2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acaba bu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı
Bizim de 38 +3 deyiz normal bekliyoruz ama hurma yemeğe başladım günde 3 5 tane bakalım en son ctesi gittik kanala inmemiş henüz dedi doktor

Benim hiç ağrım sancım yok. 40ı Geçer gibi geliyor çok bekletmese barii

Aynen bu gün sürekli kasıldım, tuvalete gidip geldiğimde kasıklarım çok ağrıyor. Her gün, bu gün gelecek diyorum, sonuç hüsran doğum korkusu yok, doğuramama korkusu var
Altına çiş yapmış çocuklar gibi yürüyorum ben de özellikle oturduğum yerden kalkarken öyle oluyor ağrıdan doğrulup düzgün yürüyemiyorum. Normal artık böyle şeyler tabi doğum korkusu bende de yok İnşallah doğurabiliriz

Kızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acaba bu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı

Ben bugün 38+0 ım yarınndr a gideceğim. Hiç sancım faln yok bende 40 ı devireceğim gibi geliyor

I Interrex canım gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu.

Bizim de 38 +3 deyiz normal bekliyoruz ama hurma yemeğe başladım günde 3 5 tane bakalım en son ctesi gittik kanala inmemiş henüz dedi doktor
Benimki de kanala inmemişti kafası kanala doğru duruyor ama girmemiş doktor herkesin kanala yerleşmez doğum anında da inebilir çünkü oraya yerleşmesi için bi kuvvetin onu itmesi lazım demisti

Ben varım gece 12 den sonra beklenen doğum tarihim oluyor canim hic bir şekilde sancım yok yarın kontrolüm var bakalim. En son cumartesi yakin zamanda görünmüyor demişti.

İnşallah kuzum

Ben varım gece 12 den sonra beklenen doğum tarihim oluyor canim hic bir şekilde sancım yok yarın kontrolüm var bakalim. En son cumartesi yakin zamanda görünmüyor demişti.
Seninki de fazlaca bekletmiş Benim doktorum yorum bile yapmıyor, bu gün maşallahı var dedi bi. 40 ı görür müyüz dedi eşim, görürsek konuşuruz dedi

Seninki de fazlaca bekletmiş Benim doktorum yorum bile yapmıyor, bu gün maşallahı var dedi bi. 40 ı görür müyüz dedi eşim, görürsek konuşuruz dedi
Bebislerin ne yapacağı hiç belli olmuyor canım ondan öyle demiştir. Evet benim ki şansıma fazlaca bekletti yapacak bisey yok herseyin hayırlısı canım elbet gelecekler bana resmen sabretmeyi öğretti oğluşum

Dogru söylüyorsun daha görmedi her an herşey değişebilir biz yine de iyi düşünelim minimum kıskançlık olsun diyelim denizler üzülmesin hiç ❤❤
Valla kıskançlık oluo bazen. Bnm yeğenim bazen kardeşim falan filan dio. Canı sıkıldı mı annesinin karnına vuruo ölsün işte die.bnm bebeğimi de kıskanıo geçenlerde bana senin bebeğin b.klu olsun dio

Aman allahım hic belli olmuyor ne tepki verecekleri sanirim en hafif şekilde geçirmeyi dilemekten başka yapacak bisey yok. Ben kardeşim doğduğunda 9 yaşındaydım hala kıskanırım

Aman allahım hic belli olmuyor ne tepki verecekleri sanirim en hafif şekilde geçirmeyi dilemekten başka yapacak bisey yok. Ben kardeşim doğduğunda 9 yaşındaydım hala kıskanırım
İşte bu yüzden arayı fazla açmamak en güzeli sanırım.aralarındaki yaşın 2 olması ideal gibi. En azından kıskanma falan olmaz heralde. Gerçi ilkini doğurdukta 2.si kaldı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…