kavuştuk cok şükür sağlıklıyız ikimiz de.3450 gr 53 cm doğdu denizim.

Kızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰 biz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim 🥰 Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür 🙏🏻🙏🏻 @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤😂 allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Kizlarrr hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsun 🥰🥰

Kızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰 biz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim 🥰 Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür 🙏🏻🙏🏻 @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤😂 allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤️

Amin canım, allah sizede nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 gece aşırı gaz sancım varmış gibi hissettim, ve gündüz karnım taş gibiydi, hiç rahatlamadı, anlamıştım birşeylerin farklı olduğunu. 18de yatış yapıldı. 19:30da doğdu, 20:00 da odamızdaydık ikimizde 🙏🏻🙏🏻 spinal epidural kombine anestezi yapıldı. Hiç hissetmedim, ilk anına şahit olmak çok müthiş bir duyguymuş. Allahım sizede yaşatsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Tam anlamadım canım spinal epidural kombine anestezi demişsin ya sezaryan mı oldu? Normal doğum mu 🙈tam takip de edemediğğmden grubu istediğin doğum şeklini bilmiyor olabilirim

Yaa maşallah sizee😍❤ Kızının mis kokusundan çek benim için de içine 🤗 Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah.🌸 Darısı başımıza😊

Canım öncelikle hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün İnş sağlıklı uzun hayırlı ömrü olur bebeğinin iyi olmanıza sevindim. Ve şuan tam dediğin ağrıları yaşıyorum gaz sancım var gibi sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi zırt bırt tuvalete gittim ama hiç bişi yol sadece o his var karnımda. Bağırsak ağrısı doğumla bi ilgisi varmı diye gece gece araştırırken şimdi senin mesajı gördüm. 37.haftamdayım. Tedirgin oldum doğumla alakalı olabilirmi acaba ki
Benimde oyle baslamisti canim sonra sancilarim basladi 37+5 te dogurdum😊

Evet bide kaka konusu var inşallah korktuğumuz hicbirsey olmaz canım sürekli kafamızda birşeyler var hamileliğin başından beri hiç bitmedi 😅
Bitmedi gerçekten 😂 beni bu çok düşünmek bitirdi yıldırdı miniğim gelse gözüm sağlıklı olduğunu görse derin bir oh çekeceğim 🙈😄 Hayırlısı olsun hepimiz için-🙈

Gözünaydın canım. Saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım 🤲

Senin takvim gitmis bende gecmisten okuyordum aaa dedm dogurdu heralde😀 takvimini gormeyince neyse sayili saatler veya son birkac gun diyelim canim😍
Ah keşke öyle olsaydı😄 takvim gitti ama bebeğim gelmedi 🙈 kendimi 39dan itibaren doğuracak gibi hissediyordum o yüzden şu 1 hafta geçmedi resmen. Gece kasılmaları devam eder sabaha sıklaşır diye hayaller kurdum ama hiç devam da etmedi 1 2 saat sürüp geçti 😄 1 haftadır her gece yalancı sancılar ile uğraştım ama dün gece o da olmadı ilk defa ve çok şaşırdım 🙈 benim kızım gelmeyecek galiba 😕😄

Canım çok sevindim sağlıkla büyüt yavrunu ❤️😍

Ben de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..

Şuan memeye alıştırmak geçiyor zaman.. Hem süt gelsin hem de bebek memeyi tutabilsin diye uğraşıyoruz.. Benm de gaz sancım var sol karnımda.. 3 kere yürümek için kalktım ama benim için cidden zor oluyor soldaki ağrı nedeniyle .. Ama hop diye kalkanlar da var.. Daha 24 saat geçmedi bakalım:)

Allah kalanlara yardım etsin.. Sezaryen den korkacak bir şey yok, damar yolu açmak spinal iğnesinden daha acılı, anesteziden korkmayın. Sonrasında asıl macera başlıyor.. Emzirmek gibi:)

X