- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
Kız bugün zamanın bitti hadi bakalım gelsin artıkOh ne güzelbenimde bugün çıkasım geldi ama olmadık bir yerde suyum falan gelir mi acaba diye korktum çıkmadım Muallimez doğum yaptı çok şükür Darısı bizlerin başına inşallah. Benim gece kasılmaları devam ama bugünkü daha başlamadı vakti var
Maşallah canım gözün aydın hayırlı sağlıklı evlat olsunBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Şuan memeye alıştırmak geçiyor zaman.. Hem süt gelsin hem de bebek memeyi tutabilsin diye uğraşıyoruz.. Benm de gaz sancım var sol karnımda.. 3 kere yürümek için kalktım ama benim için cidden zor oluyor soldaki ağrı nedeniyle .. Ama hop diye kalkanlar da var.. Daha 24 saat geçmedi bakalım:)
Allah kalanlara yardım etsin.. Sezaryen den korkacak bir şey yok, damar yolu açmak spinal iğnesinden daha acılı, anesteziden korkmayın. Sonrasında asıl macera başlıyor.. Emzirmek gibi:)
Hayırlı olsun canımBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Şuan memeye alıştırmak geçiyor zaman.. Hem süt gelsin hem de bebek memeyi tutabilsin diye uğraşıyoruz.. Benm de gaz sancım var sol karnımda.. 3 kere yürümek için kalktım ama benim için cidden zor oluyor soldaki ağrı nedeniyle .. Ama hop diye kalkanlar da var.. Daha 24 saat geçmedi bakalım:)
Allah kalanlara yardım etsin.. Sezaryen den korkacak bir şey yok, damar yolu açmak spinal iğnesinden daha acılı, anesteziden korkmayın. Sonrasında asıl macera başlıyor.. Emzirmek gibi:)
Aminn inşallah kuzumBitmedi gerçektenbeni bu çok düşünmek bitirdi yıldırdı miniğim gelse gözüm sağlıklı olduğunu görse derin bir oh çekeceğim Hayırlısı olsun hepimiz için-
Burdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayincailknurrr22 Birdilimkek kızlar iyisinizdir inşallah sizi sessiz gördüm sanki biraz
@jelibon01 Yarın doğum kaçta olacaktı heyecan var mı?
@Atart Çok yoğunsundur muhtemelen ama merak da ediyorum nasılsınız acaba
Gozun aydın Allah analı babalı büyütsünBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Anladım teşekkürlerHemoroid var ileri derece şuan ve iki sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum onları değerlendirdi ayrıca tüp bebek olunca oyle bir karar aldık
Canım benim kızımda 10 günlük oldu . Sütüm yeni yeni artıyor . Ama memeyi tutmakta hala çok zorlanıyoruz . Tutamadığı için ağlama krizi geçiriyor her defasında . Emzirmekte hayal oluyor tabiBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Canım sağlıkla gelsin inşallah minnak . Çok az kalmış yavruna kavuşmaya inşallahBurdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayinca
Sali günü dogum heycan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum bakalım hayırlısıyla gelsin insallah
Canım bugün kontrolün vardı sanırım . Ne dedi doktorun . Sancın var mı biraz birazOh ne güzelbenimde bugün çıkasım geldi ama olmadık bir yerde suyum falan gelir mi acaba diye korktum çıkmadım Muallimez doğum yaptı çok şükür Darısı bizlerin başına inşallah. Benim gece kasılmaları devam ama bugünkü daha başlamadı vakti var
Ultrason ölçümlerine hiç takılma canım. Benim 36 da 2500 dedi 37 de 3,600 dedi. Bende senin gibi şaşırdım bi haftada bir kilo almış olamaz diye doktorda önceki ölçüm hatalı olabilir dedi. Tam 38 de 3100 gr doğdu.Kızlar kontrolden geldim ben . 15 Mart kesinleşti . Ya ben bu ultrason ölçümlerini anlamıyorum geçen hafta 2815 g gelmişti bu hafta 2885 . Koca 1 hafta geçti 70 g farketmiş . Doktora sordum geçen haftaki ölçüm de yanlış olabilir dedi . Kafam karışıyor böyle olunca ya
O bende de çok oluyordu canım. Spinalden dolayı Ya kalkamazsam yürüyemezsem diye ama çok şükür atlattım sende atlatırsın inşallah bebeğini düşün sadece ona kavuşacağını düşününce herşeyi unutuyorsun.Yarın belli olcak sanırım çatı muanesinden sonra. Sezaryen olursa 39da alırım dedi bnm Dr da. Düşündükçe gün yaklaştıkça korkmaya başladım. Kafam da birsürü senaryo kuruom. Ya bşy olursa doğumda die Allah korusun
Nekadar sürüyo ki bu sancılar bugün oldu yarın doğum mu oluyo mesela. Benim sabaha karşı geçti çünkü. Şuan bi sıkıntı kalmadı ama gece okadar çok rahatsızdımki korkuyırum heranBenimde oyle baslamisti canim sonra sancilarim basladi 37+5 te dogurdum
Ya İnş benim usg görüntüleri de böyle hatalıdır yanılma payı vardır da şu fl konusu şaşırtır beni. Bende ona takıyorum boy olarak nekadardı sizin. Fiziksel özellikten ziyade ben taramadan dolayı korkuyırum fl denUltrason ölçümlerine hiç takılma canım. Benim 36 da 2500 dedi 37 de 3,600 dedi. Bende senin gibi şaşırdım bi haftada bir kilo almış olamaz diye doktorda önceki ölçüm hatalı olabilir dedi. Tam 38 de 3100 gr doğdu.
Bende ya.. Sağlıklı olduğunu bi görsem artık.. Ki ben okadar sarsıldımki sanırım ömürleri boyunca sağlıkları konusunda hep evhamlı olcakmşım gibi geliyo. Önceden daha rahat bi anneydim hayata karşı daha güçlü olması için dik dururdum şimdi 3 yaşındaki çocupum düştüğünde filan aşırı panikliyorum kafa gitti artık bende hepten:) tam tersi davranmaya başladımBitmedi gerçektenbeni bu çok düşünmek bitirdi yıldırdı miniğim gelse gözüm sağlıklı olduğunu görse derin bir oh çekeceğim Hayırlısı olsun hepimiz için-
Aynen bende:)))Ay doğuranları gördükçe ben heyecanlanıyorum ne agri var ne başka bir şeydaha iki hafta var
Ya planlı olsun istiyorum bende. Şu gün doğum olcak desin bende Ogün gideyim :) ani gelişleri beni aşırı tedirgin ediyoBurdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayinca
Sali günü dogum heycan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum bakalım hayırlısıyla gelsin insallah
İnşallah bnm de iyi geçer cnm yaO bende de çok oluyordu canım. Spinalden dolayı Ya kalkamazsam yürüyemezsem diye ama çok şükür atlattım sende atlatırsın inşallah bebeğini düşün sadece ona kavuşacağını düşününce herşeyi unutuyorsun.