2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kan akışı nedeniyle oluyor bende de aynı problem oldu aspirini bırakınca gelişimi de yavaşladı
Bende öyle düşünüyordum ama bugün gittigimde rahim yaşlanması var dedi bebeğim hiç kilo almamış bir hafta içinde 😭minyon bir bebek olucagini söyledi 2400 kilosu şu an da(37.haftaya girdik) haftaya tekrar gittiğimde cati muayenesine girecegim inşallah hayırlısı ile bu süreci sağ salim atlatalim bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalim 🙏iyice stres yapmaya başladım artık 😭😭

Canım benim etrafımda 2 kişi var böyle durumla karşılaşan ki senin gibi de değil doğum olana kadar ciddi hastalıklardn anomalilerden bahsetmişti doktorlar ama şükürler olsun tamamen sağlıkla dünyaya geldiler. Sen içini ferah tut. Hiç bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum Rabbim sağlıkla sıhhatle kusursuz kavuştursun 🤲🏻

Bebeğinin kilosu düşük değil canım sağlıklı olsun da 2500 normal sayılıyor. Doğduğunda emer emer toparlar inşallah stres yapma. En mühimi sağlıklı olmaları 🤲🏻🌹
Güzel dileklerin için duaların için çok saol canım 🙏 ama bugün haftalık kontrole gittiğimde kilosunu 2400 söyledi yani bebgim kilo alacagina kilo vermiş rahim yaşlanması var dedi 😭 haftaya tekrar kontrole gittiğimde doğum şekli vs o zaman konusacakmisiz inşallah sağlıkla alalim kucağımıza bebislerimizi

Amin , hepimiz inşallah 🤲
Canım ben de üzülüyordum kilosu alt sınırdaydı hep bu aralar kaşar ve süt yoğurt onlara çok yüklendim biraz topladı çok şükür ama sancıların bi hayli çıkmış bununla ilgili bişi demedi mi doktor
Canım Sancılarım ile ilgili dinlenmemi yatmami istedi onun dışında da başka bir şey söylemedi , bugün haftalık kontrole gittim rahim yaşlanması olduğunu söyledi bebegim hiç kilo almamış bı hafta boyunca hatta vermiş gözüküyor 2400 kg / 37.haftaya girdik , ultrasonda da iki hafta geride gözüküyor ölçümleri 😭kalp atışında nst de bı sorun yoktu çok şükür sancım yine çıktı , haftaya tekrar gideceğim hayırlı haberler veririm inşallah sizlere

Bende öyle düşünüyordum ama bugün gittigimde rahim yaşlanması var dedi bebeğim hiç kilo almamış bir hafta içinde 😭minyon bir bebek olucagini söyledi 2400 kilosu şu an da(37.haftaya girdik) haftaya tekrar gittiğimde cati muayenesine girecegim inşallah hayırlısı ile bu süreci sağ salim atlatalim bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalim 🙏iyice stres yapmaya başladım artık 😭😭
Bende de plesanta yaşlanması var benim bebeğim de minyon olacak üstüne de tansiyon sorunum var o yüzden minyon da olsun sağlıklı olsun yeter ben de kilosu için üzüldüm başta ama yapacak bişey yok sağlıkla dogsunlar da sonra kilo alırlar ne yapalım

Evet kuzum günüm gelipte bebek gelmeyince stres oldum aslında 40+larda doğum yapan çok kişi var ama korkuyorum işte birşey olursa anlamazsam diye. Keşke bekletmese gelse 🙈 İnşallah doğunca da keyiflçi olurlar 😂😂
Kesinlikle çok oluyo aslında 40 dan sonra doğum yapanlar olağandışı bir durum değil ama beklemek yorucuymus🙈 neyse sağlıkla gelsinler yeter ki canım bu kadar bekledik bekleriz daha
Heyecan yok suan :) ama sabah olur dıye dusunuyorum 7 de yatıs 8 de alacakmıs bakaLım hayırlısı💙😻
Canım hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kucağına al miniğini 😍😍

Kesinlikle çok oluyo aslında 40 dan sonra doğum yapanlar olağandışı bir durum değil ama beklemek yorucuymus🙈 neyse sağlıkla gelsinler yeter ki canım bu kadar bekledik bekleriz daha

Canım hadi güzel haberlerle gel sağlıkla kucağına al miniğini 😍😍
Kurabiyex Kurabiyex sen nasısın cnmmmm aklımdasın 😔☺️

Aynen öyle canım yengem 41 haftayı doldurmuştu suni sancı vermek istemişlerdi kabul etmemişti nede olsa gelecek orda kalmayacak ya diye kontrolleri çok sıkı oluyordu ama yine de iyi cesaret ben onun kadsr cesaretli olamam yarın doktor kontrolümüz var çok fazla beklemek istemediğimi belirteceğim 🤗

Aynen öyle canım yengem 41 haftayı doldurmuştu suni sancı vermek istemişlerdi kabul etmemişti nede olsa gelecek orda kalmayacak ya diye kontrolleri çok sıkı oluyordu ama yine de iyi cesaret ben onun kadsr cesaretli olamam yarın doktor kontrolümüz var çok fazla beklemek istemediğimi belirteceğim 🤗
Bende 41 den sonra bekleyemem suni sanciyi falan kabul ederim canım ama mantık doğru orada kalmayacak 😃 ben kilo alacak diye endişeliyim daha çok aslında 3500 du en son kilosu zor doğar kilolu bebek diye korkuyorum durdukça alıyor sonuçta 😃

Bende 41 den sonra bekleyemem suni sanciyi falan kabul ederim canım ama mantık doğru orada kalmayacak 😃 ben kilo alacak diye endişeliyim daha çok aslında 3500 du en son kilosu zor doğar kilolu bebek diye korkuyorum durdukça alıyor sonuçta 😃
Aynen canım 40ta gelişim tamamlanıyor sonrası sadece kilo 😄 ben o konudan düşünmüyorum zaten benim bıdık minyon ya 🙈 ama sizin maşallahınız varr🙈 şu kaka muhabbeti beni geriyor 😑

Canım Sancılarım ile ilgili dinlenmemi yatmami istedi onun dışında da başka bir şey söylemedi , bugün haftalık kontrole gittim rahim yaşlanması olduğunu söyledi bebegim hiç kilo almamış bı hafta boyunca hatta vermiş gözüküyor 2400 kg / 37.haftaya girdik , ultrasonda da iki hafta geride gözüküyor ölçümleri 😭kalp atışında nst de bı sorun yoktu çok şükür sancım yine çıktı , haftaya tekrar gideceğim hayırlı haberler veririm inşallah sizlere
Stres yapma canım, iyi düşün. Ultrason belki eksik ölmüştür moralini bozma. Benimde 2 hafta geriden geriden geliyor benim durumumda çok karışık. Sen üzme kendinş moralini yüksek tut.

Hayırlısı olsun tatlım. Umarım en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebişin. Kaç günde bir kontrollerin?

İlgilenip yazabilen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim şuan hastanede hareketli şarkılar dinleyip yattığm yerde oynuyorum yarına mutluluk depoluyorum inşallah böyle devam edebilirim.

Tüm doğum yapan ya da varsa sancı çeken bekleyen arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah ❣❣❣

Hayırlısı olsun tatlım. Umarım en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelir bebişin. Kaç günde bir kontrollerin?
Amiin insallah hepimiz için hayırlısı olur 🙏 36dan beri haftada 1 gidiyordum bu hafta pazartesi salı gittim ve yarın gideceğim 3 kez gitmiş olacağım eğer bebek gelmemeye devam ederse doktorum duruma göre haftada 2 3 kez görüşürüz dedi.
İlgilenip yazabilen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim şuan hastanede hareketli şarkılar dinleyip yattığm yerde oynuyorum yarına mutluluk depoluyorum inşallah böyle devam edebilirim.

Tüm doğum yapan ya da varsa sancı çeken bekleyen arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah ❣❣❣
Yarın harika bir gün olsun😍 darısı da bizlere olsun inşallahh🌸 Harikasın motivasyon çok önemli 🤗

X