Bazen cidden eşimi hiç anlayamıyorum. Bazen çok anlayışlı biri oluyor bazen de böyle gaddar anlayışsız bir canavara dönüşüyor. Bundan sonra doğuma kadar ben gidip salonda yatacağım.
Zaten o sabah işten gelene kadar salonda duruyorum yatak odasında tek yatamıyorum. Salonda 1 2 saat uyuyorum bazen hiç uyumadan gelmesini bekleyip o gelince onunla birlikte uyumaya devam ediyorum. Birde dürtüyor beni uyurken sanki elimde olan birşey.
Evin eksiklerinide son zamanlarda hep ben alıyorum. Beyefendi evde birşey bitince hemen söyleniyor nşye eksikleri takip etmiyormuşum, neden hep o eksikleri takip ediyormuş, sanki ben bu evde yalnız yaşıyorum. Bana evin temizliği için laf ediyor eskiden daha çok eve dikkat ediyormuşum ama hamile kalalı evi boşvermeye başlamışım, halbuki hamile olmama rağmen yapabileceğim şeylermiş onlar. Yaa zaten hamile halimle hem evin alışverişini yapıyorum, elimden geldiğince evi süpürüp tozları alıyorum, yemeklerimi yapıyorum, dsha ağır genel temizlik gibi şeyleri yalnız yapamıyorum zorlanıyorum ama anlamıyor. Çorabımı giyemediğimi görüp giydiriypr ama işine gelmiyor herslde bazı şeyler.