2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Diyosun hadi bakalım 😂 Bekler inşallah annesi iyi tembihle 🙈 1 hafta dayansın😄

Merhaba😊 En hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Benim akşamları çok ağrılarım oluyor gece de uyutmuyor gündüzleri ara sıra yokluyor tam tarif ettiğiniz gibi bir his. Doktor bunların hepsine normal diyor doğuma hazırlık diyor. Ne zaman gelecek bu kızlar bilmem 41e kadar bekleme gücünü kendimde göremiyorum sanki 🙈
Bugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicem😂😂

Bende öyle düşünüyorum suan onların yazmamak için minik ama kocaman sebepleri var🥰🥰 umarim biz de hayırlısıyla o levela atlarız artık 😊
Amiiin bolca amin bir an önce biz de kavuşalım o meşguliyete😍😍
Tıpa tıp aynıymış durumumuz. Bizim kızların keyfi yerinde demekki napalım sağlıcakla gelsinler tabi bekleriz. Ama dediğiniz gibi ben de nasıl bekleyeceğim hiç kestiremiyorum. Perşembe günü kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz. size de hayırlı doğumlar diliyorum 🥰🥰🥰🥰
Amiiin, aynen öyle canım sağlıkla gelsinler de yapacak birşey yok bekleyeceğiz mecbur🤗 Aslında çok zorlanıyorum ama benim bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyor o yüzden içerde ne kadar dursa o kadar kâr bir yerde.🙈 Perşembe günü güzel haberlerle gelirsiniz inşallah, biz cumartesi gideceğiz.🤗🌸
Bizimki de öyle geceleri herkesin tekme atıyormuş benimki ben uyanmadan uyanmıyor derin uykulu rahatına düşkün gibi🤣
He yatmayı seviyor derken dünyaya gelesi yok 😂 yoksa tepinmeler gece kudurmaları çok yoğun 🙈 gündüz sakiniz😂 şuan hıçkırıyor ama 🤗
Bugünde hıc hareket etmedi sıpa su saat oldu ben konuşmuyorum bisey demicem😂😂
Allah Allah fırtına öncesi sessizlik olmasın bu 😂

Artık 7 yasini beklemek zorundayız pedagoglar ya 2 yaş öncesi ya 7 yaş sonrası diyolar ama meteyi bekletmicem tabiki

Yok asla etkilenmedi kıyafet gösterdim sana hediyeler gelcek dedim ben istemiyorum diyo😂😂

41i zorlicak senin kız desene😂😂 hayırlısı olsun canım beklesin sıkıntı yoksa

Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyoruz🤩

Kaynat kız bisey olmaz saatlerce kaynamicak 5 dakka kaynasin su soğuyana kadar içinde beklesin altını açma ocağın çok

Evet benimde öyle kuruyo nemlendir şimdiden yara olmasın emzirirken
Cano 10 dk kaynattım sirkeli suyla. Sonra cıkardım hemn bolca suyla yıkadım.
Masallah😍 seninkinin rahatı iyi zamanında gelsin inşallah

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

M Melekogretmencnn ben 10 dk suyu kaynattım kapattım içinde beklettim 10 dk erir diye kaynarken atmadım
Ben sirkeli kaynayan suya attım 10 dk kaynattım aldım bolca suyla yıkadım cnm. Şükür erime olmadı.
Aynen erimedi 😊
Alıntılamıstım herkes cevap vermıs ama :) yazayım dedım 😌 kaynamıs suyun ıcıne atıp beklettım hıcbıse olmadı:) bırı ıyı demıs. Amaa erıosa at onları zaten 😃😂 kaynat bıse olma cnm😘
Canım avent mamajo ürünleri ama erir die korktum ama şükür erime olmadı. 10 dk sirkeli suyla kaynatıp bol suyla yıkadım.
20 dk hemde 😂biraz abartmışım 😂
Maşallah cano baya baya kaynatmışın😊🤪

Kız eski mesajları okuya okuya geliyorsun gündemden hep uzaksın boşver artık geçmişleri güncel takıl da haber alalım senden 😂 her şey yolunda di mi bak bir sürü doğuran arkadaşımız var 🥰
Tamam :)
Ben iyiyim şükür ama crp arrmış doğum öncesi iltihabını azaltalım dedi dr antibiyotik başladı cuma kontrolüm var bakalım inşallah düşer bu 3. Antibiyotik kullanışım hamileyken :KK43:

Doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin 🤲

Sultan papağını vardı bir ara bende de pek konuşmaya yatkın değiller zor öğreniyorlar ama ıslık çok iyi taklit ediyorlar 😂 dişi kuşlar zaten zor konusuyor😕 ama onlarında kendini sevdirmesi çok tatlı boynunu büküp sev beni derdi 😂

Demek kii. Şaşırdım bu kadar beklemez sanıyordum hep kızlar erken gelir dedikleri için böyle hissettim sanırım 😂 ben hamilelik boyunca günler geçmiyor diye yakınıyordum meğersem o günler geçiyormuş 🙈🙈 bu zamanlara gelince anladım 😂

Ya çok az kaldı şak diye sancım gelir mi ki? Nstde sancıdan eser yok ya😂 seninki de iyi durmuş bence, bakarsın yine tarihinden önce gelmeye kalkar 😄
Bende 9 ay 10 gün durmuşum 🤣 6. Ayda annem kanama da geçirmiş erken doğum riski de varmış ama yok 🤣 babamla iddiaya bile girmişler şu gün doğar diye ben sonuna kadar kullandım kız erkek fark etmiyo bence ya 🤣🤣

Amiiin bolca amin bir an önce biz de kavuşalım o meşguliyete😍😍

Amiiin, aynen öyle canım sağlıkla gelsinler de yapacak birşey yok bekleyeceğiz mecbur🤗 Aslında çok zorlanıyorum ama benim bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyor o yüzden içerde ne kadar dursa o kadar kâr bir yerde.🙈 Perşembe günü güzel haberlerle gelirsiniz inşallah, biz cumartesi gideceğiz.🤗🌸

He yatmayı seviyor derken dünyaya gelesi yok 😂 yoksa tepinmeler gece kudurmaları çok yoğun 🙈 gündüz sakiniz😂 şuan hıçkırıyor ama 🤗

Allah Allah fırtına öncesi sessizlik olmasın bu 😂
Başladı hareket etmeye ama sürekli kafasını ittiriyo😂😂
Cano 10 dk kaynattım sirkeli suyla. Sonra cıkardım hemn bolca suyla yıkadım.

Ben sirkeli kaynayan suya attım 10 dk kaynattım aldım bolca suyla yıkadım cnm. Şükür erime olmadı.

Aynen erimedi 😊

Canım avent mamajo ürünleri ama erir die korktum ama şükür erime olmadı. 10 dk sirkeli suyla kaynatıp bol suyla yıkadım.

Maşallah cano baya baya kaynatmışın😊🤪
Iyi yapmışsın canım yeter
Bende doktora gidiyorum benim sıpa sesi kesti şuan uyanık olması lazım ya 😬😬
Benimki doktordayken çok hareketli ultrasonda bakarkende nstde de😂😂

Tamam :)
Ben iyiyim şükür ama crp arrmış doğum öncesi iltihabını azaltalım dedi dr antibiyotik başladı cuma kontrolüm var bakalım inşallah düşer bu 3. Antibiyotik kullanışım hamileyken :KK43:

Doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin 🤲
Benim de yüksekti canım ama doktor şu an bişey yapmayalım gebelikte genelde yükselir dedi. Olmazsa doğumdan sonra kontrol edecekmiş dahiliye

Kızlar aranızda hiç kordon kanı saklatan ya da saklatmayı düşünen var mı ? Varsa neresiyle görüştünüz ?

Günümüz aynı canım. İnşallah çok bekletmez bizim kızlar😅
Yaa aynıymış canım bana çok bekletmicek gibi geliyor son zmnlar çok tempolu geçiyor Bi kaç gün dinlememe izin verse diyorum 😃 perş cuma Dr randevusu var çatı muayenesi fln bakalım belki ondan sonra mı olur ki hayırlısı artık. Sen nasıl hissediyorsun 17 yi bekler mi 😄

Selam kızlar biliyorsunuz bugün doğum yaptım. Ben yanına ped almıştım ama depend acayip iyi bişiymiş 🤞 bugün önce ped taktık rahat olmayınca hemen eczaneden aldık. Depend almayanlara tavsiyem... Doğum sonrası içim memnun kalırsınız 🙃
Allah analı babalı büyütsün sütün hemencik gelsinnn😍😍😍

Bu arada doğum yapan arkadaşları çok merak ediyorum nasıllar iyiler mi bebisleri nasıl diye 🙈🤗
Canim ben toparlanmaya çalışıyorum, bir yandan da emzirme çalışmaları devam.ediyor cabuk yoruluyorlar . sut artirici bir ilac ve gogus kremi onerdi hastanemiz aldik ilacin icinde rezene ve cemen otu var krem tamamen bitkisel z.yagi ve kantoron var.
Babamızda kimliği icin başvurmuş 😍😍nüfusumuza bir fert daha eklendi cok.sukur

Kızımda sürekli.kardesinin başında hep ben.tasimak istiyorum kucağıma verin diyor.sapkasini cikartiyor😁

X