2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık. 🙏
37. Haftanın içindesin kilosu iyi senin haftanda benimde öyleydi aşağı yukarı aynı gidiyor benimki de geriden geliyor 10 gün. Kilo olayına takılma ben alt sınırında altında olacak diye takılıyordum ama sınırı geçtikten sonra umursamadım hoş daha düşük kiloda olsa da sorun demek değil doğunca alacaklar sonuçta.😊 Bana da doktorum doğum kilosu değil doğduktan sonra alacağı kilo önemli demişti.🌸 Gününüz belli olmuş sağlıkla gelsin inşallah 😍
41i geçince kaka yeme olayı oluyo diye biliyorum canım baya durmuş demekki oda
Sanırım öyle olmuş kuzucum 🙈

Hanımlar merhaba geçen gün sağlık ocağına gittiğimde hemşire göbeğin inmiş dedi benim çok bilgim yok bu konuda netten baktım doğumdan 1-2 hafta önce iner yazıyor tecrübe eden var mı acaba ? Şimdi de kasılmaları daha net hissediyorum acaba bizim kız gelmeye mı hazırlanıyor ki ☺️şu an 36+5 teyim

Sen daha iyi anlarsın kendini tabi gelecek mi gelmeyecek mi diye hayırlısı olsun 😂
Algılarım kapalı benim şuan bisey düşünemiyorum ya😂😂
Kızlar saatlerce sancı çektim 8 cm açıklığa rağmen bebeğim yukarıda kaldı, kanala inmedi, mecburen sezaryene aldılar, şimdi yanımda uyuyor meleğim😊🧿
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün 🥰
Kızlar selam bugün kontrol gunumdu bebek hala haftasına göre geride çıkıyor kilosu 2700 şu an o da Max dedi daha düşük de olabilirmis. haftaya cuma da doğum için gün aldık. 🙏
Ben salı sen cuma hadi sağlıkla.alalim kucagimiza inşallah 🤩

İyi akşamlar hanımlar bende takipteyim hep ama pek yazmıyorum 38 haftalık hamileyim bende gebelik şekerim var sormak istediğim gebelik şekeri olup Doğum yapanlar herhangi bir pıroblem yaşadınızmı şimdiden teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim herkese
Bn yasamadim cnm insulin kullandim cok sukur bebek normal kiloda dogdu. Dogdugunda sekeri biraz dusuktu. Hemen glukoz vrdiler dengelendi bidsha da hc dusmedi. Topuktan kan alip olctuler hep

58 ya da 53 tü :KK43: benm normalde de romatizmam old için 30larda çıkıyor crp
Hmm ama referans değerleri farklı olabilir hastanelerin canım. Bizim referans 0-5 arası idi 13. 49 çıkmış işte.. Sizin referans farklıdır sanıırm çünkü aşırı yüksek olur yoksa

Kızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acaba 😐 bu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı😁
41 e kadar bekler doktorun canım olmadı sunni sancı verirler erkek bebekler genelde daha geç gelirler duymuşsundur 🌸 hakkınızda hayırlısı artık 🥰

Merhaba hanımlar adetim 4 gun gecikti hamile olabilirmiyim sizce birde cok korkuyorum kan pihtilasmasi var bnde istanbulda cok iyi bi kadin dogum doktoru var mi gidebilicegim

Merhaba hanımlar adetim 4 gun gecikti hamile olabilirmiyim sizce birde cok korkuyorum kan pihtilasmasi var bnde istanbulda cok iyi bi kadin dogum doktoru var mi gidebilicegim
Merhaba canım bunu biz bilemeyiz yanlış yönlendirmiş olmayalım. Yarın git kan tahlili ver istersen eğer gebelik varsa hemen kan sulandırıcıya başlatır doktor. Hemen olmasa da zamanla kafana göre iyi bir doktor bulursun. Önce gebelik var mı ondan emin ol 🌸 inşallah gönlüne göre olur sonuç

Algılarım kapalı benim şuan bisey düşünemiyorum ya😂😂
Akışına bırak gitsin😂😂
Kızlar 39. Haftasında olup normal doğumu bekleyen kaldı mı acaba 😐 bu gün kontrolüm vardı oğluşumun hiç gelesi yok gibi, azıcık sancı bile çıkmadı😁
Benn😊 39+3 oldu, bebiş ortalarda yok nstde sancı da yok ama geceleri kasılmalarım, ağrılarım oluyor 🤗

Akışına bırak gitsin😂😂

Benn😊 39+3 oldu, bebiş ortalarda yok nstde sancı da yok ama geceleri kasılmalarım, ağrılarım oluyor 🤗
Aynen bu gün sürekli kasıldım, tuvalete gidip geldiğimde kasıklarım çok ağrıyor. Her gün, bu gün gelecek diyorum, sonuç hüsran 😂😂😂 doğum korkusu yok, doğuramama korkusu var😂

X