2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada doğum yapan arkadaşları çok merak ediyorum nasıllar iyiler mi bebisleri nasıl diye
Çok şükür canım meme kaka pışpış abi kıskançlığı arasında gidip geliyoruz ve bugün 2.gün

Kızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
Canım kilosuna hiç takılma bebeğim maşallah kilolu doğdu ama solunum sıkıntısı var dediler bir sürü test yaptılar . Sağlıkla gelsin annesi

I Interrex gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

İyi geceler kızlar doğum yapanlar var allah analı babalı büyütsün darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
Malum 3 çocukla ben giremiyorum ara sıra bakıyorum tabi yazamasam da Sarılık olmasın diye 1 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyorum rengimiz biraz sarı ve uykuya meyilliyiz dikkat etmeye çalışıyorum atlatana kadar. Herşey onlar için 1 saatte bir uyanmak için cebelleşsem de şikayet etmiyorum annelik işte birinde de aynı üçünde de

Hayirli olsun canim anali babali büyüsün insallah

Çok şükür canım meme kaka pışpış abi kıskançlığı arasında gidip geliyoruz ve bugün 2.gün
Yoğun tempolu geçiyor günler ve öyle de geçecek gibii
Oh merak etmiştim çok şükür iyisiniz ne kusuru kuzum herşey yolunda olsunda sıkıntı yok sağlıkla büyüsün yavrun inşallah gözün aydınn

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin . Dogumu bekleyenlerede Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah. Gunduz agrisi sancisi olmayip gece kasilma yasayan arkadaslar doktorunuz bu duruma ne diyor iki gecedir bende kasilmalardan bel agrisindan uyuyamiyorum .

Benim de gece başlıyor ağrı kasılma mesaisi gündüz de oluyor ama çok az. Doktorum normal karşılıyor bu durumu. Doğuma hazırlık yalancı sancılar olarak değerlendiriyor.

Benim de gece başlıyor ağrı kasılma mesaisi gündüz de oluyor ama çok az. Doktorum normal karşılıyor bu durumu. Doğuma hazırlık yalancı sancılar olarak değerlendiriyor.
Benim sezeryan olacak gecen kontrolde doktor hemen alalim istersen dedi biraz korktum acikcasi 5-6 gun var doguma ama boyle dayanamayacakmisim gibi geliyor
Ah babalar su agrilarin binde birini yasasalar ne yaparlardi acaba saglikla gelsinler insallah bebişler çokta uzatmasinlar artik .

Benim sezeryan olacak gecen kontrolde doktor hemen alalim istersen dedi biraz korktum acikcasi 5-6 gun var doguma ama boyle dayanamayacakmisim gibi geliyor
Doktor bana gerçek doğum sancısı olsa dayanamazsın ve düzenli gelir demişti senin nstde sancın çıkıyor mu hiç ? Doğumuna az kalmış

Bi tek ben miyimdir uykusuz kalan diye foruma bi girip bakim dedim ayakta olan baya kişi var . Midem bu gece beni mahvetti 3-4 yastıkla yatıyorum yatakta yok
Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün miniklerinizi inşallah benim gibi gün sayanlara da selam olsun

Çok geçmiş olsun canım uykusuz geceler hep

Ay ne güzel bir motivasyon oldu bende 29 sancım başladı celeston amp progestron nidicard hepsine birden başladık sancılarım geçti ama hala başımın agrısından uyuyamadım şu 36 .haftayı bulurmuyum ki diye düşünüyordum Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize

Kızlar e bebekten owli korse aldım eski bedenim.gibi düşünüp iade etsem büyük bedenini alsam diyirum ama iade alanını göremedim ben ya uygulama kısmında bilgisi olan var mı acaba
Birde s beden aldım suan 67 kiloyum eski bedenim s idi m alsaydım diye pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…