2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya gerçekten canım kusura bakma ama ck anlayışsızmış. Bu bebeği o doğursaydı eminim senin durumundan daha kötü olurdu. Allah sana sabır versin. Valla bnm eşim gece ben wc ye kalkarken bile uyanır ağır kalk dikkat et noldu neden uyandın die benle birlikte uyanır. Daha 1 gün bile şikayet etmedi şükür Allah razı olsun.pazara kendi gider yemeği kendi yapar canlı ders veya okul olmadgında. Hayır Ya sen horlamayı mahsus mu yapıon sanki.bu bebeği babanın evinden de getirmedin sonucta 2nizin bebeği. Anlayışlı olması gerek. Şimdiye kadar anlattıklarını gerçekten eşine sinirlenerek okuyorum. Lütfen üzülme sen. Hamilesin yarın lohusa olacaksın takma gerekirse dediğin gibi salona git neden oraya gittin derse tavrını koy alttan alma ne bu ya.
Olması gerken bu zaten ya bu ikimizin çocuğu ve ben taşıyorum hep diyo biyeri ağrısa sen nasıl dayanıyorsun karnım da bebek poposunu dayıyo ondan bile korkuyo senin canın yanmıyor mu diye benn hamile kalsam daha kendime dokundurmam Bile diyo 🤣 anlayamıyorum ya o bebek için zahmet çeken ben bedavadan baba olup bide bana yok horluyosun yok uyutmuyo sun diyecek vallaha ne yaparım ben o adamı 😠

Ben bebişi kastettim 🤣 gelmedi ya

Sıcak duş aklıma gelen çömelip kalkmak yürümek kuzenim yürüyüş yapınca suyu gelmiş gitmiş mesela 🤔 doktor bana da haraketli ol dedi dün ama ben daha doğsun da istemiyorum oda çok kilolu olsun istemiyo 🙈🤣
Simdi sıcak duş alıp biraz sıcak suda oturcam sonra biraz temizlik yaparım biraz squat faydası olur inşallah kuzum sagol. Evet doktorlar cok kilolu bebek istemiyor sende takılma bosver doğurması zor olur 😄😄

Simdi sıcak duş alıp biraz sıcak suda oturcam sonra biraz temizlik yaparım biraz squat faydası olur inşallah kuzum sagol. Evet doktorlar cok kilolu bebek istemiyor sende takılma bosver doğurması zor olur 😄😄
İlla doğurtucak beni doğurmuyorum ya ama senn doğurursun inşallah bebiş hiç oralı olmuyo heralde 🙈🤣🤣

Merhaba kızlar gece uyumayinca öğlen 11 de kalktim is bitince geçen cuma uyku düzeni bozulmasın diye uğraşıyorum geç kalkınca moralim bozuluyor bugün öğlen çaya davetleri kizimla gezmelere başladık diyelim 😊
Annem gelecek nasipse h sonu bakalım bir yandan doğum sonrası gelse diyorum ama eşim panik gelsin tek kalma diyor ona kalsa şimdiye çoktan gelmişti ben de süreçte stres olmayayım panik oluyor annem süreci eşimle geçirelim kafasindaydom.ama uzak olunca korkuyor o da yetişemem diye

Merhaba kızlar gece uyumayinca öğlen 11 de kalktim is bitince geçen cuma uyku düzeni bozulmasın diye uğraşıyorum geç kalkınca moralim bozuluyor bugün öğlen çaya davetleri kizimla gezmelere başladık diyelim 😊
Annem gelecek nasipse h sonu bakalım bir yandan doğum sonrası gelse diyorum ama eşim panik gelsin tek kalma diyor ona kalsa şimdiye çoktan gelmişti ben de süreçte stres olmayayım panik oluyor annem süreci eşimle geçirelim kafasindaydom.ama uzak olunca korkuyor o da yetişemem diye
Tek kalma doğum öncesi ben anneme geldim 🤣 gece vardiyasında eşim oda Bi buraya Bi annesine dolaşıp duruyo arabada var kapıda o yüzden annem değil ben geldim buraya

Mrblar dogum yapanlarin gözü aydin saglikla buyutun bebislerinizi..

Kizlar biz bgun 7 gunlük olduk cok şukur dün göbegimizde düştü, esimle rh uyusmazligi var dha önce anlatmistim ilk dogmda ogrenmistm fizyolojik sarilik olmustu oglum 3 ay emmeden kaynakli, kizimda ilk 2 gun mama verdik ayni sorun olusmasin diye sonra cocuk doktoruyla konustuk igne oldun sorun olmaz dedi 28 haftalikken vurulmustum bide kizim rh+ oldu ben - dogumdan hemen sonra bana igne vuruldu bende 3. Gun kizimi emzirmeye basladim hem meme hem mama veriyodm sarilik olmaya basladi fark edince direk memeyi kesmek zorunda kaldim mama veriyorm sadece ama goguslerm cok sisti ve sanki beze gibi oldu cok agriyor ne yapsam bilemedim sut birikti sanirim
Hayirlisi olsun sut birikimini sagin isterseniz sonra cok kalinca mastit olmayin cunku o cok agri yapiyor sagin sut.posetinde tarihi yazin buzluga atarsiniz ben ilk cocugumda oyle yapmiştim

Doğum yapanlar, hamilelikteki horlamalarınız doğumdan sonra geçti mi? Ben bazen farkedip kendi kendşme uyanıyorum ama bazen de hiç farkında değilim. Eşimin de uykusu çok hafif, ben o uyusun diye beklerken ondan önce uyuyakalıyorum, saatlerce de uyusun dalsın diye bekleyemem ya elimde değil, ondan önce uyuyakaldım horlamaya başlamışım yine, yataktan sertçe kalkıp söylenerek elinde yastığı ile gidince uyandım ama böyle olmasına da üzülüyorum. Sonuçta elimde olan birşey değil. 😔
Ya şu zamanlarda bizi el üstünde taşımaları gerekiyor . Ben böyle duydukça okudukça hem üzülüyor hem de sinirleniyorum . Sıkma canım sen canını uyumayıversin bir kaç gece . Sen bu kadar sıkıntı yaşarken o da bi zahmet horlamana katlansın

Kızlar ben bişi sorcam meme reddi olmaması için kaşık biberon aldınız mı yoksa yavaş akışlı biberon mu kullandınız hani ola ki mama vermek durumunda kalırsam bir de gümüş kapak ne aldınız benim kaldı bunlar hala

Evet kuzum doktor beklemeyi istedi ama sana riskleri de söylemek zorundayım binde bir de olsa karşılaştık bunlarla dedi. 40 tan sonra her gün nst olacakti açıkçası yoruldum her gün gitmeyi de göze alamadım.bence ben bebek gelmedikçe stres yaptım o da geciktirdi. O yüzden rahim uyarilinca verim alınacağını düşünüyorum.
Risklerden bize de bahsetmişti doktor 39dan sonra başladığını söylemişti 1000 kişide 3 malesef sebepsiz bebek kayıpları oluyormuş. Bu risk herzaman var size özel değil dedi. Sezaryen doğum yapacaktım bu yüzden 39dan sonra bekleyemem riske atamam demişti ama doğum normale dönünce beklemek istediğini söyledi sık sık kontrol olacakmış artık. Hastane evimize çok yakın ben o yüzden beklemek istedim. Ama 41i doldurmakta istemiyorum 40+3 ya da 4ü geçirmese çok iyi olur.😕 inşallah bebeklerimiz gelir eğer bana da suni ile doğumu başlatmayı teklif falan etse kabul ederim yani.

Risklerden bize de bahsetmişti doktor 39dan sonra başladığını söylemişti 1000 kişide 3 malesef sebepsiz bebek kayıpları oluyormuş. Bu risk herzaman var size özel değil dedi. Sezaryen doğum yapacaktım bu yüzden 39dan sonra bekleyemem riske atamam demişti ama doğum normale dönünce beklemek istediğini söyledi sık sık kontrol olacakmış artık. Hastane evimize çok yakın ben o yüzden beklemek istedim. Ama 41i doldurmakta istemiyorum 40+3 ya da 4ü geçirmese çok iyi olur.😕 inşallah bebeklerimiz gelir eğer bana da suni ile doğumu başlatmayı teklif falan etse kabul ederim yani.
Aynen kuzum mecburen bu bilgileri vermek zorundalar benim doktorum da 41 e kadar beklemeyi uygun görüyormuş 42 yi göze alamam istersen 41 e kadar bekleriz dedi kabul etmedim. Zaman geçtikçe stresim artıyor ve eminim ben bu kadar stres yaptığım için olmuyor. Bir türlü rahatlatamadim kendimi. Benim hastanede cok uzak değil ama eşim her defasında izin almak zorunda kalıyor bankada çalışıyor bin kez telefon geliyor müşterilerden o yüzden sürekli kontrole gitmek yoruyor bu defa onu kafama takıyorum is yerinden bisey dicekler sıkıntı çıkacak diye. Tüm gün izin alsa da boşu boşuna izin almış olacak bebek doğduktan sonra daha çok lazim olacak izinler. Umarim kararımdan pişman olmam kuzum çok olumlu duygular içindeyim suan.

X