2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bugün zamanın bitti hadi bakalım gelsin artık sen çıkma artık valla doğuruverirsin bi köşede kontrolün ne zaman

Maşallah canım gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun

Hayırlı olsun canım

Burdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayinca
Sali günü dogum heycan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum bakalım hayırlısıyla gelsin insallah

Gozun aydın Allah analı babalı büyütsün
Efsun64 sağlıkla alirsin inşallah kucagina haber ver bizlere

Canım benim kızımda 10 günlük oldu . Sütüm yeni yeni artıyor . Ama memeyi tutmakta hala çok zorlanıyoruz . Tutamadığı için ağlama krizi geçiriyor her defasında . Emzirmekte hayal oluyor tabi Sütün daha rahat gelmesi için göğüslerime sıcak su torbası tutuyorum işe yarıyor . bir göğsümü emzirirken diğeri mutlaka akmaya başlıyor . Tabi günde gelen sütü toplasan 50 cc etmez benim yalnızca spinal oldu . İlk gün korkudan çok yürüyemedim ama ertesi gün iyiydim . Şimdi tüm işlerimi hallediyorum çok şükür

Canım bugün kontrolün vardı sanırım . Ne dedi doktorun . Sancın var mı biraz biraz

Ultrason ölçümlerine hiç takılma canım. Benim 36 da 2500 dedi 37 de 3,600 dedi. Bende senin gibi şaşırdım bi haftada bir kilo almış olamaz diye doktorda önceki ölçüm hatalı olabilir dedi. Tam 38 de 3100 gr doğdu.

O bende de çok oluyordu canım. Spinalden dolayı Ya kalkamazsam yürüyemezsem diye ama çok şükür atlattım sende atlatırsın inşallah bebeğini düşün sadece ona kavuşacağını düşününce herşeyi unutuyorsun.

Benimde oyle baslamisti canim sonra sancilarim basladi 37+5 te dogurdum
Nekadar sürüyo ki bu sancılar bugün oldu yarın doğum mu oluyo mesela. Benim sabaha karşı geçti çünkü. Şuan bi sıkıntı kalmadı ama gece okadar çok rahatsızdımki korkuyırum heran

Ya İnş benim usg görüntüleri de böyle hatalıdır yanılma payı vardır da şu fl konusu şaşırtır beni. Bende ona takıyorum boy olarak nekadardı sizin. Fiziksel özellikten ziyade ben taramadan dolayı korkuyırum fl den

Bitmedi gerçekten beni bu çok düşünmek bitirdi yıldırdı miniğim gelse gözüm sağlıklı olduğunu görse derin bir oh çekeceğim Hayırlısı olsun hepimiz için-
Bende ya.. Sağlıklı olduğunu bi görsem artık.. Ki ben okadar sarsıldımki sanırım ömürleri boyunca sağlıkları konusunda hep evhamlı olcakmşım gibi geliyo. Önceden daha rahat bi anneydim hayata karşı daha güçlü olması için dik dururdum şimdi 3 yaşındaki çocupum düştüğünde filan aşırı panikliyorum kafa gitti artık bende hepten:) tam tersi davranmaya başladım

Burdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayinca
Sali günü dogum heycan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum bakalım hayırlısıyla gelsin insallah
Ya planlı olsun istiyorum bende. Şu gün doğum olcak desin bende Ogün gideyim :) ani gelişleri beni aşırı tedirgin ediyo

Bugün kontrolümüz vardı eve ancak geldim 2 defa nst çekilince işler uzadı
Sancım tabiki yine yok. Doktorum artık bi plan yapalım 40 haftan doldu dedi bence de yapalım dedim pazartesi yatış yapıyoruz suni sancı için. Suyumuz biraz azalmaya başladı yine, çok beklemek istemedik zaten bekleme aşaması çok stresli oldu benim için. 2. Nst doğumhanede çekildi orayı da görmüş oldum ama bugüne kadar hayal etmedigim birşeyle karşılaştım çok üzgünüm. Sancı doğumhanede verilelcekmiş odada değil ve doğumhane kısmına eş alınmıyor saatlerce tek kalacağım, zemin kat olduğu için telefonda çekmiyor. Ebe dinlenme araları olacak o aralarda kapıda görüşebilirsiniz dedi hiç böyle hayal etmemiştim eşim yanımda olur doğuma kadar sanıyordum. Hayırlısı olsun herşeyin.
Bebeğimin kilosu 2975 çıktı doktorum ölçemediğini bu yüzden geçen haftadan az çıktığını söyledi. Bir de küçük tansiyonum yüksek çıktı o yüzden biraz hastanede bekledik düşmese seni eve yollamazdım dedi ama düştü sonradan. Haberler bu şekilde.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…