- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Çok şükür canım meme kaka pışpış abi kıskançlığı arasında gidip geliyoruzBu arada doğum yapan arkadaşları çok merak ediyorum nasıllar iyiler mi bebisleri nasıl diye
Canım kilosuna hiç takılmaKızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık.
Yok bizim de böle canımHmm ama referans değerleri farklı olabilir hastanelerin canım. Bizim referans 0-5 arası idi 13. 49 çıkmış işte.. Sizin referans farklıdır sanıırm çünkü aşırı yüksek olur yoksa
İşte bu yüzden arayı fazla açmamak en güzeli sanırım.aralarındaki yaşın 2 olması ideal gibi. En azından kıskanma falan olmaz heralde. Gerçi ilkini doğurdukta 2.si kaldı sanki
Hayirli olsun canim anali babali büyüsün insallahBiraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Saat 14.30 gibi sezaryene girdik biraz telaş yapıp tansiyonumu yükseltsem de herşey çok güzeldi elhamdülillah kızım da ben de gayet iyiyiz
Uykusuz Koala canım sormuşsun anca yazabiliyorum kusura bakma
Allah analı babalı büyütsün canımBiraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Saat 14.30 gibi sezaryene girdik biraz telaş yapıp tansiyonumu yükseltsem de herşey çok güzeldi elhamdülillah kızım da ben de gayet iyiyiz
Yoğun tempolu geçiyor günler ve öyle de geçecek gibiiÇok şükür canım meme kaka pışpış abi kıskançlığı arasında gidip geliyoruzve bugün 2.gün
Oh merak etmiştim çok şükür iyisiniz ne kusuru kuzum herşey yolunda olsunda sıkıntı yokBiraz geç oldu ama anca fırsatını bulabildim kızlar
Tembel bebişBen varımgece 12 den sonra beklenen doğum tarihim oluyor canim hic bir şekilde sancım yok yarın kontrolüm var bakalim. En son cumartesi yakin zamanda görünmüyor demişti.
Benim de gece başlıyor ağrı kasılma mesaisiDogum yapan arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin . Dogumu bekleyenlerede Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah. Gunduz agrisi sancisi olmayip gece kasilma yasayan arkadaslar doktorunuz bu duruma ne diyor iki gecedir bende kasilmalardan bel agrisindan uyuyamiyorum .
Benim sezeryan olacak gecen kontrolde doktor hemen alalim istersen dedi biraz korktum acikcasi 5-6 gun var doguma ama boyle dayanamayacakmisim gibi geliyorBenim de gece başlıyor ağrı kasılma mesaisigündüz de oluyor ama çok az. Doktorum normal karşılıyor bu durumu. Doğuma hazırlık yalancı sancılar olarak değerlendiriyor.
Ah babalar su agrilarin binde birini yasasalar ne yaparlardi acabaBebek gelmeden uykusuz geceler başladı geç uyandım sabah birde rahatsızlıklar artıyor gece gelsin artık dedikçe babamız telaslaniyor vaktinde gelsin acele ettirme diyeama suni sancı kısmı olmadan güzelce gelsinler İnşallah
Doktor bana gerçek doğum sancısı olsa dayanamazsın ve düzenli gelir demişti senin nstde sancın çıkıyor mu hiç ? Doğumuna az kalmışBenim sezeryan olacak gecen kontrolde doktor hemen alalim istersen dedi biraz korktum acikcasi 5-6 gun var doguma ama boyle dayanamayacakmisim gibi geliyor
Çok geçmiş olsun canım uykusuz geceler hepBi tek ben miyimdir uykusuz kalan diye foruma bi girip bakim dedim ayakta olan baya kişi var . Midem bu gece beni mahvetti 3-4 yastıkla yatıyorum yatakta yok
Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün miniklerinizi inşallah benim gibi gün sayanlara da selam olsun
Ay ne güzel bir motivasyon oldu bende 29 sancım başladı celeston amp progestron nidicard hepsine birden başladık sancılarım geçti ama hala başımın agrısından uyuyamadım şu 36 .haftayı bulurmuyum ki diye düşünüyordum Allah hayırla kavuşmayı nasip etsin hepimize28.haftadan beri ha geldi ha gelecek derken 36 olduk çok şükür.
1, 5 aydır rahim ağzı uzunluğunun azalması ile mücade ediyorum.
1800 kilo ile 2. Kiloyu görürmüyüz derken
50 cm 2800 gr olduk çok şükür...