Olması gerken bu zaten ya bu ikimizin çocuğu ve ben taşıyorum hep diyo biyeri ağrısa sen nasıl dayanıyorsun karnım da bebek poposunu dayıyo ondan bile korkuyo senin canın yanmıyor mu diye benn hamile kalsam daha kendime dokundurmam Bile diyo anlayamıyorum ya o bebek için zahmet çeken ben bedavadan baba olup bide bana yok horluyosun yok uyutmuyo sun diyecek vallaha ne yaparım ben o adamıYa gerçekten canım kusura bakma ama ck anlayışsızmış. Bu bebeği o doğursaydı eminim senin durumundan daha kötü olurdu. Allah sana sabır versin. Valla bnm eşim gece ben wc ye kalkarken bile uyanır ağır kalk dikkat et noldu neden uyandın die benle birlikte uyanır. Daha 1 gün bile şikayet etmedi şükür Allah razı olsun.pazara kendi gider yemeği kendi yapar canlı ders veya okul olmadgında. Hayır Ya sen horlamayı mahsus mu yapıon sanki.bu bebeği babanın evinden de getirmedin sonucta 2nizin bebeği. Anlayışlı olması gerek. Şimdiye kadar anlattıklarını gerçekten eşine sinirlenerek okuyorum. Lütfen üzülme sen. Hamilesin yarın lohusa olacaksın takma gerekirse dediğin gibi salona git neden oraya gittin derse tavrını koy alttan alma ne bu ya.