İnşallah sağlıkla alırsın canım kucağınaYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla alırsın canım kucağınaYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Sağ Salim al kucağına inşallahYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Amin hepimizinki inşallah . Benim sanırım o kadar değildi sayısı ama nst çeken hemşire kasılmalarınız var demişti . Valla ara ara acaba suyum mu geldi ağrım mı var diye sürekli kendimi dinliyorumBenimde 50 çıkmıştı 9 tane gözükmüştü sıklığına baktılar ara ara değil sıklıkla artıyor sabaha doğuma alabiliriz demişlerdi yatışım testlerim yapılmıştı sancı sabaha karşı geçince taburcu edilmiştim sıklığına bakmışlardır ama siz yine dikkat edin inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz
Aaa canım hadi inşallah saglıcakla kucagına al inşallah kuzularını.Dualarım senınleYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile vaktinde sen de sağlıcakla al kucağınaAaa canım hadi inşallah saglıcakla kucagına al inşallah kuzularını.Dualarım senınle
Sağ ol canım inşallah teşekkür ederimSağ Salim al kucağına inşallah
Sağolasın canım inşallahİnşallah sağlıkla alırsın canım kucağına
Teşekkür ederim canım kendime geldiğimde yazarım Allahın izniyleRabbim saglikla hayirlisiyla kavustursun insaah canim bizide habersiz birakma
Sağ ol canım benim inşallahSağ salim kavuşursun inşallah bebişlerine canımmm
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah Allah yardımcın olsun canımYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Yok cnmmm bugun bıraz ıslerım vardı onları hallettım vaktım olmadı, yrn sbh da temızlık var sonra uyumayı planlıyorum bakalım az kaldıjelibon01 doğurdun mu yoksa canım sesin cıkmıo
Canım ya sen kafası küçük geride falan deyince ben de çok fark var sandım benim kız 1 hafta geriyken doktor söylemiyordu bile ben ultrason kağıdına bakınca fark ediyordum. Detaylıdan sonra bu zamana kadar kafa ölçümüz zamanla geride kaldı haftamiz ilerledi ama baş şekli geride kaldı hem de 4 haftaya yakın bir gerilik. Çok şükür bebeğimin beyin gelişiminde kan akışlarında vs sorun yok sadece genetik yapısı sebebi ile ufak kafası olduğu tespit edildi. Totalde de diğer ölçüleri 10 gün geri. Sadece minyon bir sorun yok. Sizin de öyle muhtemelen 1 haftadan birşeycik olmaz sağlıkla gelsin inşallahnormalde 37 haftalık olması lazım kafa ölçüsüne göre 1 hafta geride görünüyor 36 haftalık yani. kilosu 2900 gr. daha önce hiç böyle birşey dememişti.ayrıntılı ultrason ikili dörtlü testler hepsi normal çıktı.dün ilk defa kafası biraz küçük bıngıldağının erken kapanmaması lazım kapanırsa mikrosefali olabilir dedi.ama beyni diğer organları kemikleri herşey normal görünüyor dedi.bende ne olduğunu bilmediğim için tamam dedim önemsiz birşey zannettim.internetten bakınca şok oldum neler var neler.akşam eşim tekrar doktorumuzu aradı kötü birşey yok internete bakmayın diğer çocuklarınız da zayıf dedi.bu 3. çocuğum.bugün başka dr a daha görünelim dedik o da herşey normal 1 hafta gerilik normal olur minyon bir bebek olacak dedi.inşaallah ölçümlerden yanlış çıkmıştır.sitresten gece uyuyamadım.allahım kimsenin başına vermesin hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin.
Maşallah sizee eyvah eyvah ödemlere ben de üzüldüm Acaba benim de doğumdan önceki 2 3 günüm mü? Allahım inşallah öyledir. Hâlâ kıpır kıpır değil çok çok sakin hareketleri çünkü Ben de yiyip içip bebiş koklamak istiyorum ben deeMerhaba kızlar bugün 4 günlük olduk.
M Melekogretmencnn sana hoş olmayan bir haberim var doğumdan sonrada inmiyor o şişlikler acayip ödem oldu bende ama tabiki yavaş yavaş atıyorum 1 aya kadar anca bitiyormuş
Doğumdan önceki 2 _3 gün bende bebeği hissedememiştim güzel anneler
Pek güzrl günler ama yiyoz içiyoz yatıyoz
Geldi kavuşma günü çok şükürr❤ sağlıkla kucağına al inşallah Toparlanınca yaz lütfen habersiz bırakmaYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
37de 3275grdı. Doktorun ne öneriyor. Gerekirse hemen alınır bebek canım dışarda güzel güzel beslersin38 haftalık hamişler bebeğinizin kilosu kaç benimki 2800 çıktı aşırı kafama takıyorum boynundaki kordondan olabilir dedi doktorum
38+2de 2940 gr dı boynunda kordon da yok üzme kendini kilo için lütfen38 haftalık hamişler bebeğinizin kilosu kaç benimki 2800 çıktı aşırı kafama takıyorum boynundaki kordondan olabilir dedi doktorum
kontrolün ne zaman canım. Doktorun inşallah birşeyler önerir. Son zamanlarımız artık vücutta şaşırdı ne yapacağınıİyi akşamlar kızlar, bugün kendimi iyi hissetmiyorum. Sabah uyandığımda karnımda ağrılar vardı, tuvalet ağrısı gibi ama gidince hiçbir şey yok, neyse sürekli uyku hali filan oldu. Evi süpürüp silmiştim, bir an midem bulanmaya başladı ve safra kustum ve içerisinde birazda kan vardı. Midem hala kötü, rezene çayı içiyorum iyi gelir diye ama hala o tuhaf tat ve tuhaf his devam ediyor. Bebek de gece sabaha kadar çok hareketliydi, hareketlerinden zor uyudum öyle böyle değil, kaburgama kaburgama vuruyordu.
Hayırlı doğumların olsun canım sağlıcakla yavrularına kavuşursunuzz inşallahYarın doğuma giriyorım kızlar dualarınızı bekliyorum
Dr kafası küçük mikrosefali olabilir bıngıldak erken kapanırsa falan deyince allak bullak olduk.internete de bakınca insan hepten kafayı yiyor inşallah bişey olmazCanım ya sen kafası küçük geride falan deyince ben de çok fark var sandım benim kız 1 hafta geriyken doktor söylemiyordu bile ben ultrason kağıdına bakınca fark ediyordum. Detaylıdan sonra bu zamana kadar kafa ölçümüz zamanla geride kaldı haftamiz ilerledi ama baş şekli geride kaldı hem de 4 haftaya yakın bir gerilik. Çok şükür bebeğimin beyin gelişiminde kan akışlarında vs sorun yok sadece genetik yapısı sebebi ile ufak kafası olduğu tespit edildi. Totalde de diğer ölçüleri 10 gün geri. Sadece minyon bir sorun yok. Sizin de öyle muhtemelen 1 haftadan birşeycik olmaz sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah sizee eyvah eyvah ödemlere ben de üzüldüm Acaba benim de doğumdan önceki 2 3 günüm mü? Allahım inşallah öyledir. Hâlâ kıpır kıpır değil çok çok sakin hareketleri çünkü Ben de yiyip içip bebiş koklamak istiyorum ben dee
Geldi kavuşma günü çok şükürr❤ sağlıkla kucağına al inşallah Toparlanınca yaz lütfen habersiz bırakma