Evet bide kaka konusu var inşallah korktuğumuz hicbirsey olmaz canım sürekli kafamızda birşeyler var hamileliğin başından beri hiç bitmediAynen canım 40ta gelişim tamamlanıyor sonrası sadece kiloben o konudan düşünmüyorum zaten benim bıdık minyon ya ama sizin maşallahınız varr şu kaka muhabbeti beni geriyor
Aminnn inşallah canımTez zamanda inş sen de kavusurrsun
Maşallah hepsineCanım ya metelerin kaderi heralde bu kilolu bebek olacaklar maşallahgrupta 4 mete var 4üde maşallah yani
Sağ salim doğurdum kızlar çocuklar yanımda kız 2250 erkek 2800
Merak edip soran arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Doğum bu sabah 10:43 de ancak oldu. Çarşamba yatış oldu cuma ancak doğdu baya inatçı çıktı. Yinede kavuştuk cok şükür sağlıklıyız ikimiz de.3450 gr 53 cm doğdu denizim.
Kizlarrr hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsunKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Anladım canım hakkında hayırlısı olsunYa o anda sebebini yazmamışım özür dilerim çok telaşlıydım :) suyum bitmiş
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Tam anlamadım canım spinal epidural kombine anestezi demişsin ya sezaryan mı oldu? Normal doğum muAmin canım, allah sizede nasip etsingece aşırı gaz sancım varmış gibi hissettim, ve gündüz karnım taş gibiydi, hiç rahatlamadı, anlamıştım birşeylerin farklı olduğunu. 18de yatış yapıldı. 19:30da doğdu, 20:00 da odamızdaydık ikimizde spinal epidural kombine anestezi yapıldı. Hiç hissetmedim, ilk anına şahit olmak çok müthiş bir duyguymuş. Allahım sizede yaşatsın inşallah
Yaa maşallah sizeeKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Benimde oyle baslamisti canim sonra sancilarim basladi 37+5 te dogurdumCanım öncelikle hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün İnş sağlıklı uzun hayırlı ömrü olur bebeğinin iyi olmanıza sevindim. Ve şuan tam dediğin ağrıları yaşıyorum gaz sancım var gibi sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi zırt bırt tuvalete gittim ama hiç bişi yol sadece o his var karnımda. Bağırsak ağrısı doğumla bi ilgisi varmı diye gece gece araştırırken şimdi senin mesajı gördüm. 37.haftamdayım. Tedirgin oldum doğumla alakalı olabilirmi acaba ki
Bitmedi gerçektenEvet bide kaka konusu var inşallah korktuğumuz hicbirsey olmaz canım sürekli kafamızda birşeyler var hamileliğin başından beri hiç bitmedi
Senin takvim gitmis bende gecmisten okuyordum aaa dedm dogurdu heraldeYaa maşallah sizee❤ Kızının mis kokusundan çek benim için de içine Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. Darısı başımıza
Canım hadi inşallah saglıcakla kucagına alırsınAra ara uyanıyorumm :) gec kalırız alarma kalkamam korkusu snrm :))
Gözünaydın canım. Saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah AllahımKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Ah keşke öyle olsaydıSenin takvim gitmis bende gecmisten okuyordum aaa dedm dogurdu heraldetakvimini gormeyince neyse sayili saatler veya son birkac gun diyelim canim
Canım çok sevindim sağlıkla büyüt yavrunuKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
39 damı alacak bebeğini sezeryan miAy doğuranları gördükçe ben heyecanlanıyorum ne agri var ne başka bir şeydaha iki hafta var
Evet sezeryan 38 dolsun diye iki haftam var tabi erken gelmezse39 damı alacak bebeğini sezeryan mi
Sezeryan sizmi istediniz benim doktorum normal dediEvet sezeryan 38 dolsun diye iki haftam var tabi erken gelmezse
Hemoroid var ileri derece şuan ve iki sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum onları değerlendirdi ayrıca tüp bebek olunca oyle bir karar aldıkSezeryan sizmi istediniz benim doktorum normal dedi