2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa hamilelik takvimim gitmiş daha doğurmadım ki
Kk da doğur artık diyor sana
Canım riske atma bebeğin sağlıkla gelsin yöntemini düşünme sen bekledin elinden geleni yaptın

İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın tstlım.

Doktor çatı muayenesi yapmıyor. açılma olup olmadığı ultrason cihazından belli olur mu ?

Allahım sağlıkla kavusamanızı nasip etsin cnmm Hersey normalse inşallah sabaha kendi sancınla başlarda Şaşrırsnz Briwz yürüyüş yap cnmm uzun mesafeli ve merdiven in çık kuzum hurmaa ye

Kıyameti koparsam da diyeceği şeyler tek ben mi hamile kalmışımdır, diğer hamileler nr yapıyormuştur filan abartır da abartır
Meral etme arkadaşım doğum yapınca kalmıyor öyle bir sıkıntı yani benim burun tıkanıklığım ve horlamam bitti. İlk doğumdan sonrada bitmişti tecrübe

Tabi gece 2 saatte bir kalkmanın etkisi de olabilir

Kk da doğur artık diyor sana

Canım riske atma bebeğin sağlıkla gelsin yöntemini düşünme sen bekledin elinden geleni yaptın
Aynen kuzum yönteminde değilim yeter ki saglikla gelsin gerisi hic mühim değil. Elimden geleni yaptım gerisi Allaha kalmış vardir herseyde bir hayır.
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın tstlım.
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Doktor çatı muayenesi yapmıyor. açılma olup olmadığı ultrason cihazından belli olur mu ?
Usgden belli olmuyor diye biliyorum. Benim doktorum her kontrolde usgden bakıp rahim ağzı kapalı diyordu ama o başka bisey bence. Eger belli olsaydi hic istemezlerdi bence alttan bakmayı sürekli.

Allahım sağlıkla kavusamanızı nasip etsin cnmm Hersey normalse inşallah sabaha kendi sancınla başlarda Şaşrırsnz Briwz yürüyüş yap cnmm uzun mesafeli ve merdiven in çık kuzum hurmaa ye
Sagol canim zaten eve açılmayı desteklemem için yolladi inşallah çabucak olur biter.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı evlat olsun
İnşallah benimde geceleri daha çok oluyor. Doktor normal diyor. Bebek nereden çıkacağını bilmediği için zorluyor, ağrın olması çok normal diyor canım.
Canım sen yapman gerekeni yaptın, hakkında hayırlısı olsun kuzum. Açılma da varmış, belki akşama kadar tam açıklık olur kucağına almaya çok çok az kaldı gelsin bakalım deniz paşa. Bekliyoruz onu ❤

Yaa benim de öyle nstde hiç çıkmıyor bugün haber ver tekrar amiinn inşallah tez zamanda kucaklarız
.Aaa hamilelik takvimim gitmiş daha doğurmadım ki
Hahah Ay 3 gün sonra benim de silinecek yaa silinmeden doğuraydım
41e kadar beklemek istedi yani, benim doktorum da bebek gelmezse 41e kadar beklemeyi düşünüyorum demişti kaka yapma olayı 40tan sonra hemen başlıyor mu acaba İnşallah suni sancı ile açılma kolayca gerçekleşir bebişin gelir sağlıkla gelsin

Kocanı ne yapmalı bilmem öküz biraz galiba ben o adama daha da çocuk mocuk doğurmam ya

Hakkında hayırlısı olsun canım riske gerek yok tabii kaka yeme olasılığı var demekki canı zahmete girmek istemiyo

Kocanı ne yapmalı bilmem öküz biraz galiba ben o adama daha da çocuk mocuk doğurmam ya
İkinci çok zor bundan sonra. Sadece yarım saatlik uykuyla duruyorum yani düşünün şuan. Bir de alışverişe çıkmam lazım ama hiç halim yok. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Yoksa internetten mi sipariş etsem acaba, bilemedim.

Ne olrsa olsn hber ver kuzm
Tabi canım mutlaka.
cok heyecanlıyım kuzum insallah dedigin gibi artar açıklık
Evet kuzum doktor beklemeyi istedi ama sana riskleri de söylemek zorundayım binde bir de olsa karşılaştık bunlarla dedi. 40 tan sonra her gün nst olacakti açıkçası yoruldum her gün gitmeyi de göze alamadım.bence ben bebek gelmedikçe stres yaptım o da geciktirdi. O yüzden rahim uyarilinca verim alınacağını düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım riske gerek yok tabii kaka yeme olasılığı var demekki canı zahmete girmek istemiyo
Insallah canim tamamen kendi tercihim.

Ne alacaksın bence gitme ya tek başına sy nasıl sinir oldum

Ben bebişi kastettim gelmedi ya

Mrblar dogum yapanlarin gözü aydin saglikla buyutun bebislerinizi..

Kizlar biz bgun 7 gunlük olduk cok şukur dün göbegimizde düştü, esimle rh uyusmazligi var dha önce anlatmistim ilk dogmda ogrenmistm fizyolojik sarilik olmustu oglum 3 ay emmeden kaynakli, kizimda ilk 2 gun mama verdik ayni sorun olusmasin diye sonra cocuk doktoruyla konustuk igne oldun sorun olmaz dedi 28 haftalikken vurulmustum bide kizim rh+ oldu ben - dogumdan hemen sonra bana igne vuruldu bende 3. Gun kizimi emzirmeye basladim hem meme hem mama veriyodm sarilik olmaya basladi fark edince direk memeyi kesmek zorunda kaldim mama veriyorm sadece ama goguslerm cok sisti ve sanki beze gibi oldu cok agriyor ne yapsam bilemedim sut birikti sanirim

Sagol canim zaten eve açılmayı desteklemem için yolladi inşallah çabucak olur biter.
Sıcak duş aklıma gelen çömelip kalkmak yürümek kuzenim yürüyüş yapınca suyu gelmiş gitmiş mesela doktor bana da haraketli ol dedi dün ama ben daha doğsun da istemiyorum oda çok kilolu olsun istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…