2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar 🤩🤩🤩 ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim 😘 darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah 😍
Çok şükür ikimizde iyiyiz...
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere 😅
Ayy Gözünaydın cnm 🤲 Allah saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 🤲🤲
Çok Şükür 🙏🙏Duanda untma çatı muayenesi nasıl birşey?? Alttsn elle kontrol mü Yoksa
Sanırım öyle bşy bende ilk kez görücem bakalım. 🤪
Merhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Hadi Gözünaydın eninde sonunda aldın sezaryen gününü🤣inşallah mete bey 9 marta kadar bekler🤪hiç olmazsa 8 marta alaydın dünya kadınlar gününe🤪🤪

Canım yerleri çok sıkışık artık boy çok doğru ölçülemez. İnşallah korktuğun durumlardan emin olarak çıkacaksın. Hiç canını sıkma♥️♥️ geçen fl 7.09 ölmüştü doktorum bu sefer 7.03 ölçtü bebeğin kısalacak hali yok yA, 🤣 Bende evde farkettim zaten o sadece kiloya yorum yaptı. Dediğim gibi gönlünü ferah tut.
Kesinlikle pozisyona göre değişiyo mutlaka kesin sonuçlar değil 🙈

Selam kızlar 🤩🤩🤩 ben bebeğimi aldım kucağıma. Alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim 😘 darısı doğum bekleyenlere olsun inşallah 😍
Spinal anestezi ile oldu ve hiç korktuğum gibi olmadı çok rahattı. Saat 10 gibi odama çıktım. Uyuşukluğum da geçmek üzere 😅
Gözünn aydınnn Allah analı babalı büyütsün 🧿🐠

Maşallah gözünüz aydın canım 🥰

Kızlar günaydın 😊 basurum çıkmıştı dedim ya bugün doktor baktı çok kötü dedi normal dogum olursa daha kötü olup ordan baska ameliyat masasina almak zorunda kalırız seni dedi, sezeryana karar verdik belki öğleden önce bile alabilir sezeryan olucam şimdi testler yapıldı dua edin kızlar çok heyecanlıyım sağlıkla kavuşayım 🥰🥰 bu arada benim bugün 40+0mış 🤗
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah 😍🤲🏻
Günaydın canım inşallah 🤗 Gündüzleri o şekilde kasılmam ve kaşık ağrım olmuyor kesin nstde sancım çıkmaz diyorum ama zaten benim için bunun pek önemi kalmadı gibi geldi neysola doktoru sezaryen demiş hemoroid sebebi ile, bana da kesin öyle diyecek.🤷‍♀️ Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ❤
Hayırlısı olsun canım daha sonradan büyük sıkıntı yaşamaktansa 🤷 ne dedi doktor nasıl geçti randevun merak içindeyim geldiğinde haber ver mutlaka kuzum 🌹
Maşallah canım güzel yorumların için kendi adıma teşekkğr ederim 😍😍 sağlıkla büyüt yavrunu 🤲🏻
Merhaba kızlar geldim kontrolden 9 mart salı sabah sezeryan günümüz her şey yolunda 3500 kilo olmuşuz haftaya pazartesi gidip covid testi vercem sabah ta sezeryana alincak bugün kan idrar ekg hepsini hallettim
Karmaşık duygular icindeyim dokunsanız aglicam sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah ❤
Sağlıkla kvuşun canım 😍

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize 😍🥰 çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu 🥰 darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür 🤗

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım musait oldugumda okuyacağım çok teşekkür ederim hepinize biz 13:05te kavuştuk meleğimize 😍🥰 çok şükür her şey iyi 3350gr 50cm doğdu sezeryanla aldım kucağıma pamuğumu 🥰 darısı hepinizin başına güzel anneler biz iyiyiz şükür 🤗
Maşallah Rabbim daha iyi etsin 😍😍😍

Hayırlı olsun canım saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah Allahım 🤲

Cok tebrik ederim canim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla 🤲🤲

Ayy Gözünaydın cnm 🤲 Allah saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 🤲🤲

Sanırım öyle bşy bende ilk kez görücem bakalım. 🤪

Hadi Gözünaydın eninde sonunda aldın sezaryen gününü🤣inşallah mete bey 9 marta kadar bekler🤪hiç olmazsa 8 marta alaydın dünya kadınlar gününe🤪🤪
Kız olsaydı 8 mart olabilirdi 😂😂 covid testi bi gün önce olması gerekiyomus o yüzden salı gününe verdi
Bızım de bugun son kontrolumuzdü :) ve tarıh yıne degıserek 6 mart cumartesı sabah 7 de hastane yoluna bıletımızı aldık :)
Saglikla gelsin mete beyler
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah 😍🤲🏻

Hayırlısı olsun canım daha sonradan büyük sıkıntı yaşamaktansa 🤷 ne dedi doktor nasıl geçti randevun merak içindeyim geldiğinde haber ver mutlaka kuzum 🌹

Maşallah canım güzel yorumların için kendi adıma teşekkğr ederim 😍😍 sağlıkla büyüt yavrunu 🤲🏻

Sağlıkla kvuşun canım 😍
Amin insallah😍
Gözün aydın canım güle güle büyüsün 😍
Ben de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur 😬😅 karmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..🌹
Ya senin sezeryan günün onceymis hadi gözün aydın şimdiden yarın haberlerini bekliyoruz😍

Gözün aydın 🤩 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🤗
Ben de yarın saat 14.00da sezaryene giriyorum kızlar dua edin benim için nolur 😬😅 karmaşık duygular içindeyim..
Kovid testi ve anestezi tahlillerini verdik daha eve yeni geldik..🌹
Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza 🤲🤩

X