- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
Bizim de 38 +3 deyiz normal bekliyoruz ama hurma yemeğe başladım günde 3 5 tane bakalım en son ctesi gittik kanala inmemiş henüz dedi doktorKızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acababu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı
Ne diyelimBizim de 38 +3 deyiz normal bekliyoruz ama hurma yemeğe başladım günde 3 5 tane bakalım en son ctesi gittik kanala inmemiş henüz dedi doktor
Benim hiç ağrım sancım yok. 40ı Geçer gibi geliyor çok bekletmese bariiYaa aynıymış canım bana çok bekletmicek gibi geliyor son zmnlar çok tempolu geçiyor Bi kaç gün dinlememe izin verse diyorumperş cuma Dr randevusu var çatı muayenesi fln bakalım belki ondan sonra mı olur ki hayırlısı artık. Sen nasıl hissediyorsun 17 yi bekler mi
38bitti bizimde. Ne zaman gelir çok merak ediyorum. Kızlar erken gelir diyorlar ama.. bizde ağrı sancı yokNe diyelimsağlıkla gelsinler de...
Altına çiş yapmış çocuklar gibi yürüyorum ben deAynen bu gün sürekli kasıldım, tuvalete gidip geldiğimde kasıklarım çok ağrıyor. Her gün, bu gün gelecek diyorum, sonuç hüsrandoğum korkusu yok, doğuramama korkusu var
Bende hurma ve 100 squat yapıyorum. Eğil kalk ev işlerini yapmaya çalışıyorummm. İnşallah işe yararBizim de 38 +3 deyiz normal bekliyoruz ama hurma yemeğe başladım günde 3 5 tane bakalım en son ctesi gittik kanala inmemiş henüz dedi doktor
Benimki de kanala inmemişti kafası kanala doğru duruyor ama girmemiş doktor herkesin kanala yerleşmez doğum anında da inebilir çünkü oraya yerleşmesi için bi kuvvetin onu itmesi lazım demistiBizim de 38 +3 deyiz normal bekliyoruz ama hurma yemeğe başladım günde 3 5 tane bakalım en son ctesi gittik kanala inmemiş henüz dedi doktor
Allah anneli babalı.buyutsun. cok sukur kavusmussunuzKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim
Ben varımKızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acababu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı
İnşallah kuzum37. Haftanın içindesin kilosu iyi senin haftanda benimde öyleydi aşağı yukarı aynı gidiyor benimki de geriden geliyor 10 gün. Kilo olayına takılma ben alt sınırında altında olacak diye takılıyordum ama sınırı geçtikten sonra umursamadım hoş daha düşük kiloda olsa da sorun demek değil doğunca alacaklar sonuçta.Bana da doktorum doğum kilosu değil doğduktan sonra alacağı kilo önemli demişti. Gününüz belli olmuş sağlıkla gelsin inşallah ❤
Sanırım öyle olmuş kuzucum
Az önce uyurken ben neden bebek olmuyorum dediDogru söylüyorsun daha görmedi her an herşey değişebilirbiz yine de iyi düşünelim minimum kıskançlık olsun diyelim denizler üzülmesin hiç ❤❤
Seninki de fazlaca bekletmişBen varımgece 12 den sonra beklenen doğum tarihim oluyor canim hic bir şekilde sancım yok yarın kontrolüm var bakalim. En son cumartesi yakin zamanda görünmüyor demişti.
Bebislerin ne yapacağı hiç belli olmuyor canım ondan öyle demiştir. Evet benim ki şansıma fazlaca bekletti yapacak bisey yokSeninki de fazlaca bekletmişBenim doktorum yorum bile yapmıyor, bu gün maşallahı var dedi bi. 40 ı görür müyüz dedi eşim, görürsek konuşuruz dedi
Bnmde yok canımm belki de bekletmez annesi hayırlı zamanda gelsinler inşallahBenim hiç ağrım sancım yok. 40ı Geçer gibi geliyor çok bekletmese barii
inşAllah canım hayırlı zaman da gelsin. Kavuşalım hepimizBnmde yok canımm belki de bekletmez annesi hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Valla kıskançlık oluo bazen. Bnm yeğenim bazen kardeşim falan filan dio. Canı sıkıldı mı annesinin karnına vuruo ölsün işte die.bnm bebeğimi de kıskanıo geçenlerde bana senin bebeğin b.klu olsun dioDogru söylüyorsun daha görmedi her an herşey değişebilirbiz yine de iyi düşünelim minimum kıskançlık olsun diyelim denizler üzülmesin hiç ❤❤
Aman allahımValla kıskançlık oluo bazen. Bnm yeğenim bazen kardeşim falan filan dio. Canı sıkıldı mı annesinin karnına vuruo ölsün işte die.bnm bebeğimi de kıskanıo geçenlerde bana senin bebeğin b.klu olsun dio
İşte bu yüzden arayı fazla açmamak en güzeli sanırım.aralarındaki yaşın 2 olması ideal gibi. En azından kıskanma falan olmaz heralde. Gerçi ilkini doğurdukta 2.si kaldı sankiAman allahımhic belli olmuyor ne tepki verecekleri sanirim en hafif şekilde geçirmeyi dilemekten başka yapacak bisey yok. Ben kardeşim doğduğunda 9 yaşındaydım hala kıskanırım
Sağlıcakla büyüt canım inşallahKızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim