- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Kk da doğur artık diyor sanaAaa hamilelik takvimim gitmiş daha doğurmadım ki
Canım riske atma bebeğin sağlıkla gelsin yöntemini düşünme sen bekledin elinden geleni yaptınKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın tstlım.Kizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Tugce dısında hıcbı gebe den usg yle acılma oldugunu görmedım..Doktor çatı muayenesi yapmıyor. açılma olup olmadığı ultrason cihazından belli olur mu ?
Allahım sağlıkla kavusamanızı nasip etsin cnmm Hersey normalse inşallah sabaha kendi sancınla başlarda Şaşrırsnz Briwz yürüyüş yap cnmm uzun mesafeli ve merdiven in çık kuzum hurmaa yeKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Doğum yapanlar, hamilelikteki horlamalarınız doğumdan sonra geçti mi? Ben bazen farkedip kendi kendşme uyanıyorum ama bazen de hiç farkında değilim. Eşimin de uykusu çok hafif, ben o uyusun diye beklerken ondan önce uyuyakalıyorum, saatlerce de uyusun dalsın diye bekleyemem ya elimde değil, ondan önce uyuyakaldım horlamaya başlamışım yine, yataktan sertçe kalkıp söylenerek elinde yastığı ile gidince uyandım ama böyle olmasına da üzülüyorum. Sonuçta elimde olan birşey değil.
Meral etme arkadaşım doğum yapınca kalmıyor öyle bir sıkıntıKıyameti koparsam da diyeceği şeyler tek ben mi hamile kalmışımdır, diğer hamileler nr yapıyormuştur filan abartır da abartır
Aynen kuzum yönteminde değilim yeter ki saglikla gelsin gerisi hic mühim değil. Elimden geleni yaptım gerisi Allaha kalmış vardir herseyde bir hayır.Kk da doğur artık diyor sana
Canım riske atma bebeğin sağlıkla gelsin yöntemini düşünme sen bekledin elinden geleni yaptın
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın tstlım.
Usgden belli olmuyor diye biliyorum. Benim doktorum her kontrolde usgden bakıp rahim ağzı kapalı diyordu ama o başka bisey bence. Eger belli olsaydi hic istemezlerdi bence alttan bakmayı sürekli.Doktor çatı muayenesi yapmıyor. açılma olup olmadığı ultrason cihazından belli olur mu ?
Sagol canim zaten eve açılmayı desteklemem için yolladi inşallah çabucak olur biter.Allahım sağlıkla kavusamanızı nasip etsin cnmm Hersey normalse inşallah sabaha kendi sancınla başlarda Şaşrırsnz Briwz yürüyüş yap cnmm uzun mesafeli ve merdiven in çık kuzum hurmaa ye
Ne olrsa olsn hber ver kuzmSagol canim zaten eve açılmayı desteklemem için yolladi inşallah çabucak olur biter.
Gözün aydın canımBiraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Saat 14.30 gibi sezaryene girdik biraz telaş yapıp tansiyonumu yükseltsem de herşey çok güzeldi elhamdülillah kızım da ben de gayet iyiyiz
Uykusuz Koala canım sormuşsun anca yazabiliyorum kusura bakma
İnşallahDogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin . Dogumu bekleyenlerede Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah. Gunduz agrisi sancisi olmayip gece kasilma yasayan arkadaslar doktorunuz bu duruma ne diyor iki gecedir bende kasilmalardan bel agrisindan uyuyamiyorum .
Canım sen yapman gerekeni yaptın, hakkında hayırlısı olsun kuzum. Açılma da varmış, belki akşama kadar tam açıklık olurKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Yaa benim de öyle nstde hiç çıkmıyor bugün haber ver tekrarNstde hiç ağrım çıkmıyor ama işte geceleri agrim başlıyor. Bugun kontrolum var yine bakalim cikacak mi agri . Evet az kaldi çok şükür fakat o 5 gun geçmeyecekmiş gibi geliyor suan bana Rabbim hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun insallah .
Hahah.Aaa hamilelik takvimim gitmiş daha doğurmadım ki
41e kadar beklemek istedi yani, benim doktorum da bebek gelmezse 41e kadar beklemeyi düşünüyorum demiştiKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
Kocanı ne yapmalı bilmem öküz biraz galiba ben o adama daha da çocuk mocuk doğurmam yaDoğum yapanlar, hamilelikteki horlamalarınız doğumdan sonra geçti mi? Ben bazen farkedip kendi kendşme uyanıyorum ama bazen de hiç farkında değilim. Eşimin de uykusu çok hafif, ben o uyusun diye beklerken ondan önce uyuyakalıyorum, saatlerce de uyusun dalsın diye bekleyemem ya elimde değil, ondan önce uyuyakaldım horlamaya başlamışım yine, yataktan sertçe kalkıp söylenerek elinde yastığı ile gidince uyandım ama böyle olmasına da üzülüyorum. Sonuçta elimde olan birşey değil.
Hakkında hayırlısı olsun canım riske gerek yok tabii kaka yeme olasılığı var demekki canı zahmete girmek istemiyoKizlar kontrolden geldim yine sanci çıkmadı doktor istersen ayin 8 ine kadar bekleyebiliriz ama kaka yapma ihtimali var sen nasil istersen öyle yapalım dedi bende beklemek istemiyorum olumsuz ihtimaller beni çok etkiliyor dedim. Bu aksam yatış yapılacak suni sanciyla denicez eger sabaha kadar verim alınmazsa yarin sabah sezaryen olacak.
İkinci çok zor bundan sonra. Sadece yarım saatlik uykuyla duruyorum yani düşünün şuan. Bir de alışverişe çıkmam lazım ama hiç halim yok. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Yoksa internetten mi sipariş etsem acaba, bilemedim.Kocanı ne yapmalı bilmem öküz biraz galiba ben o adama daha da çocuk mocuk doğurmam ya
Tabi canım mutlaka.Ne olrsa olsn hber ver kuzm
cok heyecanlıyım kuzum insallah dedigin gibi artar açıklıkCanım sen yapman gerekeni yaptın, hakkında hayırlısı olsun kuzum. Açılma da varmış, belki akşama kadar tam açıklık olurkucağına almaya çok çok az kaldı gelsin bakalım deniz paşa. Bekliyoruz onu ❤
Evet kuzum doktor beklemeyi istedi ama sana riskleri de söylemek zorundayım binde bir de olsa karşılaştık bunlarla dedi. 40 tan sonra her gün nst olacakti açıkçası yoruldum her gün gitmeyi de göze alamadım.bence ben bebek gelmedikçe stres yaptım o da geciktirdi. O yüzden rahim uyarilinca verim alınacağını düşünüyorum.41e kadar beklemek istedi yani, benim doktorum da bebek gelmezse 41e kadar beklemeyi düşünüyorum demiştikaka yapma olayı 40tan sonra hemen başlıyor mu acaba İnşallah suni sancı ile açılma kolayca gerçekleşir bebişin gelir sağlıkla gelsin
Insallah canim tamamen kendi tercihim.Hakkında hayırlısı olsun canım riske gerek yok tabii kaka yeme olasılığı var demekki canı zahmete girmek istemiyo
Ne alacaksın bence gitme ya tek başına sy nasıl sinir oldumİkinci çok zor bundan sonra. Sadece yarım saatlik uykuyla duruyorum yani düşünün şuan. Bir de alışverişe çıkmam lazım ama hiç halim yok. Gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Yoksa internetten mi sipariş etsem acaba, bilemedim.
Ben bebişi kastettimTabi canım mutlaka.
cok heyecanlıyım kuzum insallah dedigin gibi artar açıklık
Evet kuzum doktor beklemeyi istedi ama sana riskleri de söylemek zorundayım binde bir de olsa karşılaştık bunlarla dedi. 40 tan sonra her gün nst olacakti açıkçası yoruldum her gün gitmeyi de göze alamadım.bence ben bebek gelmedikçe stres yaptım o da geciktirdi. O yüzden rahim uyarilinca verim alınacağını düşünüyorum.
Insallah canim tamamen kendi tercihim.
Canım sen ne yapıyosun şimdiNe olrsa olsn hber ver kuzm
Sıcak duş aklıma gelen çömelip kalkmak yürümek kuzenim yürüyüş yapınca suyu gelmiş gitmiş meselaSagol canim zaten eve açılmayı desteklemem için yolladi inşallah çabucak olur biter.