Doğumda gidecek ama kilolar m de büyük olmaz mı bu seferKızlar e bebekten owli korse aldım eski bedenim.gibi düşünüp iade etsem büyük bedenini alsam diyirum ama iade alanını göremedim ben ya uygulama kısmında bilgisi olan var mı acaba
Birde s beden aldım suan 67 kiloyum eski bedenim s idi m alsaydım diye pişman oldum
Bende bilemedim kararsiz kaldım 8 12 cm aşağısında hesaplayın demiş ölçü kısmında benim 20 25 cm fazladan boşluk kalıyor suan o nedenle olmaz diye düşündümDoğumda gidecek ama kilolar m de büyük olmaz mı bu sefer
En iyisi kullanlardan fikir almak canımBende bilemedim kararsiz kaldım 8 12 cm aşağısında hesaplayın demiş ölçü kısmında benim 20 25 cm fazladan boşluk kalıyor suan o nedenle olmaz diye düşündüm
Kıskançlıkla olacak tabii ama çocuklarımız bizi eskisi gb istiyor canim, Birde bebek sanki hemen onlarla oynayacak iste öpülerek seveceğini sanıyor bu şekild e davranıyor yeni doğan olduğu icin altını actigimizda gözü açılıyor bebeğin kizim.surekli kaka yapmismi bakalim diyor yarim saatte bakacaz nerseyse ve ek gıdaya bile geçirebilir benimkiAz önce uyurken ben neden bebek olmuyorum dedi
Evet kıskançlık icin olabilir ama bakım cin ikisi ağır gelebilir birinin bezini çıkartmakla uğraşırken diğerini emzirmek icin zorlayacaksinİşte bu yüzden arayı fazla açmamak en güzeli sanırım.aralarındaki yaşın 2 olması ideal gibi. En azından kıskanma falan olmaz heralde. Gerçi ilkini doğurdukta 2.si kaldı sanki
Doğumdan hemen sonra cok sıkar mi bilemedim sezaryen olursa dikişler rahatsiz etmesin ?Kızlar e bebekten owli korse aldım eski bedenim.gibi düşünüp iade etsem büyük bedenini alsam diyirum ama iade alanını göremedim ben ya uygulama kısmında bilgisi olan var mı acaba
Birde s beden aldım suan 67 kiloyum eski bedenim s idi m alsaydım diye pişman oldum
Gözünüz aydın canım saglikli güzel bir ömrü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahBiraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Saat 14.30 gibi sezaryene girdik biraz telaş yapıp tansiyonumu yükseltsem de herşey çok güzeldi elhamdülillah kızım da ben de gayet iyiyiz
@Pembeumutlar canım sormuşsun anca yazabiliyorum kusura bakma
Hic sorma çok tembelTembel bebiş
Saol canım aminHayirli olsun canim anali babali büyüsün insallah
Allah analı babalı büyütsün canım
Çok şükür kuzum aminnnYoğun tempolu geçiyor günler ve öyle de geçecek gibii
Oh merak etmiştim çok şükür iyisiniz ne kusuru kuzum herşey yolunda olsunda sıkıntı yoksağlıkla büyüsün yavrun inşallah gözün aydınn ❤
Gözünüz aydın canım saglikli güzel bir ömrü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hic sorma çok tembel
Ben korseleri incelerken altında bedenleri yazıyordu sanki öyle hatırlıyorum . Ben hep internetten alıp mağazandan değiştirdim canımKızlar e bebekten owli korse aldım eski bedenim.gibi düşünüp iade etsem büyük bedenini alsam diyirum ama iade alanını göremedim ben ya uygulama kısmında bilgisi olan var mı acaba
Nstde hiç ağrım çıkmıyor ama işte geceleri agrim başlıyor. Bugun kontrolum var yine bakalim cikacak mi agri . Evet az kaldi çok şükür fakat o 5 gun geçmeyecekmiş gibi geliyor suan bana Rabbim hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun insallah .Doktor bana gerçek doğum sancısı olsa dayanamazsın ve düzenli gelir demişti senin nstde sancın çıkıyor mu hiç ? Doğumuna az kalmış
Evet canım önemli olan sağlığıÇok şükür canım meme kaka pışpış abi kıskançlığı arasında gidip geliyoruzve bugün 2.gün
Canım kilosuna hiç takılmabebeğim maşallah kilolu doğdu ama solunum sıkıntısı var dediler bir sürü test yaptılar . Sağlıkla gelsin annesi
@Interrex gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Yalnız bırakmamak lazım bebelerle ağzına bişey tikistirabilir karnı doysun diye,Kıskançlıkla olacak tabii ama çocuklarımız bizi eskisi gb istiyor canim, Birde bebek sanki hemen onlarla oynayacak iste öpülerek seveceğini sanıyor bu şekild e davranıyor yeni doğan olduğu icin altını actigimizda gözü açılıyor bebeğin kizim.surekli kaka yapmismi bakalim diyor yarim saatte bakacaz nerseyse ve ek gıdaya bile geçirebilir benimki
Senin ne zamandi canımBi tek ben miyimdir uykusuz kalan diye foruma bi girip bakim dedim ayakta olan baya kişi var . Midem bu gece beni mahvetti 3-4 yastıkla yatıyorum yatakta yok
Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün miniklerinizi inşallah benim gibi gün sayanlara da selam olsun
Yastığı kocanın kafasına geçir canım rahatça uyur o zaman. Allah aşkına buna üzülmek yerine lütfen sinirlen o çocuğu sen taşıyorsun kolay mı bu. Yerinde olsam akşam kocamın yatak yorganı yatmadan salona koyar iyi geceler deyip odama giderim.kusura bakma çok sinirlendimDoğum yapanlar, hamilelikteki horlamalarınız doğumdan sonra geçti mi? Ben bazen farkedip kendi kendşme uyanıyorum ama bazen de hiç farkında değilim. Eşimin de uykusu çok hafif, ben o uyusun diye beklerken ondan önce uyuyakalıyorum, saatlerce de uyusun dalsın diye bekleyemem ya elimde değil, ondan önce uyuyakaldım horlamaya başlamışım yine, yataktan sertçe kalkıp söylenerek elinde yastığı ile gidince uyandım ama böyle olmasına da üzülüyorum. Sonuçta elimde olan birşey değil.
Gözün aydın canımBiraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Saat 14.30 gibi sezaryene girdik biraz telaş yapıp tansiyonumu yükseltsem de herşey çok güzeldi elhamdülillah kızım da ben de gayet iyiyiz
@Pembeumutlar canım sormuşsun anca yazabiliyorum kusura bakma
Keşke öyle yapabilsem ama bundsn sonra salona ben gideceğim. En azından yatak odasından dsha sıcak. Zaten gün içinde uykumu alamıyorum eşim işe gittiğinde vs akşamları filan uykum geliyor erkenden 1 2 saat uyuyup kalkıyorum. Ona göre çok kolay heralde anlamış değilim. Ne kadar zorlandığımı görüyor ona rağmen hem uyku içşn hem temizlik için söyleniyor. Çıldırmaya az kaldı.Yastığı kocanın kafasına geçir canım rahatça uyur o zaman. Allah aşkına buna üzülmek yerine lütfen sinirlen o çocuğu sen taşıyorsun kolay mı bu. Yerinde olsam akşam kocamın yatak yorganı yatmadan salona koyar iyi geceler deyip odama giderim.kusura bakma çok sinirlendim